Şimdi Ara

DİŞİM ÇOK ACIYOR YARINA KADAR ACIYI NASI AZALTABİLİRİM(ağrı kesiciye dayandım oof of) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omertalord

quote:

Orijinalden alıntı: aemless

apranax fort 500mg iç
    yada 2tane karanfil çiğne

+ 1 apranax forte kesmezse brufen de alabilirsin anında keser bu 2 si

Alıntıları Göster
    hepinize teşekkür ediyorum
    diş çekilirken acıyomu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

hepinize teşekkür ediyorum
    diş çekilirken acıyomu ya

Alıntıları Göster
    tuzla ov yada tuzlu gargara yapp
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmix

tuzla ov yada tuzlu gargara yapp

Alıntıları Göster
    ipin bi ucını kapıya diğer ucunu dişine bağla kapıyı hızlıca çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Piece

ipin bi ucını kapıya diğer ucunu dişine bağla kapıyı hızlıca çek

Alıntıları Göster
    Yöntem 1- Dayanabileceğin kadar sıcak suya bolca tuz dökerek karıştır. Sonra onunla ağzını çalkala. Kusma riskin var yalnız. Tadı iğrenç

Yöntem 2- Pamuğa rakı dök ve dişine koy. Bir hayli dindiriyor acıyı ama bir süre sonra etkisi geçtiği için tekrar etmen gerekiyor. Kafanın güzel olması riskin var.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Yöntem 1- Dayanabileceğin kadar sıcak suya bolca tuz dökerek karıştır. Sonra onunla ağzını çalkala. Kusma riskin var yalnız. Tadı iğrenç

Yöntem 2- Pamuğa rakı dök ve dişine koy. Bir hayli dindiriyor acıyı ama bir süre sonra etkisi geçtiği için tekrar etmen gerekiyor. Kafanın güzel olması riskin var.

Alıntıları Göster
    En etkili yöntem ufak bir votka alıyorsun sek bir şekilde götürüyorsun ağrı namına birşey kalmıyor tabi bu duygusal acı çekenler için de geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

En etkili yöntem ufak bir votka alıyorsun sek bir şekilde götürüyorsun ağrı namına birşey kalmıyor tabi bu duygusal acı çekenler için de geçerli

Alıntıları Göster
    tek yok karanfıl yagı yada çektir kurtul
  • quote:

apranax fort 500mg iç

konu az eski ama 500 lük ağrı kesici yazmışsın adama
    400 lük ağrı kesiciyi kulağımdan 4 dikiş atınca verdiler bana,ki öyle yanıyordu ki bir ara açtığı yeri kapatmayı unuttu sandım
    400 lük ağrı kesiciyle öyle bir operasyonu atlattım çok ağrı yaşamadım aldıktan sonra sizin 500 lük çok ağır kaçmış bence burada.
    ha doktor değilim ama kısıtlı tecrübemle yazıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

apranax fort 500mg iç

400 lük ağrı kesiciyi kulağımdan 4 dikiş atınca verdiler bana,ki öyle yanıyordu ki bir ara açtığı yeri kapatmayı unuttu sandım
    400 lük ağrı kesiciyle öyle bir operasyonu atlattım çok ağrı yaşamadım aldıktan sonra sizin 500 lük çok ağır kaçmış bence burada.

Alıntıları Göster
    arveles 25 mg çok iyi geliyor 6 saat arayla kullanırsan ağrı falan kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

apranax fort 500mg iç

Alıntıları Göster
    elinin üstüne buz koy ağrıyı önemli derecede azaltacaktır,ciddiyim,çünkü birbiriyle etkili sinirlerdir alakasız yerlerde olsada

• quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

tek yok karanfıl yagı yada çektir kurtul

yukardan arkadasın bahsettigi dişinolden baska çare bulmak zor .karanfil yagının ilaç olanı...nöbetci eczane aramaya deger dişinol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-04E941636

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kolonyalı pamugu kaktır agrıyan dişlerin arasıra ne agrı kalır ne sızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

kolonyalı pamugu kaktır agrıyan dişlerin arasıra ne agrı kalır ne sızı

Alıntıları Göster
    dişini fırçala ve majezik iç. yada apranax
  • quote:

Orijinalden alıntı: juweLyn*

Alıntıları Göster
    dişinol du galiba mutlaka her evde bulunmalı biraz sürdün mü direk uyuşuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: juweLyn*

Alıntıları Göster
    benim de çenemi hareket ettirdiğim zaman dayanılmaz bi sızlama geliyo 2 kere dişçiye gittim bişey yok diye gönderdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

bana dişçi vermişti bizzat öneririm içtikten 5-10 dk sonra etkili oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Res+

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

bana dişçi vermişti bizzat öneririm içtikten 5-10 dk sonra etkili oluyor

Alıntıları Göster
    Arvales 3 saat uyutur sonra tekrar ağrı başlar. İltihap varsa alfoksil kullanmıştım ben çok iyi geldi. ks-> x te olabilir tam hatırlamıyorum.

• Koy rakıyı dostum cidden etkilidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

Koy rakıyı dostum cidden etkilidir.
    doktora gidene kadar
    apranax fort + karanfil etkili olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: iconaday

doktora gidene kadar
    apranax fort + karanfil etkili olacaktır

Alıntıları Göster
    Yukarıda bende tavsiye yazmıştım birkaç gün önce başıma geldi. Dün gece yatamadım şuanda 36 saattir uykusuzum yarın vizeler quizler var. Denediğim yöntemler.

-Ağızda soğuk su çalkalama: Banko yöntem. Ama malesef etkisi 30sn. kadar. Dün gece sabaha kadar 30sn.-1dk lık uykularla geçirdim. Kaç farklı rüya gördüğümü tahmin edemezsiniz.
    -Ağızda tuzlu su çalkalama: Tuzlu su ağızda durunca faydalı. Ama boşaltınca ağrı tekrar başlıyor.
    -Parmak ucu sinirlerini tetiklemek için parmağa iğne batırma: (Beyin bir süre sonra parmak acısına alışıyor, kandırdıldığını farkediyor diş ağrısına devam ediyor.) (Bu yöntemin sebebini açıklayayım: Beyne giden sadece 1 acı vardır. Vücutta birdan fazla acı varsa, beyin sadece en fazla olanı hisseder gerisini yok sayar.)
    -Aspirin. :Tek seferde 4 tane. Bir etkisi yok. Leblebiden farksız
    -Parol.: Ağrıyı dindiriyor. Ama kötü yanı sürekli kullanmak lazım. Doktor sabah 1 akşam 1 demişti. 1 günde 12 tane içtim ben.
    -Vermidon.: Beni hayal kırıklığına uğrattı. Güveniyordum ama bir etkisi yok.
    -Apranax Fort 500mg: Sabah 1 akşam 1 deniyor. Arttırılması böbrekler için riskmiş. 3 saatte 3 tane içtim bir etkisi yok.
    -Augmentin(Antibiyotik): Biraz dindirdi gibi. Dişetleri rahatlayınca daha da diner umarım.

Bu yazdıklarım apse için. (Ağrı ile birlikte, dişte şişlik) Şunu anladım. Apse iseniz, en kuvvetli haplar bile işe yaramıyor. En süper yöntemler bile işe yaramıyor. Acilen antibiyotik almak lazım. Aklıma geldi keşke gitmişken dişinol alsaydım. Yarın sınav var. Antibiyotiğin rahatlatmayacağını düşünürsek, yarın için banko yöntemlere ihtiyacım var. Yardımı esirgemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Yukarıda bende tavsiye yazmıştım birkaç gün önce başıma geldi. Dün gece yatamadım şuanda 36 saattir uykusuzum yarın vizeler quizler var. Denediğim yöntemler.

-Ağızda soğuk su çalkalama: Banko yöntem. Ama malesef etkisi 30sn. kadar. Dün gece sabaha kadar 30sn.-1dk lık uykularla geçirdim. Kaç farklı rüya gördüğümü tahmin edemezsiniz.
    -Ağızda tuzlu su çalkalama: Tuzlu su ağızda durunca faydalı. Ama boşaltınca ağrı tekrar başlıyor.
    -Parmak ucu sinirlerini tetiklemek için parmağa iğne batırma: (Beyin bir süre sonra parmak acısına alışıyor, kandırdıldığını farkediyor diş ağrısına devam ediyor.) (Bu yöntemin sebebini açıklayayım: Beyne giden sadece 1 acı vardır. Vücutta birdan fazla acı varsa, beyin sadece en fazla olanı hisseder gerisini yok sayar.)
    -Aspirin. :Tek seferde 4 tane. Bir etkisi yok. Leblebiden farksız
    -Parol.: Ağrıyı dindiriyor. Ama kötü yanı sürekli kullanmak lazım. Doktor sabah 1 akşam 1 demişti. 1 günde 12 tane içtim ben.
    -Vermidon.: Beni hayal kırıklığına uğrattı. Güveniyordum ama bir etkisi yok.
    -Apranax Fort 500mg: Sabah 1 akşam 1 deniyor. Arttırılması böbrekler için riskmiş. 3 saatte 3 tane içtim bir etkisi yok.
    -Augmentin(Antibiyotik): Biraz dindirdi gibi. Dişetleri rahatlayınca daha da diner umarım.

Bu yazdıklarım apse için. (Ağrı ile birlikte, dişte şişlik) Şunu anladım. Apse iseniz, en kuvvetli haplar bile işe yaramıyor. En süper yöntemler bile işe yaramıyor. Acilen antibiyotik almak lazım. Aklıma geldi keşke gitmişken dişinol alsaydım. Yarın sınav var. Antibiyotiğin rahatlatmayacağını düşünürsek, yarın için banko yöntemlere ihtiyacım var. Yardımı esirgemeyin.

Alıntıları Göster
    Soğuk su iç aşırı soğuk olsun bardakla içme pet şişede agzına tam temas etmiyecek biçimde iç az mesafe olsun dişin donacak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.