Şimdi Ara

discovery kanallarının kapalı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen ay aldık teledünya+ internet. ilk ay kampanya olarak discovery kanalları ve sinema paketi verdiler. tabii bilime falan biraz ilgiliyseniz o kanallar bağımlılık yapıyor. 1 ay boyunca annenizi öldürmenin 50 yolu ve discovery science dışında kanal izlenmedi. şimdi bunlar kapanınca kendi kendime tribe girdim :d kendimi boşlukta hissettim. bu kanalları izlemenin kaçak bir yolu var mı? bir yolu yoksa taahhütü bozmadan nasıl bu kanalları açtırabilirim?

• Valla ne teledünya ne digitürk hiçbişey yok. Düz uydu kullanıyorum ama şu discovery nin çaresini bilen varsa insaniyet namına
    Hakkaten bağımlılık yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kicker -- 9 Mayıs 2015; 23:17:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontotomüh olacak adam K kullanıcısına yanıt
    Ust pakete gecmenin taahhutunuzu bozacagini sanmiyorum. Genelde alt paketten ust pakete gecerken taahhut ile ilgili sorun cikmaz. Isterseniz musteri hizmetleriyle konusun. Bana kalirsa temel paket ile ust paket arasindaki fiyat farkini vermeye deger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontotomüh olacak adam

arkadaşlar geçen ay aldık teledünya+ internet. ilk ay kampanya olarak discovery kanalları ve sinema paketi verdiler. tabii bilime falan biraz ilgiliyseniz o kanallar bağımlılık yapıyor. 1 ay boyunca annenizi öldürmenin 50 yolu ve discovery science dışında kanal izlenmedi. şimdi bunlar kapanınca kendi kendime tribe girdim :d kendimi boşlukta hissettim. bu kanalları izlemenin kaçak bir yolu var mı? bir yolu yoksa taahhütü bozmadan nasıl bu kanalları açtırabilirim?

katıldığınız kampanyayı söylersseniz geçiş yapıp yapamayacağınızı üst paket için ne kadar fark ödeyeceğinizi söyleyebilirim.
  • Kicker kullanıcısına yanıt
    çözüm basit üst paket teledünya yada fil box alman... 149.90TL...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.