Şimdi Ara

dıscovery oyun hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar bir kaç sorunum var oyun yükleme ile ilgili telefonuma fifa 14 modern combat 4 apshalt 8 nba 2k14 spıderman gibi yüksek boyutlu oyunları indirdim ama hiç biri açılmadı fifa 14 oyuna giriyor girer girmez atıyor siyah ekran geldikten sonra
    modern combat 4 de tamama basın devam edin diyor tamama basınca oyundan çıkıyor asphalt 8 de aynen o şekil hata veriyor
    nba 2k14 yüklenemedi hatası veriyor

ama küçük boyutlu oyunları apk ile kurdum sıkıntı yaratmıyor jenda ski safari nba jam football manager gibi sebepleri ne olabilir oyun hata resimlerini uygun zamanda gönderirim

• yok mudur bilgisi olan
  • nasıl olur ya bizimki canavar gibi çaliştırıyor yannız microsd card class10 yani hafıza kartın iyi olmalı ki hem açılsın hemde çalıştırsın
    bu saydığın hepsini çatır catır oynadım ben. Bir bilen çıkar elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linhares11

öncelikle merhaba arkadaşlar bir kaç sorunum var oyun yükleme ile ilgili telefonuma fifa 14 modern combat 4 apshalt 8 nba 2k14 spıderman gibi yüksek boyutlu oyunları indirdim ama hiç biri açılmadı fifa 14 oyuna giriyor girer girmez atıyor siyah ekran geldikten sonra
    modern combat 4 de tamama basın devam edin diyor tamama basınca oyundan çıkıyor asphalt 8 de aynen o şekil hata veriyor
    nba 2k14 yüklenemedi hatası veriyor

ama küçük boyutlu oyunları apk ile kurdum sıkıntı yaratmıyor jenda ski safari nba jam football manager gibi sebepleri ne olabilir oyun hata resimlerini uygun zamanda gönderirim

Oyunların yeni sürümleri geldiği için artık çoğu eski sürümlerin datalari fayda sağlamıyor ,Mesela asphalt 8 artık eski data ilen açılmıyor, güncel data bulup indirmen gerek yoksa Discovery hepsini açıyor.

• oyunun güncel linklerini verirmisiniz ?
  • ENSARGMD kullanıcısına yanıt
    hafıza kartım dediğinden üstad ama eski apk ler olabilir ondan açmıyordur bana özelden linklerini atabilir misin
  • Şu nba 2k14 3-4 kez indirdim bi çalışanı göremedim discovery için oynayan varsa yollayabilir mi kafayı yicem .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende merak ediyorum doğrusu GTA vs indirdin hep acamadim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Bende merak ediyorum doğrusu GTA vs indirdin hep acamadim...

bence bu discoveryden kaynaklanan bir sorun olabilir bende s3 mini var suan fifa 14 indirdim catir catir oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şöyle bir silinti var.
    Ben oyunlari SD kartina değilde dahili hafizaya kurmak istiyorum çünkü SD Martin 2 GB daha almadim oyunlari test ediyorum direk doluyor dahili bos olsa bile...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prophet66 kullanıcısına yanıt
    discovery ile oynayan da var bu oyunları ama sorun ben de hata yapıyorum bir yerde
  • Telefonunuzun rom ı indirdiğiniz oyunlarla uyumlu değil malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddarth -- 25 Ocak 2014; 11:25:11 >
  • Data dosyasında sorun aynısı bendede oldu Cool marketten indirdim siyah ekran geliyor oyundan atıyor. muzhiwan dan indirdim düzeldi takılmadan oynuyorum hafıza kartı class 4 hiç bir sorun da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu kullananlar nasıl oynuyor peki
  • Yanlış anladınız beni, oyunu telefona uyumlu indireceksiniz :D
  • İlk defa böyle bir şey duyuyorum, bilen olur elbet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok bilen benim ki de aynısı nı yapıyor oyuna başlıyor biraz zaman geçtikten sonra donmalar oluyor neden olabilir bilen biri yardımcı olursa sevnirim ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.