Şimdi Ara

Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zil sesi değişmiyor evet, ısınmasına birşey diyememde, telefonda konuşurken kulaklıktan ses gayet iyi geliyor müzik dinlemedim daha birazdanda onu denicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayAgyar

Haklısın o konularda ama umarım düzelir :) Başka çaremiz yok malesef :)

Ben en kısa zamanda elimden çıkarıp bi Nexus 5 almayı planlıyorum.Yetti artık hacı,zor bela bi güncelleme verdiler yarım yamalak bundan sonrası ne zaman gelir hiç belirsiz.Telefon yüzünden değil bu tavrım firma yüzünden.
  • Bu güncellemeyi yükleyince bütün verilerimiz siliniyormu. birde uygulama alanı tamamen bütün hafıza kullanılabilecekmiyiz. yükleyen arkadaşlardan bu sorulara cevab verebilirmi. bütün verilerim sıfırlanıyorsa yedek alıp kurmayı düşünüyorum buda benim baya zamanımı alacaktır.
  • quote:

Zil sesi değişmiyor evet, ısınmasına birşey diyememde, telefonda konuşurken kulaklıktan ses gayet iyi geliyor müzik dinlemedim daha birazdanda onu denicem.

Bomba orda zaten ses seviyesi kısılmış.
  • ikizlerclub kullanıcısına yanıt
    Facebook'ta bir sayfada rehberi bile sildiklerini söylediler bende o yüzden sim kartı sd kartı çıkarıp kurdum. ve bütün uygulamalar silinmişti. Hafıza probleminde de eski prosedür geçerli.
  • quote:

Facebook'ta bir sayfada rehberi bile sildiklerini söylediler bende o yüzden sim kartı sd kartı çıkarıp kurdum. ve bütün uygulamalar silinmişti. Hafıza probleminde de eski prosedür geçerli.

o zaman bütün verilerimi yedekleyip kurulum yaparım olmazsa. bütün hafızayı uygulama için açmışlarmı 4.3 itibaren bütün hafızayı uygulsms için kullanılabiliniyordu.
  • karamurat28 kullanıcısına yanıt
    Ses profillerinde BesAudEnh var onu açtığımda ses biraz daha yükseliyor. Ve o kadar da düşük değil bence
    O kısmını tam çözemedim daha ama depolama kısmının ekran görüntüsü burada

Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle) Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle) Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle)

• Ana ekrandaki saat vs widgetlari nasıl kaldiracagiz beceremedim tam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google hariç hepsi basılı tutup yukarı sürüklendiğinde kalkıyor :)
  • quote:

O kısmını tam çözemedim daha ama depolama kısmının ekran görüntüsü burada

Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle) Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle) Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle)

uygulamalara tıklayınca en aşağıdaki bilgi 4gb yazıyor yoksa 2gb yazıyor bu daha önemli benim için.

Eğer yanlış anlamadıysam bu kısımdan bahsediyorsun.
     Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle)
  • quote:

Eğer yanlış anlamadıysam bu kısımdan bahsediyorsun.
     Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle)

evet aynen bu kısımdan bahsediyorum hafızayı komple açmamışlar samsung S3 açmış 4.3 sürümünde birde. Bunada bir çözüm bulmaları lazım o zaman

İnşallah bulurlar. Full sürümde belki olur
  • Kısacası daha bekleyelim mi yapmayanlar olarak :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: cgokhans

Kısacası daha bekleyelim mi yapmayanlar olarak :-)

Karar sizin kardeş :) Ben yaptığıma pişman değilim. Beta olarak normal bence ama full versiyon yayınlandığında tekrar aynı şeyler olursa işler değişir :)
  • Su optimize et widgeti duruyor mu ?

• Evet kutusuna kaldırılan kenarda duran discovery çıktı ve KitKat beta yüklendi. İlk izlenimim bu beta sürümünü henüz yüklemeyenler biraz beklesin. Antutu benchmark 16629 a yükselmiş olmasına rağmen FPS değerleri 20.

• Genel kullanımda discovery'nin tüm kendi arayüzleri neredeyse yokedilmiş saf bir android adeta. Sistem seri idi yine seri çalışıyor yalnız ayarlar artık tamamen saf android telefon ayarlarına dönüştürülmüş. O nedenle bilmeyenler başta biraz zorluk çekebilir.

• Sonuçta Beta sürümde şuanlık , Ve ben memnun kaldım ses zili sorunu dışında kararlı sürümü bekleyin güncellemeyenler en iyisi :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.