Şimdi Ara

DİŞİM COK KOTU AGRIYOR DAYANAMIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
77.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok kötüdür bilirim o acıya 8 gün dayandım 16 yaşındayım anam ölse ağlamam ama o ağrı beni ağlattı yerlerde kıvranıyordum evde intihap varmış sonunda çektirdim kocaman bir dişmiş bende hap alkol kolonya hepsini denedim kolonya ağızımın içini parçaladı
  • öncelikle neden diş ağrır sorusunu sormadan ne yaparımda geçer düşüncesini bi kenara bırakmalısın..senin dişin açılmış belliki diş içindeki sinirler havayla ilk temasını etmiş ve bu yaklaşık 2-3 güne kadarda sürer..daha sonra o sinirler ölür ama dişinde iltahaba ve yıkıma neden olur eğer dişiye gitmezsen dişini kaybedersin..sana ya dolgu yapacak yada kanal tedavisiyle dişini kurtaracak..şu anda yapman gereken ağrı kesici kullanıp dişçiye kadar sabretmek..ayrıca dişin kurtarılır diş çektirmek son çare olmalıdır.
  • çok güldürdün beni yav:D
    ağrıyı billirim ağlatmaktan beterdir
    hele 20 liklerim erken yaşta çıkmaya başladığındaki ağrılar offfffff
    porselen yaptırıp kurtulmak lazım kanal tedavisi yaptıran arkadaşta
    bilmeliki siniri olmayan diş ağrı yapmaz ama beslenemediği içinde zayıflar
    sonrada cıbık kıraker yerken kırılırsa şaşırmanı istemem
    g.olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: Gamorrah

çok kötüdür bilirim o acıya 8 gün dayandım 16 yaşındayım anam ölse ağlamam ama o ağrı beni ağlattı yerlerde kıvranıyordum evde intihap varmış sonunda çektirdim kocaman bir dişmiş bende hap alkol kolonya hepsini denedim kolonya ağızımın içini parçaladı

• önceki gibi şiddetli ağrı yok. hatta dişin kendisinde de ağrı yok. dişin kök kısmından gelen bir ağrı var.
    çenenin alt kısmında da ufak bir şişlik var.
    doktor tedavi gördüğüm, geçici dolgu yaptığı dişi kullanmamı istiyor. ama üzerine basınca inanılmaz ağrı yapıyor.
    doktorda bu dişle fazla gidemezsin dedi zaten. çok geçmez suratın şiş bir vaziye gelirsin bende dişi çekerim dedi. Ben çektirmek istemedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: erkahn
    kanal tedavisi yaptıran arkadaşta
    bilmeliki siniri olmayan diş ağrı yapmaz ama beslenemediği içinde zayıflar
    sonrada cıbık kıraker yerken kırılırsa şaşırmanı istemem
  • çektir sende kurtul çenende kurtulsun artık ölmüş yani zararı büyütmemelisin bence
  • Ne tesadüf geçen çarşamba bi ağrı başladı tabi 2-3 haftadır biliodm aslnda o dişin sorunlu oldunu ..
    Gittim dişçiye diğer gün CİPRO 500 MG Verdi İltihap yapmş o diş çekilecek dedi.

Hapı yuttum o nası bi haptır öle diş ağrısı falan kalmadı.çok az bi sızı vardı oda hissedilmiyordu.Ama hemen uykm gelio yatıodum.

nese hep böle yuta yuta geçti cumartesi pazar dişçi kapalı pazartesi çekçem dedi nası olsa ya

cumartesi akşamı bi ağrı yapmazmı . saatini tam tutturmak gerekio içerken saati geçerse hemen ağrıyı kesmio hiç uyumadımı biliyorm pazar günüde sabrettim nese pazartesi oldu .. dişçi yanağıma tam 4 tane iğne soktu.
    Çünkü sadece diş değilki yanaklarımda acıyordu nası bi lletse. nese dişi çekti hala ağrıo

Diş çekmekle bitmio yani .. bi baktım kapkara dişimin çekildiği yer . hapa devam ediom

ama tek sorun

Yanağım çok feci ağrıo iğne deliklerini ışığa bakınca ağzımı açıp görebiliyorm. İğnelerin ağrısı geçmedi hala....

Dedim gibi hiç bi ağrı kesici fayda etmedi . Gecenin bi vakti babamla açık tekel büfe bulduk rakı aldık.. sürüom 3 sn sonra gene ağrıodu
    Allahtan sarhoş olduktan sonra uyuyakalmşm

Sana tavsiyem antibiyotik olarak cipro 500 günde 2 kere 12 saat arayla ihmal etmeden yut . Ağrı kesici falan etki etmio hikaye. Buz torbası yada buz kalıpları oluyor. Onu yanağına koy saatlerce kalsın.Yanak uyşnca ağrı x2 kesilio

Nese çktirdik ama hala acısı var sorun iltihap + İğne yerleri.

Hadi kolay gele

• En iyi çözüm doktor fakat bir iki yok var dış ağrısına ağrıyan yere sirkeli şu ile gargara yapmak şu ılık olcak tuzlu su ile gargara yapmak ağrıyan dişin üzerine ilaç koymak ekmek koymak alkol ile ağzı gargara yapmak ağrıya iyi gelir kesinlikle ve kesinlikle gazlı içecek içmeyin dışım izin düşmanı devamli fircalayyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.