Şimdi Ara

Dişim çok ağrıyor acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce dişçiye gitmiştim arka azım dişim çürüktü sinirlerini aldık demişti ve geçici dolgu yapmıştı 15 gün sonra gel demişti ve gitmedim 6 ay oldu ve dişim çok fena ağrıyor çeneme dokunamıyorum çok acıyor ve dişimi çeker diyede korkuyorum ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QarizmaTk

Arkadaşlar daha önce dişçiye gitmiştim arka azım dişim çürüktü sinirlerini aldık demişti ve geçici dolgu yapmıştı 15 gün sonra gel demişti ve gitmedim 6 ay oldu ve dişim çok fena ağrıyor çeneme dokunamıyorum çok acıyor ve dişimi çeker diyede korkuyorum ne yapmalıyım

http://saglikloji.com/dis-agrisi-nasil-gecer/
  • bana da pansuman yaptı yolladı dün ,geberiyorum şuan ağrıdan, 27 sinde tekrar randevu verdi ,ulan ya böyle iş olmaz abi özele gitcem para yok ah ulan ah varya çıldırıcam
  • Hocam ağrı kesicilerle idare et, en yakın zamanda doktora git.
    Bana da oldu, kanal tedavili dişim inanılmaz bir şekilde ağrıyordu, beynime vuruyordu resmen acısı, sonunda doktor o dişi çekti.
    Dişi çekmesinden korkuyorsan korkulacak bir şey yok. Artık bu işler bir iğneye bakıyor.

• Hocam yarın hemen gidin bence doktor çaresi olmazsa çeker yani çekmeden önce yapacağı bir tedavi vardır belki çekse bu acılara değmez bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne yapmissin haci dayi o gecici dolguyla 6 ay gecirdigine sukret adi ustinde gecici dolgu...bence ilk firsatta bi disciye gorun dolguyu cikariri bence once sonra da disinde sıkınti varsa cekilir yoksa ya kanal+dolgu ya da sadece dolguyla kurtarirsin

• Vay be kac senedir dişim ağrımıyor onu fark ettim.

Ben diş etime sarımsak bastırıyordum biraz hafifletiyordu.
    Bu arada durum kötüyse çektir. Korkacak bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir şekilde kurtaramazmı çektirmek istemiyorum daha doğrusu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.