Şimdi Ara

Discovery Kitkat Güncellemesi (Ekran Görüntüleriyle) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni kamera programı daha kötü umarım fark etmişsinizdir.Eski kamera programıyla çekilen fotoğraflar en az 2.5 mb dı. Şimdi ise 1mb civarında ve kalite gerçekten daha kötü lütfen bu yazımı dikkati alın ve kamera programını iyileştirin.

GM ye yazmıştım sizde onların fark etmesini sağlayın ltfen
  • YouTube vs video larda takılmalar var. FPS sürünüyor. Kamera berbat kontrast artışında beyaz renklerde düşük FPS titremeler mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon eskisine nazaran biraz daha ısınıyor.

• General Mobile kullanıcılarını tam anlamıyla hayal kırıklığına uğratan bir firma oldu. Muzaffer Gölcü bey şubat ayında idi galiba Mesut Çevik ile yaptığı röportajda güncellemenin Nisan ayında geleceğini söyledi fakat, anca temmuz ayında çıkarta bildiler. Kullanıcıların beklentilerini bu kadar çok yükseltmişken beta bir sürüm yayınlamaları tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu benim adıma şahsen.

Kitkat Beta sürümünü yükleyen arkadaşlara bir sorum olacaktı ekrana çift tıklayarak uyandırma geldimi acaba LG G2 deki gibi bi sıra gelecek demişti Muzaffer Gölcü fakat daha sonra ses çıkmadı bu konuda.
  • Gl4dius G kullanıcısına yanıt
    Malesef o çift tıkalama da yok
  • agag12 kullanıcısına yanıt
    Evet kamerada kötüleşmiş o kadar iyi çekmiyor..
  • yeni rom olduğundan flash desteği için adobe reader ı android marketten yükleyin lazım olabilir. Bu arada facebook güncellesenizde eski arayüzünde kaldığından facebook videoları bulunmadı hatası veriyor onun için facebook u tümden kaldırıp android marketten en son versiyonu yeniden yüklenince problem ortadan kalkıyor. Youtube videolarda takılmalar mevcut mx player code ile çözerim ummuştum ancak sorun ondan kaynaklanmıyor youtube video seyrederken olmadık yerde takılıyor sadece ses var görüntü donuyor youtube kaldırılamadığı için facebook gibi çözüm olamadı güncellemeyi tekrar denesenizde videolardaki takılmalar düzelmiyor. eski arayüzde bulunan tema değiştirme ikonu maalesef yok tek temaya kalınmış. antutu benchmarkta alınan puan 16600 lerde ancak buna fazlaca itibar etmemek lazım fps değerleri 20 civarları bazen altlarında geziyor (eskiden hep 20 üzerinde idi). Zil seslerini ancak kendi listesinden belirleyip yapabiliyorsunuz mp3 zil sesi yapılamıyor. Telefonda eskiye nazaran bariz bir ısınma var ayrıca pil tüketiminde bir iyileşme göremedim, hatta daha kötü olabilir. Hafıza kısmında size bırakılan kısmı hala kısıtlı hatta yanlış bilgi veriyor (16 Gb olanda kullanılabilir 2 Gb gibi), Kamera arayüzü android arayüzü ancak mesela beyaz bir kağıdın fotoğrafını çekmeyi denerseniz(yüksek parlaklık ve kontrast) fps düşüklüğü titreme va dalgalanma bariz belli oluyor. Eskiden sistem cpu larını erişilebilirlikten ayarlamanız mümkündü. Yeni arayüzde maalesef bulamadım ya da yok cpu oluşturmaya zorla MSAA yı etkinleştir yok bu oyunlarda önemli, oyun oynayanların bu düşük fps değerleri nedeniyle takılma donma yaşamaları kaçınılmaz. GPS maalesef kaybolmuş onun yerine yer bildirimi gelmiş!!!
    ****YUKARIDA ANLATTIKLARIM NEDENİYLE ŞU ANA KADAR 4.4.2 BETA SÜRÜMÜNÜ YÜKLEMEMİŞ ARKADAŞLARA: 6 AY ÇALIŞILARAK YAPILAN BETA SÜRÜMÜ BU İSE!! YÜKLEMEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM. ZİRA BU GÜNCELLEME SONUCU KİLİT EKRANI VE BİLDİRİMLERİ İLE KISITLI ANDROİD GÖRSELLİK HARİÇ CİHAZDA HERHANGİ BİR YENİLİĞİ OLDUĞUNU GÖREMEDİM HATTA YUKARIDA BAHSETTİĞİM KONULARDA ESKİDEN OLMAYAN SORUNLAR MEVCUT.****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 3 Temmuz 2014; 2:10:34 >

• 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle detaylı açıklamaların ve bilgilendirmelerin için teşekkürler. Bu General Mobile nasıl bir firma ve nasıl bir çalışma mantığı prensibi var anlayabilmiş değilim, Muzaffer Gölcü beyfendi Mesut Çevik ile şubat ayında yaptığı röportajda nisanda gelecek dedi ve güncellemeyi güncellemede değil rezil birşeyi anca 6 ayda verebildiler. Yayınladıkları güncelleme adı altında geçen çöpte hiç birşey bulunmamakta ve zaten firmadan soğumuş olan kullanıcıları ice kendisinden soğutmak için mükemmel bir taktik uygulamış oldular ayrıca söz verdikleri hiç birşeyide getirememişler, romlar adamların yayınladıkları güncellemelerden daha stabil çalışıyor ve bunlardan daha hızlı güncelleme geliyor.

Bu sözüm forumda General Mobile'dan kimse varsa onadır. General Mobile alacağıma birtane çöp kutusu alırım en azından çöp kutusunun yapabileceği belli yapamyacağı veya eline yüzüne bulaştıracağı şeyleri söz vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

yeni rom olduğundan flash desteği için adobe reader ı android marketten yükleyin lazım olabilir. Bu arada facebook güncellesenizde eski arayüzünde kaldığından facebook videoları bulunmadı hatası veriyor onun için facebook u tümden kaldırıp android marketten en son versiyonu yeniden yüklenince problem ortadan kalkıyor. Youtube videolarda takılmalar mevcut mx player code ile çözerim ummuştum ancak sorun ondan kaynaklanmıyor youtube video seyrederken olmadık yerde takılıyor sadece ses var görüntü donuyor youtube kaldırılamadığı için facebook gibi çözüm olamadı güncellemeyi tekrar denesenizde videolardaki takılmalar düzelmiyor. eski arayüzde bulunan tema değiştirme ikonu maalesef yok tek temaya kalınmış. antutu benchmarkta alınan puan 16600 lerde ancak buna fazlaca itibar etmemek lazım fps değerleri 20 civarları bazen altlarında geziyor (eskiden hep 20 üzerinde idi). Zil seslerini ancak kendi listesinden belirleyip yapabiliyorsunuz mp3 zil sesi yapılamıyor. Telefonda eskiye nazaran bariz bir ısınma var ayrıca pil tüketiminde bir iyileşme göremedim, hatta daha kötü olabilir. Hafıza kısmında size bırakılan kısmı hala kısıtlı hatta yanlış bilgi veriyor (16 Gb olanda kullanılabilir 2 Gb gibi), Kamera arayüzü android arayüzü ancak mesela beyaz bir kağıdın fotoğrafını çekmeyi denerseniz(yüksek parlaklık ve kontrast) fps düşüklüğü titreme va dalgalanma bariz belli oluyor. Eskiden sistem cpu larını erişilebilirlikten ayarlamanız mümkündü. Yeni arayüzde maalesef bulamadım ya da yok cpu oluşturmaya zorla MSAA yı etkinleştir yok bu oyunlarda önemli, oyun oynayanların bu düşük fps değerleri nedeniyle takılma donma yaşamaları kaçınılmaz. GPS maalesef kaybolmuş onun yerine yer bildirimi gelmiş!!!
    ****YUKARIDA ANLATTIKLARIM NEDENİYLE ŞU ANA KADAR 4.4.2 BETA SÜRÜMÜNÜ YÜKLEMEMİŞ ARKADAŞLARA: 6 AY ÇALIŞILARAK YAPILAN BETA SÜRÜMÜ BU İSE!! YÜKLEMEMELERİNİ TAVSİYE EDERİM. ZİRA BU GÜNCELLEME SONUCU KİLİT EKRANI VE BİLDİRİMLERİ İLE KISITLI ANDROİD GÖRSELLİK HARİÇ CİHAZDA HERHANGİ BİR YENİLİĞİ OLDUĞUNU GÖREMEDİM HATTA YUKARIDA BAHSETTİĞİM KONULARDA ESKİDEN OLMAYAN SORUNLAR MEVCUT.****

Yeni beta romda geliştirici seçeneklere ulaşmak için: arama ekranında *#*#452789#*#* tuşlandığında açılabiliyormuş. Oyun ve grafik ayarlarını buradan yapabilirsiniz, CPU oluşturmaya zorla Msaa yı etkinleştirir grafik seçeneklerinden trace grafik seçerseniz oyunları daha rahat oynayabilir videolarda takılma yaşamazsınız ayrıca burada hw katman kullanımını iptal ederek resim kırpma problemini de ortadan kaldı da biliyor musunuz.

• 720 p videoları donmadan takılmadan izleyen parmak kaldırsın çözümünü bulamadım. Bilen yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 3 Temmuz 2014; 22:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DnyL

hiçbirşey stabil değil ki neyini beğeneyim ?

Navigasyon uçmuş
    Titanium dan backup geri yükleyemiyosun
    Zil sesleri engelli
    Ses kötü çıkıyor
    Optimize edilmesi lazım şu anda
    kullanılabilir değil.

@KubilayAgyar

Dostum benim acemeligimden midir anlayamadim bu navigasyonu bir türlu kullanamadim GPS yi acinca 10 dk ariyor sonuç yok ayrıca siz hangi navi proframini kullanıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

720 p videoları donmadan takılmadan izleyen parmak kaldırsın çözümünü bulamadım. Bilen yazsın

Eğer kitkat yuklediysen ondan da olabilir ben 05 -03 2014 güncellemesi kullanıyorum YouTube yide hic guncellemedim belki güncel surumden kkaynakli olabilir internette eski YouTube apk lari var dene bir istersen eski sürümünü kaldirip

• HActeX H kullanıcısına yanıt
    yer konumu mu ne gelmiş ya işte o navigasyon ben açtım google haritalardan girdim kusursuz çalışıyor..
  • Ekran görüntülerinden gördüğüm kadariyla sd kartinin baglantisini kes özelliği bile beta sürümü yükleme sebebi. Ben şuan her SD kart takip cikarisimda telefonu yeniden başlatmak zorunda kaliyorum.

• bence başarılı beta olsa bile .
  • Numara engelleme nerede bulamadım ben
  • discovery tavsiye isteyenlere de discovery alınırmı sorusunu soranada elite olsun discovery 2 olsun mini olsun farketmez bir güncelleme veremeyen adamlardan hayır gelmez.millet lolipoplu androide geçerken siz avcunuzu yalarsınız.DİSCOVERY PİŞMANLIKTIR.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.