Şimdi Ara

Discovery Yedek Pil Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar DonanımHaber topluluğu. Ben Discovery kullanıcısı olarak usb soket sorunu yaşıyorum. Etrafıma danıştım. Servise verecektim fakat başka öneriler de aldım. Önerilerden biri yedek pil ve onu şarj eden aletten alıp iki pil kullanmaktı. En makul öneri şu anda bu olsa da bazı sorularım var:
    - Daha uygun bir çözüm yöntemi var mı ?
    - O şarj aletinin özel bir ismi var mı ?
    - Sizin de böyle sorununuz olduysa, nasıl hallettiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Konu yanlış yere açılmış gibi görünüyor.
    2- Aynı sorun şuan bende de var fakat servise vermeyi düşünüyorum. Çünkü telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayarda görünmüyor hiçbir şekilde. Şarj ederken kablonun usb tarafında ki ucu yan duracak şekilde bırakıp falan şarj edebiliyorum benim için şarj sorun değil ama telefonun bilgisayarda görünmeyişi sıkıntılı bir durum.
    3- Bahsettiğin şarj cihazı olsa olsa taşınabilir şarj cihazı olur diye düşündüm. Onları şarj edersin ve telefonun şarjı bittiğinde bağlarsın telefonu şarj eder. Yani yinede usb'den şarja işin düşecek.

Bana kalırsa Telpa'nın sitesinden VIP Servis Formunu doldur ve çıktısını al kargoyla 5 ₺'ye Profilo AVM'de ki adreslerine gönder. Ben Telpa'nın sitesinde ki çevrimiçi destekten yardım aldım bu konuda ve inanmamış olmama rağmen yazayım aynı gün cihazınızı geri gönderiyoruz dediler ve ücret ödemeyeceğimi söylediler.

• Kastettiğim şey powerbank değildi. Zaten pahalıya geliyor.
    Servis en az iki haftada getiriyormuş ve kaldığım yurttaki iki kişiden para almışlar. Ama onlar geçen sene verdiler. Belki de ondan dolayı geç getirildi.
    Şu anda tanıdık bir telefoncuya götürmeyi düşünüyorum. İki hafta içinde karar vereceğim.
    Bu arada hangi konunun daha uygun olduğundan emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.