Şimdi Ara

Discovery Kronik şarj sorunu çözümü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
14
Favori
47.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu hortlattım alpemre_1 ustam peki yol köprüleme olarak hangi bakır teli kullanıyorsunuz sizin kullandığınız teller vernikli version yalıtılımlı güzel birşeye benziyor ondan sordum ? Bu arada ustam ikinci bi sorum daha var discovery telefon var 2 defa soket değişimi olmuş. adam sadece enerji bölümlerine baş ve sondaki tırnaklara köprüleme çekmiş. ilk başda şarj alıyormuş sonradan telefon ısınmaya başlamış çabuk şarjı bitiyormuş..Telefonu bana verdiler bak diye açtım baktım. dediğim gibi köprüleme çekilmiş telefon şuan çalışmıyor. pili 2 saniye takayım soketin orası anında aşırı derecede ısınıyor elimi dokunamıyorum fazla tutarsam büyük ihtimalle batlar. Telefon gitmiş olabilirmi yoksa sokette alakalı kısa devremi vardır ? bilgilendirme için teşekkürler ustam.

Discovery Kronik şarj sorunu çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist645_ -- 15 Eylül 2016; 17:24:41 >

• Hocam sokette bir kısa devre olsa şarj cihazi elektriği keser normalde. Isınmasının başka bir sebebi vardır muhtemelen. Daha net bir foto atarsanız yorum yapmaya çalışırım. Kullandığımız tel teknik malzeme satan yerlerde bulunuyor. Köprü teli olarak satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

Hocam sokette bir kısa devre olsa şarj cihazi elektriği keser normalde. Isınmasının başka bir sebebi vardır muhtemelen. Daha net bir foto atarsanız yorum yapmaya çalışırım. Kullandığımız tel teknik malzeme satan yerlerde bulunuyor. Köprü teli olarak satılıyor.

Hocam pm ile adres bilgilerinizi paylaşabilir misiniz. Şarj soketini ne kadara yapıyorsunuz. Diyarbakırdan göndereceğim cihazı

• alpemre_1 kullanıcısına yanıt
    Hocam soketi kendim değiştirmeyi düşünüyorum acaba linkteki soketi almam gerek??

http://www.f1depo.com/Micro-Usb-jack-ve-Mikro-usb-sase,LA_440-2.html

• Paylaşımınz için teşekkürler. Benim de bir sorum olacak, GM Discovery 1'in anakart üzerindeki mini usb soketi tipi nedir ? Type A mı yoksa Type B mi ?
  • adamsın, teşekkürler
  • Adres pm kargolucam
  • Kolay gelsin, adres ve ücret bilgisi rica ediyorum PM den.

• kolay gelsin bende adres bilgisi ve ücret bilgisi istiyorum PM'den
  • sellam alpemre kardeş manisadayım izmire ara sıra geliyorum bende GM discovery şarj problemi var sanki şarj yuvası içinden erimiş gibi değişim yaptırmak istiyorum şarj etmesi için uğraştırıyor baya buca üçküyular meydan demişsin dükkan ismi nedir yanlış bir yere gitmeyeyim birde ne kadar ücreti var bilgi verirsen memnun olurum hafta içi gelebilirim özel mesaj atabilirsin saygılar
  • emre bey adresiniz nedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emre bey foruma gelmiyor herhalde
  • Hocam mesajları görmemişim özelden yazan herkese cevap yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpemre_1

Hocam mesajları görmemişim özelden yazan herkese cevap yazıyorum.
    yaptırdık vallahi 3 aydır sizden cevap yoktu
  • alpemre_1 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak açık adres verebilirmisiniz ? Telefonumu size getireyim.
  • Bizim Discovery'nin de soket kısmı bozuldu bir şarj oluyor, bir olmuyor. Tamirciler de yapsalar dahi garanti vermiyorlar. Sanırım telefon çöp oldu 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Bizim Discovery'nin de soket kısmı bozuldu bir şarj oluyor, bir olmuyor. Tamirciler de yapsalar dahi garanti vermiyorlar. Sanırım telefon çöp oldu 😒
    Eliniz bu işlere yatkın ise değiştirin kullanın.

• bynoname kullanıcısına yanıt
    Aslında baktım 40 TL soket var belki şansımı denerim en azından bir süre daha idare eder fakat bataryası da bitik 3-4 saate bitiyor, beni bırak artık diyor 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Aslında baktım 40 TL soket var belki şansımı denerim en azından bir süre daha idare eder fakat bataryası da bitik 3-4 saate bitiyor, beni bırak artık diyor 😀
    Aliexpress gibi sitelerde daha ucuz, bir kaç tane alıp şansını dene ancak dikkatli ol ilk defa micro soket değiştiricek olursan yolları koparma pert olmasın.

• Ben iki kez servise verdim. İkisinde de bu sorun vardı ve o kadar dikkatli kullandım ki sebebin benim kullanışımla hiçbir ilgisi olduğunu zannetmiyorum. Daha sonra yine sorun baş gösterdi, bu sefer buradaki bir telefon hastanesine verdim. Servisten daha iyi oldu. Cidden bu telefonu almayı düşünen, fiyatı uygun diye alayım diyen varsa yakmasın kendini. Bana babam hediye olarak almıştı seneler evvel, hediye yani ne yapabilirim ki o kadar para vermiş, sürpriz yapmış. Beni çileden çıkarıyor telefon. Dahili hafıza sorunu apayrı bir dert zaten. Telefonumda ekstra bir uygulama dahi bulunmuyor, facebook ve twitter uygulamaları var ya telefonu alınca gelen onları da sildim komple, hiç foto vs yok iki üç ss dışında, google play oyunları, kütüphaneyi de sildim silebildiğim kadarıyla, ne bir müzik ne bir oyun ne de bir uygulama yok. Mümkün olsa chrome'u da silecem de default geldiğinden silinmiyor rootsuz. Çünkü hiçbir uygulama olmamasına rağmen hâlâ dahili hafızada yer yok sorunu var. Sd kart aldım o bile bir halta yaramadı. Biraz olsun sinirlerinizi, psikolojinizi düşünüyorsanız almayın gm.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.