arkadaslar discovery icin max 25 30 liraya kadar temiz ve yuksek ses verecek mikrofonlu kulaklik tavsiye edebilir misiniz yanliz kulaklik sunun gibi olacak tam kulakici olmayacak
ep 630 un namini biliyorum kardes ama cok komik birsey belki ama kulagimin ici dar bu tarz kulakici kulakliklar olmuyor linkteki gibi tam kulakici olmayan tavsiye edebilirseniz cok iyi olur
tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: nvidia90
Aynen ep 630 al bende vardi zaten fena değil
tavsiye icin tesekkurler fakat tam kulakici olmayan linkteki gibi olacak
Babam haftaya xperia go alcak onunkini calcam :D xperialarin kulaklillari iyi bende L vardi ordan biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sametg
Babam haftaya xperia go alcak onunkini calcam :D xperialarin kulaklillari iyi bende L vardi ordan biliyorum
soyledigim tarzda mi kulaklik
quote:
Orijinalden alıntı: hsyn_hksvr
quote:
Orijinalden alıntı: Hükümran
ep-630 al
ep 630 un namini biliyorum kardes ama cok komik birsey belki ama kulagimin ici dar bu tarz kulakici kulakliklar olmuyor linkteki gibi tam kulakici olmayan tavsiye edebilirseniz cok iyi olur
tesekkurler
normalde o discovery kulaklığı zorlasamda kulağıma tam oturmuyor ama bu ep-630 çok rahat kulağıma sığıyor
Hükümran
kullanıcısına yanıt
kardes emin misin discovery kulakligi hic girmiyor kulagima yani oyle dusun su ana kadar denedigim tum kulakliklar girmedi nerdeyse ep 630 almak isterim gercekten ama nasil guvenecegim bir de bunun mikrofonlusu 630i bizim cihaza uyar mi bana mikrofonlu lazim
ben pek tarz filan anlamam rock filan da dinlerim ama tatmin edici yani onu söyliyim şimdi elimde değil telefon
bence alma ya ondan bende telefonun orjinal kulaklığını bi türlü takamadım o ucundaki plastikler yüzünden sürekli kulağımdan düşüyo insan bi yerden sonra deliriyo :D
sametgS
kullanıcısına yanıt
ya aslinda ses yalitimi acisindan cok iyi bu kulakliklar ama kulagima dogru durust girmiyo bile kulagimda sorun var
Discoverye mikrofonlu kulaklıklar uyumsuz diye biliyorum.ben 2 3 kulaklık denedim telefonumda ya mikrofondan ses gitmedi ya da mikrofona ihtiyacım olmadığında şarkıların sesi bozuldu.yeni parti telefonları bilmiyorum ama bi kontrol et derim almadan önce.
kendi kulaklığı gayet iyi program arayın poweramp gayet iyi bence
quote:
Orijinalden alıntı: Richardson
kendi kulaklığı gayet iyi program arayın poweramp gayet iyi bence
kardes kendi kulakligi benim icin yeterli fakat kulagima girmiyor kulagim kucuk onun icin kulanamiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Vodka05
Discoverye mikrofonlu kulaklıklar uyumsuz diye biliyorum.ben 2 3 kulaklık denedim telefonumda ya mikrofondan ses gitmedi ya da mikrofona ihtiyacım olmadığında şarkıların sesi bozuldu.yeni parti telefonları bilmiyorum ama bi kontrol et derim almadan önce.
aynen uyum sorununu bildigim icin bende konuyu general mobile a actim internetten alacagim kontrol etme sansim yok biri yardim eder insallah bakalim
up
ep 630 dan baska tavsiye yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Chapoo
up
ep 630 dan baska tavsiye yok mu ?
Uyumlusunu bilmiyorum, ancak uyumsuz olarak elimde Nokia HS-125 mikrofonlu kulaklık var. Kabloyu kulaklık girişine tam oturtunca ses boğuk çıkıyor, bir kısmını dışarıda bırakınca ses düzeliyor.
Onun dışında geçen gün Turkcell Mağaza'dan Philips SHE2115BK mikrofonlu kulaklık aldım. Gelince test edip sonucu yazarım.