Şimdi Ara

Dişi albino muhabbet kuşu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
26.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eski acik

DEĞERLİ KANATLI SEVER ARKADAŞLARIM BU FORUMDA GEREKLİ BİLGİLERE SAHİP OLMAYAN BAZI ARKADAŞLAR GEREKSİZ YORUMLARLA YANILTICI BİLGİLER VERİYORLAR KANARYA SEVERSENİZ KANARYA İLE İLGİLİ FORUMLARDAN MUHABBET SEVERLER MUHABBETLE İLGİLİ SULTANCILARDA ONLA İLGİ KAYNAKLARDAN HASTALIK GİBİ CİDDİ KONULARDA BİLGİ DANIŞŞSIN BURADAKİ GEREKSİZ KİŞİLER YÜZÜNDEN ZAMAN KAYBI YAŞAMAYIN

HEPİMİZİN KUŞLARI İNŞALLAH ÇOK SAĞLIKLI OLURLAR TÜYLERİ KADAR SAĞLIKLI YAVRULARIMIZ OLUR. İYİ GECELER

Aaaa gerçekten mi? Bak bunu söylemeniz iyi oldu hiç tecrübesi olmadan sırf yorum yapmak için netten okuduklarını gelip buraya yazan. Kanarya olsun muhabbet olsun yada papağanlar hakkında bir bilgiye sahip olmadan sırf burda kuru kalabalık yapmaktan başka bişey bilmiyorlar. Gidin kardeşim hangi kuşta tecruben varsa onun hakkında yapın yorumunuzu yazık ya burda anlayan adamın yazdıkları bilgileri bile yalanlayici yorumlarda bulunup milletin kafasını karıştırmayın.

Ha ! Bu arada bu yazı burda fazla dikkat çekmez keşke yeni konu olarak açsaydın. Ha ! Sırf birilerine kendini kanıtlama maksadı ile yazdıysan merak etme az kaldı güzelim sabret.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kuş sever olarak acil durumda olan insanları düşünmek zorundayım burası genel bir forum gereksiz yorum yapan cok arkadas var son 7 8 ayda nerden çıktılarsa
  • quote:

Bir kuş sever olarak acil durumda olan insanları düşünmek zorundayım burası genel bir forum gereksiz yorum yapan cok arkadas var son 7 8 ayda nerden çıktılarsa

Sen kendi bildiğinden ne kadar eminsen onlarda kendi bildiklerinden o kadar emin olarak konuşuyor. İnsanın kendi bildiği kendine doğru gelir hep. Yani burda ben kendi adıma konuşayım. 20 tane kuşum vardı yakın bi süre içinde 16 tanesini vermek zorunda kaldım. Ve ben onlara hastalandıklarında ne uyguladıysam ve sonucu iyi olanları burda paylaşıyorum. Kafadan konuşmuyorum. Diyorum ya tecrübesi olmayanlar yorum yapmasın diye. Ama adamın hiç bir bilgisi yok oraya çıkmış sırf laf olsun diye netten bulup nette yazanları buraya aktariyor. Senin adına konuşmuyorum yanlış anlama biri ve ya bir kaçı. Sırf kalabalık. Benim yorumlarimida yanlış bulanlar artık kendi bildiklerine dayanarak konuşuyorlar ama dedim ya 20 kuşla yaşadım ve halada üretimdeyim bakışından anlarım ne olduğunu. Lütfen sizde daha çok bana bulaşmak yerine kendi bilginizi ortaya koyun ikna edici bir yanı varsa zaten konuyu açan arkadaş onunla konuşmaya devam edecektir. Ortamı germeye gerek yok.

• Bende insanlar bilgilensin istiyorum ishal olan kabaran kusun acil tedavi edilmesi lazım fazladan kaybedilen saat bile ölümüne neden olabilir sende bilirsin bunu böyle durumlar olmasın diye insanları bilgilendirme ihtiyacı duydum sadece buraya bağlı kalmasınlar çünkü bu forumda gerekli sayıda kuş sever hobici üretici yok bence kuş sayınız maşallah iyiymiş sağlıklı olurlar inşallah tüyleri kadar yavruları olur bende kendimi bildim bileli kuş içinde büyümüş yaşamış bir kuşcuyum dededen kuşçuyuz
  • quote:

Bende insanlar bilgilensin istiyorum ishal olan kabaran kusun acil tedavi edilmesi lazım fazladan kaybedilen saat bile ölümüne neden olabilir sende bilirsin bunu böyle durumlar olmasın diye insanları bilgilendirme ihtiyacı duydum sadece buraya bağlı kalmasınlar çünkü bu forumda gerekli sayıda kuş sever hobici üretici yok bence kuş sayınız maşallah iyiymiş sağlıklı olurlar inşallah tüyleri kadar yavruları olur bende kendimi bildim bileli kuş içinde büyümüş yaşamış bir kuşcuyum dededen kuşçuyuz

Ben ilaca karşıyım. Doğal yollarla bi tedavisi olmadığı zaman ilaca başvururum. Ha ! Eğer ishal olan kuş hakkında vermiş olduğum bilgi rahatsız ediyorsa etmesin. Çünkü ishalin en iyi ilacı patates püre si ve kanarya yemi dahada olmadı kahve. Ama ishalin farklılık gösterdiğini de bilirsin. Bunlarla tedavi olmuyorsa mikrobikleşmiş ve ilaç la tedavi kesinleşmiştir. Bu doğal olarak yaptığım tedavinin kuşa hiç bir zararı yoktur fazla tuketilmedigi müddetçe ve zaten ne kadar süre ile kullanmalarınıda söylüyorum
    Adam uyguluyor baktı geçmiyor ben ilaçla tedavi edilebilir en son diyede yorumumu yapıyorum. Bunlara takilmayin artık. Ben kötü yada yanlış bişey söylediğimi sanmıyorum. Çok kişi ozel den mesaj atıp teşekkür ediyor bana ben sadece form uzerindede yardım etmiyorum özel deki mesajları görseniz bana haksızlık ettiğinizi anlarsınız. Ve doğru yolda olduğumu bildiğim içinde böyle devam edecek emin olun. İyi formlar.

• Çok şükür an itibariyle dişi yuvaya giriş yaptı
    Tam 5.haftasnda biraz geç oldu ama olsun .İnşallah en kısa sürede yumurtlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persistent41

Çok şükür an itibariyle dişi yuvaya giriş yaptı
    Tam 5.haftasnda biraz geç oldu ama olsun .İnşallah en kısa sürede yumurtlar.

Hadi gözün aydın. Devamını dilerim.

• mubişim kullanıcısına yanıt
    inşallah sabırsızlıkla beklemedeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Bir kuş sever olarak acil durumda olan insanları düşünmek zorundayım burası genel bir forum gereksiz yorum yapan cok arkadas var son 7 8 ayda nerden çıktılarsa

Sen kendi bildiğinden ne kadar eminsen onlarda kendi bildiklerinden o kadar emin olarak konuşuyor. İnsanın kendi bildiği kendine doğru gelir hep. Yani burda ben kendi adıma konuşayım. 20 tane kuşum vardı yakın bi süre içinde 16 tanesini vermek zorunda kaldım. Ve ben onlara hastalandıklarında ne uyguladıysam ve sonucu iyi olanları burda paylaşıyorum. Kafadan konuşmuyorum. Diyorum ya tecrübesi olmayanlar yorum yapmasın diye. Ama adamın hiç bir bilgisi yok oraya çıkmış sırf laf olsun diye netten bulup nette yazanları buraya aktariyor. Senin adına konuşmuyorum yanlış anlama biri ve ya bir kaçı. Sırf kalabalık. Benim yorumlarimida yanlış bulanlar artık kendi bildiklerine dayanarak konuşuyorlar ama dedim ya 20 kuşla yaşadım ve halada üretimdeyim bakışından anlarım ne olduğunu. Lütfen sizde daha çok bana bulaşmak yerine kendi bilginizi ortaya koyun ikna edici bir yanı varsa zaten konuyu açan arkadaş onunla konuşmaya devam edecektir. Ortamı germeye gerek yok.

Tecrübelerinden faydalanıyoruz eksik bildiğini de tamamlıyoruz niye bu kadar sıkıntı yaptın. Tecrübesi olmayan dediğin bensem, 20 tane değil 30 çift ile üretim yapıyorum, yavrusunu da saysan aylık 100 kuş yapar, yeterince tecrübeli sayılırım.
     Dişi albino muhabbet kuşu

• quote:

Orijinalden alıntı: rebelmummy

quote:

Orijinalden alıntı: mubişim

quote:

Tecrübelerinden faydalanıyoruz eksik bildiğini de tamamlıyoruz niye bu kadar sıkıntı yaptın. Tecrübesi olmayan dediğin bensem, 20 tane değil 30 çift ile üretim yapıyorum, yavrusunu da saysan aylık 100 kuş yapar, yeterince tecrübeli sayılırım.
     Dişi albino muhabbet kuşu

Offf amma kastın. Amma taktın. Amma alıngan çıktın be. Yaran baya büyük heralde bi gidin bi rahat bırakın ya. Herkes kendini ispatlama çabasına düşmüş bune ya. Allah bağışlasın kardeşim hadi bana bulaşmadan yapın yorumunuzu hadi. Kasmayın adamı.

• Dişi albinom ( açık sarı tüyleri ve kırmızı gözleri) ve tam olarak türünü bilmediğim erkek kuşum ( kuşçunun biri izmir muhabbet kuşu demişti. Normal muhabbetlerden biraz daha iri duruyor) yaklasik bir buçuk yıldır birlikteler. Erkek olan 8 aylıkken dişiyi almıştım. Dişi o zamanlar bir buçuk yaşındaydı. Bugüne dek bir çok kez birbirlerine kur yaptılar. Birbirlerini kaşıdılar. Hatta dişi yuvaya girip orda bile kalıyor ve çeresi koyu kahverengi ama çiftleşmiyorlar. Erkek ne zaman çiftleşmek istese dişi ona vurarak kaçırıyor. Sizce nedeni nedir? Erkek olan bana çok alışık dişi korkak bu arada.
    NOT: Resimler bir yıldan önceki halleri
     Dişi albino muhabbet kuşu Dişi albino muhabbet kuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaskk -- 25 Şubat 2016; 14:43:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.