Şimdi Ara

DİŞİM ÇOK ACIYOR YARINA KADAR ACIYI NASI AZALTABİLİRİM(ağrı kesiciye dayandım oof of)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ağrı kesici bitti kahveyi deniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 15 Eylül 2010; 15:17:57 >

• Kahve iç... Acını dindirir. Daha da rahatlamak istersen uyu. Kahve içtikten sonra zor olur ama...
  • apranax fort 500mg iç
    yada 2tane karanfil çiğne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemless -- 15 Eylül 2010; 15:11:00 >
  • Eczaneden dişinol alabilirsin uyuşturur ağrını keser
  •  DİŞİM ÇOK ACIYOR YARINA KADAR ACIYI NASI AZALTABİLİRİM(ağrı kesiciye dayandım oof of)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

apranax fort 500mg yada 2tane karanfil çiğne

Nane ve karanfil yardımcı olabilir. Bu arada fort ile biten ilaçları sakın çiğneme.

Bir başka taktik. Kısa süreli ama kesin çözüm diyebiliriz. Yanına 1 sürahi soğuk su koyarsın. Dişin ağrıdığında yarım bardak doldurup ağzında bekletirsin. Ağrı dinince yutarsın. 2 bardak arası 10sn. lik bir rahatlama süresi var. Malesef işin kötü yanı bunu sürekli yapman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

quote:

apranax fort 500mg yada 2tane karanfil çiğne

Nane ve karanfil yardımcı olabilir. Bu arada fort ile biten ilaçları sakın çiğneme.

Bir başka taktik. Kısa süreli ama kesin çözüm diyebiliriz. Yanına 1 sürahi soğuk su koyarsın. Dişin ağrıdığında yarım bardak doldurup ağzında bekletirsin. Ağrı dinince yutarsın. 2 bardak arası 10sn. lik bir rahatlama süresi var. Malesef işin kötü yanı bunu sürekli yapman gerekli.

2 çözümde iyiymiş hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aemless -- 15 Eylül 2010; 15:13:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kahveyi deniyorum
  • ağrıyan dişine aspirin koy yada eczaneden dişinol al pamukla dişine bastr ;)
  • kahve işe yaramadı NO EFFECT
  • Çok etkili bir yöntem sana eğer çürükse tabi:

Kürdanın ucuna çok ufak bir parça peçete dola, ıslat ve tuza bastır. Sonra bu peçeteyi dişinin kovuğuna koy. Bu kadar, 3 sn sonra ağrı diner, uzunca süre de ağrımaz. Ağrısından ağlayan birçok kişinin acısını bu şekilde dindirdim. Sana da başarılar diliyorum.
  • DENİCEM
  • Dişçiye git bağıra bağıra gir ölüyom de.Tek çözüm malesef.Sıradakiler seni görünce acır zaten.Dişçiye git bi baksın dişine antibiyotik yazar büyük bir ihtimal ile.Antibiyotik bitince ağrı kesilince de dişine işlem yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Dişçiye git bağıra bağıra gir ölüyom de.Tek çözüm malesef.Sıradakiler seni görünce acır zaten.Dişçiye git bi baksın dişine antibiyotik yazar büyük bir ihtimal ile.Antibiyotik bitince ağrı kesilince de dişine işlem yapar.

YARIN DERSHANE ÇIKIŞI GİDİYORUM
    ÇEKERKEN ÇOK ACIYOMU O KADAR KÖTÜ ÇÜNKÜ
  • elma sirkesi al marketten.

agzinda gargara yap. sonra agriyan disine dis macununu aynen macun gibi sur. kalsin oyle

sabaha kadar idare eder seni.

gecmis olsun.
  • bana pm at.
  • Sıvı ağrıkesicilerden dene. novaljin dişe damlatılırsa işini görecektir. o dakika ağrını alır:)
  • dişinin altına aspirin koy çenenle konulan yeri bastır bir süre dindiricek sen o sırada yat uzan uykuya dalarsın öle bir lanet ağrıdırki gündüz sğırmaz gece ağırır allahın belası

Geçmiş olsun
  • AĞRIYAN TARAFINLA KARANFİL ÇİĞNE 1 TANEDEN BAŞLA ÇİĞNE UYUŞMAYA BAŞLICAKTIR ETKİ ETMEZSE ARTIR KARANFIL SAYISINI ARTIR.
  • quote:

apranax fort 500mg iç
    yada 2tane karanfil çiğne

+ 1 apranax forte kesmezse brufen de alabilirsin anında keser bu 2 si
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.