Şimdi Ara

Discovery KitKat için açıklama geldi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YA SİZ NEKADAR SAFSİNİZ BE KARDESİM YEMİN EDİYORUM ULKEM İNSANİ BİR BASKA TAM YONTULACAK POTANSİEL VAR SİZDE KARDESIM GM DISCOVERY 4.4 GELMICEK ADAMLAR SIZI SUSTURMAK ICIN Q3 YAZMIS YANI TEMMUZ AĞUSTOS EYLUL ÖNÜNÜZE ATMIŞ 4 5 AYLIK YEM BESLENIN DEMIŞ :) YAZIK YAZIK
  • +1
  • isterse android 7.4 gelsin discovery bir çöp ne çektirdi be
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

motorolanın yeni iki cihaz tanıtılması bekleniyor ve büyük ihtimal türkiyeye gelecekler google almıştı moto g powered by google yazısıyla açılıyordu ama artık motorolayı lenovo aldı ama google desteklemeye devam edeceğini söyledi mediatek bu güncelleme konusunda geç kalıyor tek tük modeller anca alabilmiş

Lenovo'nun aldığını bilmiyordum hocam bilgi için teşekkürler. Zamanında şu modeli çok beklemiştim:http://www.gsmarena.com/motorola_droid_maxx-5604.php

• quote:

Orijinalden alıntı: telemacus

YA SİZ NEKADAR SAFSİNİZ BE KARDESİM YEMİN EDİYORUM ULKEM İNSANİ BİR BASKA TAM YONTULACAK POTANSİEL VAR SİZDE KARDESIM GM DISCOVERY 4.4 GELMICEK ADAMLAR SIZI SUSTURMAK ICIN Q3 YAZMIS YANI TEMMUZ AĞUSTOS EYLUL ÖNÜNÜZE ATMIŞ 4 5 AYLIK YEM BESLENIN DEMIŞ :) YAZIK YAZIK

Discovery Elitenin 800ac'li modeli için demiş BURASI DİSCOVERY GÜNCELLEME FORUMU git başka yere

• He yaw he yıl oldu nerdeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz ve güzel olsunda 1 ay sonra gelsede olur.
  • +1
  • Real woods kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıgın mesajın altındakılerıde okursan,senle aynı dusunmeyen,aynı dusunmek zorunda olmayan,onlarca yuzlerce kullancı var,boyle de bır ozgulurugmuz var,cok satması gerceklerı soylemeye engel degıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetIldırar

isterse android 7.4 gelsin discovery bir çöp ne çektirdi be

+1...
  • 4.3 ede razıyım ve bu fiyata en iyisi bu sadece söket sorunu cıkardı onuda garanti ÜÇRETSIZ bir şekilde halletti. Gidin başka yerde yapın karalama kampanyasını

• quote:

Orijinalden alıntı: asdzxcas3507

Hocam yaptığın ayıp ggerçekten ne güzel yerli bir firma uygun fiyata iyi performans sunan cihazlar getiriyor yapmadığını birakmiyon bulmadığını bahane kalmadı en sonda gecikmelerimi söylemeye başladin? Peki Samsung un Tr deki ggüncellemelerini niye söylemiyorsun?.Madem begenmiyorsun telefonları ne isin var hala bizim forumumuzda git LG forumunda takıl kardeşim yeter ya herkes bikti sizden bu ne yuzsuzluk hala yapıyorsunuz aaynı seyleri

+500

• quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

4.3 ede razıyım ve bu fiyata en iyisi bu sadece söket sorunu cıkardı onuda garanti ÜÇRETSIZ bir şekilde halletti. Gidin başka yerde yapın karalama kampanyasını

Telefonu 4 ay kadar kullandım ve 3 aydir kullanamiyordum bu mu hizmet ? Eğer THH ye şikayet etmesem beni aramazlardi ? Hatlarda saatlerce beklememiz de çabası. Daha telefon elime bu pazartesi geçti bu mu verdikleri hizmet ? Diğer telefonlar beni ilgilendirmez başkalarını ornek göstererek gelmeyin bana. Adamlar reklam yapmadan biz reklam yaptık. Ben kaç kişiye aldirdim tavsiye ettim bu telefonu reklamı biz yaptik. Ve biz reklamı yaptık ama bize bu konuda sahip çıkılmadi. Gelip burada bilip bilmeden laf atmayin ortalığa.

• pallo kullanıcısına yanıt
    Sizin sorununuz neydi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kobraamca3883

Sizin sorununuz neydi hocam ?

Mesajımda konu var açın okuyun anlarsiniz. KLASİK SOKET ve TELPANİN İLGİSİZLİGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallo -- 2 Mayıs 2014; 23:39:35 >
  • pallo kullanıcısına yanıt
    Bende çektim o telpanın ilgisizliğini ama biraz tehdit edince sorunumu hallettiler şu anda hiçbir sıkıntım yok

• Arkadaslar yaklasik uc senedir BT sektorunde calisiyorum, 6 senedir yuksek ogretime devam ediyorum, bunca zamanda bircok sirketle projeler de yaptim, bir suru akademik calismaya da dahil oldum. Ama bu sure boyunca kimsenin ozur diledigini gormedim. Koskoca sirketin Ceo su kalkmis gecikme icin ozur diliyor. Siz bunu size haksizlik yapan kac kisiden duydunuz, kaldi ki adamın bir haksizligi da yok. Lutfen bu kadar bencil olmayalim. Pazar payi GM nin kac kati olan telefon ureticileri daha 4.4.2 rakamlarini yanyana koyamamisken bu durumda GM ye laf etmek buyuk ayip. Kimsenin polisi degilim, her zaman rekabetten yanayim ama bu alanda bu fiyatlara telefon satan ve daha iyi olan bir uretici de gormedim.

• Bunda önce xperia sola kullanıyordum.Adamlar jb gelicek dediler vermediler benzer modellere verdikleri halde donanım yetmiyormuş.Ne özür ne bişey kaldı öyle.Adamlar vermicez demediler yapmıcaz demediler özür bile dilemişler daha ne yapsınlar.Samsung apple sony gibi argeleri yok tabiki ama bu fiyata aldığın tel. daha ne istiyosun anlamadım ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallo

quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

4.3 ede razıyım ve bu fiyata en iyisi bu sadece söket sorunu cıkardı onuda garanti ÜÇRETSIZ bir şekilde halletti. Gidin başka yerde yapın karalama kampanyasını

Telefonu 4 ay kadar kullandım ve 3 aydir kullanamiyordum bu mu hizmet ? Eğer THH ye şikayet etmesem beni aramazlardi ? Hatlarda saatlerce beklememiz de çabası. Daha telefon elime bu pazartesi geçti bu mu verdikleri hizmet ? Diğer telefonlar beni ilgilendirmez başkalarını ornek göstererek gelmeyin bana. Adamlar reklam yapmadan biz reklam yaptık. Ben kaç kişiye aldirdim tavsiye ettim bu telefonu reklamı biz yaptik. Ve biz reklamı yaptık ama bize bu konuda sahip çıkılmadi. Gelip burada bilip bilmeden laf atmayin ortalığa.

Siz bilip bilmeden konuşmayın o zaman Size diyorum ki benimkini ücretsiz bir şekilde 15günde yapıp gönderdiler hiç bir sorun cıkmıyor sizde cıkmış olabilir ama bende de cikmadi şuan elimde her işimi gören ve fiyatı 600tl olan bir telefon olduğu için memnunum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.