Şimdi Ara

Discovery KitKat için açıklama geldi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Topkara28

Oda doğru belki sorun oldu ama bişey yaptıklarıda yokki alıyolar Gionee'den güncellemeyi türkçeleştirip bize veriyorlar.

Doğru öyle yapıyorlar zaten dokunmadan versinler eğer değiştirmeye kalkarlarsa o güncelleme 3 4 aya zor gelir gelse bile problemli gelir
  • kobraamca3883 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hepimize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topkara28 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, düzenledim
  • İmzayıda değiştirdim bence sende değiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

İmzayıda değiştirdim bence sende değiştir.

Gelsin bakalım görelim o zaman değiştiririz o iş kolay
    Birsey değil konu güzel oldu
    Kotulemiyorum zaten kotnasil profesyonel yonetimse plan yok verilen tarih fos gecikne haftalar almis bir muzaffer ismi var ortad a millet agzinin icine bakiyo yazik.

• Guncellemeye Tıklayınca Ag Hatasi Veriyor Nisanin 26 sindada boyle olmustu yukluyorlar servere yuklenince kullanicilara indirmeye acilmiyor test ettiklerinde sorun cikmazsa kullaniclara aciyorlar cikarsa serverden siliyorlar servere girebilen biri olsada dosyalari cekse

• kit kat mutlaka discovery'e gelecek ama benim asıl çekincem KİTKAT güncellemesi sonunda aynı stabilite ve akıcılık olacak mı..
  • redwolf61 R kullanıcısına yanıt
    Bence olacaktır çünkü KitKat, Jelly Bean a göre daha hafif ve stabil. 512 MB RAM li cihazlarda bile stabil çalışıyor

inşallah tahmin ettiğin gibi olur bizde keyifli bir kit-kat deneyimi yaşarız..
  • Ama sik bogaz ettiniz adami acaba kitkat gelmezse haliniz nolur merak ediyorum erir gider buhar olur ucarsiniz galiba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 3 aydır 4.4.2 kullanıyorum mayıs haziran gibi 4.4.3 e geçecek moto g daha bence gmd kitkat için bekler mediatek 4.4.2 driverlarını tam yayınlayamadı piyasada mediatek kullanan 4.4.2 li telefon yok benim bildiğim
  • Cihazın arkasında duruyorlar hala helal olsun çoğu büyük firmanın yapamadıklarını yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

ben 3 aydır 4.4.2 kullanıyorum mayıs haziran gibi 4.4.3 e geçecek moto g daha bence gmd kitkat için bekler mediatek 4.4.2 driverlarını tam yayınlayamadı piyasada mediatek kullanan 4.4.2 li telefon yok benim bildiğim

Hocam senin telefon google programına dahil.Bizimki gm.Karşılaştırmak yanlış.Tabiki guncellemeyi hemen alacak sizinki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

ben 3 aydır 4.4.2 kullanıyorum mayıs haziran gibi 4.4.3 e geçecek moto g daha bence gmd kitkat için bekler mediatek 4.4.2 driverlarını tam yayınlayamadı piyasada mediatek kullanan 4.4.2 li telefon yok benim bildiğim

Hocam senin telefon google programına dahil.Bizimki gm.Karşılaştırmak yanlış.Tabiki guncellemeyi hemen alacak sizinki.

mediatek 4.4.2 driverlarını yayınlamadan gmd gibi mediatek kullanan telefonlarada biraz zor kitkat gelir hala çıkartamadılar moto g google programına dahil olmasını geçtim nexuslarda kullanılan qualcom işlemcilere sahip bu yüzden güncellemeleri daha çabuk alıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

mediatek 4.4.2 driverlarını yayınlamadan gmd gibi mediatek kullanan telefonlarada biraz zor kitkat gelir hala çıkartamadılar moto g google programına dahil olmasını geçtim nexuslarda kullanılan qualcom işlemcilere sahip bu yüzden güncellemeleri daha çabuk alıyor

Bir de Motorola'yı Google aldı diye biliyorum. Severim Motorola'yı, keşke diğer modelleri de ülkemizde satılsa. Ayrıca 6589'lu Lenovo S920'ye kitkat geldi diye biliyorum. http://www.needrom.com/phone-roms/lenovo/serial-s/s920/

• redwolf61 R kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• FearMaster kullanıcısına yanıt
    motorolanın yeni iki cihaz tanıtılması bekleniyor ve büyük ihtimal türkiyeye gelecekler google almıştı moto g powered by google yazısıyla açılıyordu ama artık motorolayı lenovo aldı ama google desteklemeye devam edeceğini söyledi mediatek bu güncelleme konusunda geç kalıyor tek tük modeller anca alabilmiş
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam yaptığın ayıp ggerçekten ne güzel yerli bir firma uygun fiyata iyi performans sunan cihazlar getiriyor yapmadığını birakmiyon bulmadığını bahane kalmadı en sonda gecikmelerimi söylemeye başladin? Peki Samsung un Tr deki ggüncellemelerini niye söylemiyorsun?.Madem begenmiyorsun telefonları ne isin var hala bizim forumumuzda git LG forumunda takıl kardeşim yeter ya herkes bikti sizden bu ne yuzsuzluk hala yapıyorsunuz aaynı seyleri

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.