Şimdi Ara

Discovery Kronik şarj sorunu çözümü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
14
Favori
47.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Seçilemeyen kullanıcı adı

Ben iki kez servise verdim. İkisinde de bu sorun vardı ve o kadar dikkatli kullandım ki sebebin benim kullanışımla hiçbir ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Daha sonra yine sorun baş gösterdi, bu sefer buradaki bir telefon hastanesine verdim. Servisten daha iyi oldu. Cidden bu telefonu almayı düşünen, fiyatı uygun diye alayım diyen varsa yakmasın kendini. Bana babam hediye olarak almıştı seneler evvel, hediye yani ne yapabilirim ki o kadar para vermiş, sürpriz yapmış. Beni çileden çıkarıyor telefon. Dahili hafıza sorunu apayrı bir dert zaten. Telefonumda ekstra bir uygulama dahi bulunmuyor, facebook ve twitter uygulamaları var ya telefonu alınca gelen onları da sildim komple, hiç foto vs yok iki üç ss dışında, google play oyunları, kütüphaneyi de sildim silebildiğim kadarıyla, ne bir müzik ne bir oyun ne de bir uygulama yok. Mümkün olsa chrome'u da silecem de default geldiğinden silinmiyor rootsuz. Çünkü hiçbir uygulama olmamasına rağmen hâlâ dahili hafızada yer yok sorunu var. Sd kart aldım o bile bir halta yaramadı. Biraz olsun sinirlerinizi, psikolojinizi düşünüyorsanız almayın gm.
    o dahili hafızanın dolması sizin çektiğiniz fotolarla falan değil yüklü olan uygulamaların kullandığı dosyaların önbelleklenip 2gb'lik sistem kısmında tutulmasından kaynaklanıyor. Bu durum GM'ye özel bir durum değil, belli bir android sürümü öncesindeki(sanırım Android 5 öncesi idi) tüm android telefonlarda vardı bu olay. Telefonun içinde kendi temizleme programı varsa onunla, yoksa avastın cleanup programıyla bu önbelleklenen dosyalardan kurutulabilirsiniz geçici olarak(ya da uygulama yöneticisine giirp uygulamaların önbelleklerini teker teker elle temizleyebilirsiniz).
    Daha Kalıcı yöntemi ise yine bu forumda başka bir başlık altında bahsedilen veri depo alanından yer alıp sistem kısmına eklemek(mesela 2GB sistem 2GB depo alanı yerine 3.8GB sistem 200MB depo alanı yapmak), depo alanınız çok küçüldüğü için burada da aldığınız hafıza kartı devreye giriyor.

Ha güç girişi sorunu hakkında ne desek boş. Ne kadar iyi bakarsanız bakın kronik arızalanıyor işte.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.