Şimdi Ara

Discovery Şarj Soketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yaklaşık 1-2 ay discovery kullanıyorum. ancak şarj soketimde ilk haftadan beri sorun var . telefoncu ya goturdum çünkü telpanın 50 TL istediğini duydum. Ve cevremdede oldu bu olay. 20 tlye telefoncu yeni soket takti şarj etme konusunda bir sorunum yok ama telefon bilgisayara görmüyor . çünkü telefoncu veri yolları kopmuş dedi. Ve veri yolları işlemci altında dedi. Bu yüzden yeni veri yolu atamadi. Smdi ben bu telefonu servise gondersem garanti dişımıdir. Nokia telefonumdada olmuştu onlar yapmişti. Ve benden ücret alirlarmi . teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocaqm telefoncuya götürmek hata.

yapacağınız şuydu: telefonu sevise göndereceksiniz. 50TL isteyecekler. tamiri reddedip 50tl istendiğine dair belge ile telefonu teslim alıp müşteri heyetine başvuracaksınız ve gerisini onlar yönlendirecek. bu şekilde ücretsiz tamirini yaptıracaktınız.
  • İlk önce geçmiş olsun. Soketi disarida yaptirmaniz büyük hata olmuş. Keşke disarida yaptirmasaydiniz. Garanti dişi oldu cihaziniz. Arkadasin dediği gibi thhye gidecektin

• Smdi yapmazlar mi dersiniz. Belki imana filan gelirler . teLpa da ki adam konuşmayı iyi biliyo ya

• quote:

Orijinalden alıntı: 007 emre

Smdi yapmazlar mi dersiniz. Belki imana filan gelirler . teLpa da ki adam konuşmayı iyi biliyo ya

Bence yaparlar ama belli bir ücret isterler. Eğer telefoncunun dediği gibi veri yolları koptuysa ve işlemci altındaysa 50 TL'den fazla isteyebilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet isterler ama bunu anakart hatası kabul edip 350 TL gibi büyük bir rakamla istemesinler. Telefoncu bana öyle dedi. Anakartı onaramazsa değiştirir o zaman 350-400 TListerler dedi.

• Hatayı yapmışsınız bir kere. GARANTİNİZ VARKEN DIŞARIDAN YAPTIRMAYACAKSINIZ. Şu an cihazınız garanti dışı. 30 lira için yaptığınıza bakın. Ayrıca onu da vermeyecektiniz THM'ye gidecektiniz. Geçmiş olsun. Artık yapacak bir şey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.