Şimdi Ara

Discovery root sonrası market sorunu ve çözümü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar size bu sorununuzda yardımcı olmaya çalışacağım uzun uzun araştırdım çoğu forumda 3 yol var bunların da işe yaramadığı root sonrasında freedom programından dolayı oluşan bu hatanın çözümü ;

1-İlk olarak saat ve tarih ayarlarımızı kontrol ediyoruz resimdeki gibi olmalı olduğundan emin olun eğer farklıysa bu şekile getirip telefonu kapatıp açın.

2-Bu da sorununuza çözüm olmadıysa freedom adlı programa girin ve seçenekler tuşuna (telefonun sol en altında bulunan dokunmatik kısım 3 çizgi) basın ve start yazıyorsa öylece bırakın eğer stop yazıyorsa üstüne tıklayın saat ayarınızıda kontrol edin ve google play'e girebilirsiniz.

Tamamen bana aittir. Mertkan Karabacak. Emeğe saygı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 19 Aralık 2013; 0:12:40 >
  • Saki3d kullanıcısına yanıt
    Benimdir kelimesi çözümün değil bu. Konu içeriğinin kastıdır ben bilgi hırsızı değilim kendi görüşün bu olabilir kendine saklamanda fayda var bilgi paylaştıkça işe yarar !

• mertkan1667 kullanıcısına yanıt
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 19 Aralık 2013; 0:14:14 >
    Diyorum ki ben bu çözümü kendim kurcalayarak buldum bir nevi fark ettim alıntıdır neden yazayım ki bana bunu söyler misin tamam haklısın cümleyi kurarken sıkıntılı kurmuşum uyarım için sağol ama alıntı değil bunu ala yazmam fotoğraflara kadar benim fikir daha önce paylasilmis olabilir ben inan görmedim.

• mertkan1667 kullanıcısına yanıt
    Anladım tamamdır,
    kusura bakma dostum yazımı editliyorum simdi.

iyi geceler.
    Uyarım için teşekkür ederim iyi geceler

• Saolun hocam host dosyasını silmeye bıkmıştım yararlı bir konu olmuş teşekkürler
  • LifeefeS kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.