Şimdi Ara

Discovery KitKat için açıklama geldi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
4
Favori
6.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz ki 2. parti Discovery'ler İPS olduğu iddia edilerek satılmasına rağmen LCD panel olarak geliyor. Kutusunda İPS yazmasına rağmen ekranı LCD olan , tüm Discovery kullanıcılarını @yavuz21 'in açtığı kampanyaya bekliyoruz! Kampanya bilgileri ;

" GM firmasının üretmiş olduğu Discovery1 cihazının kutusu üzerinde IPS ekran yazmasına rağmen telefonlarda LCD panel kullanılmış. Hileli mal satma olarak nitelendirilecek bu davranıştan ötürü tüm tüketicileri imza kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. IPS ekran nedir ve benim cihazımda da sorun var mı diye merak edenler google ile arama yapın. "

NOT : Paylaşabildiğiniz heryerde linki paylaşın..

https://www.change.org/tr/kampanyalar/general-mobile-cihazların-ekran-panelleri-ücretsiz-olarak-ips-panellerle-değiştirisin

• Ses var görüntü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

quote:

Elite launcher

Nexus 5 statusbar iconları

beyaz renkli hızlı ayarlar

Swipe yaparak ekran kilidi açma

Akıllı jestler

Tema desteği kalkabilir

Değiştir kalkabilir.

Hızlandırıcı ve Disco Gücü gelir.

Uygulama Yöneticisi ve Güç Tasarruf modu kalkar.

Klavyeye beyaz renk (şuan mavi olan yerler) desteği gelir

Swipe statusbar entegre edilirse süper olur

Bunları tahmin mi ettiniz yoksa bir yerden mi öğrendiniz

1 2 3 4 7 8 9 10 dan eminim cift tiklama vs calismasi icin 5inde gelmesi lazim tema destegi nolucak bwlirsiz cunku bu elite launcher kendi arayuzleri o yuxden tema sikintisi vardir. Swipe statusbar baya onemli ama o sadece beklenti

Tema desteği kalkabilir derken ben s4 teması kullanıyorum ve çok hoşuma gidiyor bu güncelleme yaparsam gidermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 52asi52

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Topkara28

quote:

Elite launcher

Nexus 5 statusbar iconları

beyaz renkli hızlı ayarlar

Swipe yaparak ekran kilidi açma

Akıllı jestler

Tema desteği kalkabilir

Değiştir kalkabilir.

Hızlandırıcı ve Disco Gücü gelir.

Uygulama Yöneticisi ve Güç Tasarruf modu kalkar.

Klavyeye beyaz renk (şuan mavi olan yerler) desteği gelir

Swipe statusbar entegre edilirse süper olur

Bunları tahmin mi ettiniz yoksa bir yerden mi öğrendiniz

1 2 3 4 7 8 9 10 dan eminim cift tiklama vs calismasi icin 5inde gelmesi lazim tema destegi nolucak bwlirsiz cunku bu elite launcher kendi arayuzleri o yuxden tema sikintisi vardir. Swipe statusbar baya onemli ama o sadece beklenti

Tema desteği kalkabilir derken ben s4 teması kullanıyorum ve çok hoşuma gidiyor bu güncelleme yaparsam gidermi ?

Gider

• 52asi52 5 kullanıcısına yanıt
    Tema desteği kalkarsa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdf344

Arkadaslar yaklasik uc senedir BT sektorunde calisiyorum, 6 senedir yuksek ogretime devam ediyorum, bunca zamanda bircok sirketle projeler de yaptim, bir suru akademik calismaya da dahil oldum. Ama bu sure boyunca kimsenin ozur diledigini gormedim. Koskoca sirketin Ceo su kalkmis gecikme icin ozur diliyor. Siz bunu size haksizlik yapan kac kisiden duydunuz, kaldi ki adamın bir haksizligi da yok. Lutfen bu kadar bencil olmayalim. Pazar payi GM nin kac kati olan telefon ureticileri daha 4.4.2 rakamlarini yanyana koyamamisken bu durumda GM ye laf etmek buyuk ayip. Kimsenin polisi degilim, her zaman rekabetten yanayim ama bu alanda bu fiyatlara telefon satan ve daha iyi olan bir uretici de gormedim.

Hocam yüklenenlerin çoğu troll, sizde dikkate alıp yorum yapmışsınız, lise çağında heyecan arayan, biri laf soksada tartışma çıkarsam diye bekleyen o kadar çok işsiz varki bu forumda. Amaç bilgi vermek yada almak değil, nasılki markaların fanboyları olduğu gibi bunlarda antileri.

2-3 tane üye var hele, her gm konusuna aynı konular kopyala-yapıştır yapıyorlar, olayın vahametini siz düşünün artık. Bloklayıp geçin, bu asosyal tipleri normal insan yerine koymanıza gerek yok, bkn: Troll

• quote:

Orijinalden alıntı: kobraamca3883

Tema desteği kalkarsa gider

Hocam çok saçma olmuş ya ben belki beğenmiyorum ne olucak o zaman ben karşıyım buna böyle bişi olursada düzeltmeleri için konu açacağım

• 52asi52 5 kullanıcısına yanıt
    Bence sade olması daha güzel olur, telefon çinli bir telefon havasından kurtulur
  • Ne zaman geliyo acaba 20 gün oldu

• stevejones kullanıcısına yanıt
    ahahahahhahhahahhahahahahah aynen müdür bunlar hep hikayeden :D
  • hortlatalım konuyu... nerde la bu kitkat...
  • Bende dedim ki açıklama yaptılar

• Mayısta yalan oldu , umut kaybetmek yok

• Forumda biri general mobiledaki yazilim muhendisi sayisi simbodan az demisti. Çok gülmüstüm. Gerçek galiba

• Su konulairi hortlatmayin kardesim heyecanlaniyoruz

• Bu saatten sonra gelse de önemi yok artik verilen söz tutulmadi. Guvenimi kaybettiler.

• Mudixz kullanıcısına yanıt
    Nasıl kaybetmiyelim GM hic sözünde durmuyor ki

• Beyler ne heyecan yaptınız ya eninde sonunda gelecek bu kitkat istemeyen yüklemesin. Trip atıyorlar bide

• GM

• Hazirana kaldı artık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.