+ 1 apranax forte kesmezse brufen de alabilirsin anında keser bu 2 si
Alıntıları Göster
hepinize teşekkür ediyorum diş çekilirken acıyomu ya
quote:
Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow
hepinize teşekkür ediyorum diş çekilirken acıyomu ya
Alıntıları Göster
tuzla ov yada tuzlu gargara yapp
quote:
Orijinalden alıntı: marmix
tuzla ov yada tuzlu gargara yapp
Alıntıları Göster
ipin bi ucını kapıya diğer ucunu dişine bağla kapıyı hızlıca çek
quote:
Orijinalden alıntı: One Piece
ipin bi ucını kapıya diğer ucunu dişine bağla kapıyı hızlıca çek
Alıntıları Göster
Yöntem 1- Dayanabileceğin kadar sıcak suya bolca tuz dökerek karıştır. Sonra onunla ağzını çalkala. Kusma riskin var yalnız. Tadı iğrenç
Yöntem 2- Pamuğa rakı dök ve dişine koy. Bir hayli dindiriyor acıyı ama bir süre sonra etkisi geçtiği için tekrar etmen gerekiyor. Kafanın güzel olması riskin var.
quote:
Orijinalden alıntı: John Shepard
Yöntem 1- Dayanabileceğin kadar sıcak suya bolca tuz dökerek karıştır. Sonra onunla ağzını çalkala. Kusma riskin var yalnız. Tadı iğrenç
Yöntem 2- Pamuğa rakı dök ve dişine koy. Bir hayli dindiriyor acıyı ama bir süre sonra etkisi geçtiği için tekrar etmen gerekiyor. Kafanın güzel olması riskin var.
Alıntıları Göster
En etkili yöntem ufak bir votka alıyorsun sek bir şekilde götürüyorsun ağrı namına birşey kalmıyor tabi bu duygusal acı çekenler için de geçerli
quote:
Orijinalden alıntı: mustyzk
En etkili yöntem ufak bir votka alıyorsun sek bir şekilde götürüyorsun ağrı namına birşey kalmıyor tabi bu duygusal acı çekenler için de geçerli
Alıntıları Göster
tek yok karanfıl yagı yada çektir kurtul
quote:
Orijinalden alıntı: aemless
apranax fort 500mg iç yada 2tane karanfil çiğne
konu az eski ama 500 lük ağrı kesici yazmışsın adama 400 lük ağrı kesiciyi kulağımdan 4 dikiş atınca verdiler bana,ki öyle yanıyordu ki bir ara açtığı yeri kapatmayı unuttu sandım 400 lük ağrı kesiciyle öyle bir operasyonu atlattım çok ağrı yaşamadım aldıktan sonra sizin 500 lük çok ağır kaçmış bence burada. ha doktor değilim ama kısıtlı tecrübemle yazıyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
quote:
konu az eski ama 500 lük ağrı kesici yazmışsın adama 400 lük ağrı kesiciyi kulağımdan 4 dikiş atınca verdiler bana,ki öyle yanıyordu ki bir ara açtığı yeri kapatmayı unuttu sandım 400 lük ağrı kesiciyle öyle bir operasyonu atlattım çok ağrı yaşamadım aldıktan sonra sizin 500 lük çok ağır kaçmış bence burada. ha doktor değilim ama kısıtlı tecrübemle yazıyorum :)
Alıntıları Göster
arveles 25 mg çok iyi geliyor 6 saat arayla kullanırsan ağrı falan kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: pudinkk
quote:
Alıntıları Göster
elinin üstüne buz koy ağrıyı önemli derecede azaltacaktır,ciddiyim,çünkü birbiriyle etkili sinirlerdir alakasız yerlerde olsada
quote:
Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL
tek yok karanfıl yagı yada çektir kurtul
yukardan arkadasın bahsettigi dişinolden baska çare bulmak zor .karanfil yagının ilaç olanı...nöbetci eczane aramaya deger dişinol
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-04E941636
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
kolonyalı pamugu kaktır agrıyan dişlerin arasıra ne agrı kalır ne sızı
quote:
Orijinalden alıntı: STasdemir
kolonyalı pamugu kaktır agrıyan dişlerin arasıra ne agrı kalır ne sızı
Alıntıları Göster
dişini fırçala ve majezik iç. yada apranax
quote:
Orijinalden alıntı: juweLyn*
Alıntıları Göster
dişinol du galiba mutlaka her evde bulunmalı biraz sürdün mü direk uyuşuyo
quote:
Orijinalden alıntı: juweLyn*
Alıntıları Göster
benim de çenemi hareket ettirdiğim zaman dayanılmaz bi sızlama geliyo 2 kere dişçiye gittim bişey yok diye gönderdi :(
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
bana dişçi vermişti bizzat öneririm içtikten 5-10 dk sonra etkili oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Res+
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
bana dişçi vermişti bizzat öneririm içtikten 5-10 dk sonra etkili oluyor
Alıntıları Göster
Arvales 3 saat uyutur sonra tekrar ağrı başlar. İltihap varsa alfoksil kullanmıştım ben çok iyi geldi. ks-> x te olabilir tam hatırlamıyorum.
Koy rakıyı dostum cidden etkilidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya
Koy rakıyı dostum cidden etkilidir.
doktora gidene kadar apranax fort + karanfil etkili olacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: iconaday
doktora gidene kadar apranax fort + karanfil etkili olacaktır
Alıntıları Göster
Yukarıda bende tavsiye yazmıştım birkaç gün önce başıma geldi. Dün gece yatamadım şuanda 36 saattir uykusuzum yarın vizeler quizler var. Denediğim yöntemler.
-Ağızda soğuk su çalkalama: Banko yöntem. Ama malesef etkisi 30sn. kadar. Dün gece sabaha kadar 30sn.-1dk lık uykularla geçirdim. Kaç farklı rüya gördüğümü tahmin edemezsiniz. -Ağızda tuzlu su çalkalama: Tuzlu su ağızda durunca faydalı. Ama boşaltınca ağrı tekrar başlıyor. -Parmak ucu sinirlerini tetiklemek için parmağa iğne batırma: (Beyin bir süre sonra parmak acısına alışıyor, kandırdıldığını farkediyor diş ağrısına devam ediyor.) (Bu yöntemin sebebini açıklayayım: Beyne giden sadece 1 acı vardır. Vücutta birdan fazla acı varsa, beyin sadece en fazla olanı hisseder gerisini yok sayar.) -Aspirin. :Tek seferde 4 tane. Bir etkisi yok. Leblebiden farksız -Parol.: Ağrıyı dindiriyor. Ama kötü yanı sürekli kullanmak lazım. Doktor sabah 1 akşam 1 demişti. 1 günde 12 tane içtim ben. -Vermidon.: Beni hayal kırıklığına uğrattı. Güveniyordum ama bir etkisi yok. -Apranax Fort 500mg: Sabah 1 akşam 1 deniyor. Arttırılması böbrekler için riskmiş. 3 saatte 3 tane içtim bir etkisi yok. -Augmentin(Antibiyotik): Biraz dindirdi gibi. Dişetleri rahatlayınca daha da diner umarım.
Bu yazdıklarım apse için. (Ağrı ile birlikte, dişte şişlik) Şunu anladım. Apse iseniz, en kuvvetli haplar bile işe yaramıyor. En süper yöntemler bile işe yaramıyor. Acilen antibiyotik almak lazım. Aklıma geldi keşke gitmişken dişinol alsaydım. Yarın sınav var. Antibiyotiğin rahatlatmayacağını düşünürsek, yarın için banko yöntemlere ihtiyacım var. Yardımı esirgemeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
Yukarıda bende tavsiye yazmıştım birkaç gün önce başıma geldi. Dün gece yatamadım şuanda 36 saattir uykusuzum yarın vizeler quizler var. Denediğim yöntemler.
-Ağızda soğuk su çalkalama: Banko yöntem. Ama malesef etkisi 30sn. kadar. Dün gece sabaha kadar 30sn.-1dk lık uykularla geçirdim. Kaç farklı rüya gördüğümü tahmin edemezsiniz. -Ağızda tuzlu su çalkalama: Tuzlu su ağızda durunca faydalı. Ama boşaltınca ağrı tekrar başlıyor. -Parmak ucu sinirlerini tetiklemek için parmağa iğne batırma: (Beyin bir süre sonra parmak acısına alışıyor, kandırdıldığını farkediyor diş ağrısına devam ediyor.) (Bu yöntemin sebebini açıklayayım: Beyne giden sadece 1 acı vardır. Vücutta birdan fazla acı varsa, beyin sadece en fazla olanı hisseder gerisini yok sayar.) -Aspirin. :Tek seferde 4 tane. Bir etkisi yok. Leblebiden farksız -Parol.: Ağrıyı dindiriyor. Ama kötü yanı sürekli kullanmak lazım. Doktor sabah 1 akşam 1 demişti. 1 günde 12 tane içtim ben. -Vermidon.: Beni hayal kırıklığına uğrattı. Güveniyordum ama bir etkisi yok. -Apranax Fort 500mg: Sabah 1 akşam 1 deniyor. Arttırılması böbrekler için riskmiş. 3 saatte 3 tane içtim bir etkisi yok. -Augmentin(Antibiyotik): Biraz dindirdi gibi. Dişetleri rahatlayınca daha da diner umarım.
Bu yazdıklarım apse için. (Ağrı ile birlikte, dişte şişlik) Şunu anladım. Apse iseniz, en kuvvetli haplar bile işe yaramıyor. En süper yöntemler bile işe yaramıyor. Acilen antibiyotik almak lazım. Aklıma geldi keşke gitmişken dişinol alsaydım. Yarın sınav var. Antibiyotiğin rahatlatmayacağını düşünürsek, yarın için banko yöntemlere ihtiyacım var. Yardımı esirgemeyin.
Alıntıları Göster
Soğuk su iç aşırı soğuk olsun bardakla içme pet şişede agzına tam temas etmiyecek biçimde iç az mesafe olsun dişin donacak