discovery ve telpayla basımdan gecen olayı anlatıyorum cıhazın on kamerası bozulmustu gonderdım saolsun 1 gun ıcınde yapıp gondermıslerdı 5 ay gectıkten sonra ekranda sarı leke olustu ve tekrar telpaya gonderdım cıhazımı uzerınden 10 gun gectıkten sonra yanı 1 hafta once cıhazım geldı geldıgınde baktım kasayı tam kapatmamışlar saglam olan açma kapama tusum sertlesmıs ve kulaklık gırıs yerınden bakıyorum cıhazın ıcı gorunuyor orayıda kapatmamıslar arka kasanın sag alt kosesı vıda yerı catlamıstı bırsey olmaz kullanmaya devam edeyım dedım 1 hafta gectı ve arka kameram bozuldu sonradanda sımgesı kayboldu bugun tekrar gonderdım bu 3. gıtmesı oluyor ben telefonsuz kalmak mecburıyetınde degılım cıhazın yenısıyle degıstırılmesını talep ettım olurda alacak olan varsa onceden memnun oldugum cıhazdan sogudum kımseyede tavsıye etmıyorum.
uzuldum ama telefon degisimi yapmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Loser.
uzuldum ama telefon degisimi yapmaz.
bende bılıyorum sanmıyorum degısım olacagını ancak telefonumu daha beter eden telpaya cıhaza verdıgım paradan dolayı hakkımı helal etmıyorum ben bır aydır kotu telefon kullanıyorum parasının kıymetını bılen arkadaslara soyluyorum almayın bu adamların urunlerını
ben 4. defa soketten göndericem bide ölü pixelden değişim olurmu
Bunlar böyle dostum zaten sonradan piyasaya atılmalarından anlaşılıyordu .
quote:
Orijinalden alıntı: DKEmre28
değişim olabılır ama bunlardan bı halt olmaz daha cıhazın kaydı yapılmamış :(
quote:
Orijinalden alıntı: cartel44
quote:
hocam benim 12 gündür garantide cihaz hala gelmedi hep teknik serviste diyorlar senin kaç gün oldu göndereli durum ne?
quote:
Orijinalden alıntı: genclik17
quote:
Orijinalden alıntı: cartel44
quote:
hocam benim 12 gündür garantide cihaz hala gelmedi hep teknik serviste diyorlar senin kaç gün oldu göndereli durum ne?
bakın ustte anlattıgım gıbı basıma bu olaylar geldı 2 kere ben kendım gonderdım bu sefer bayıye verdım cumartesı gondermısler bugunde netten baktım cıhazın kaydını yapmıslar bellı bır sey yok arayın servısı baskı yapın yoksa surunduruyorlar acılen cıhazımın yaapılıp gonderılmesını ıstıyorum dıyın ve musterı hızmetlerındekı kısı sıze acılıyet kısmına ılıtırız derler buyuk ıhtımal benım sorum su olacak arkadaslara garantı durumunda sadece 1 yazıyor ne anlama gelıyor???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme