Şimdi Ara

Dişim kırıldı ne olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
20.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sakız mı ne çiğniyordum ortası geldi komple zaten sapsarıydı kurtulmuş oldum. et falan kaçınca sinirleniyorum biraz ama kırılacağını zannetmiyorum hem Tıp çok gelişti boşver ağrımıyosa sorun yok bende 360 derece kanal tedavisi var ohh miss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert969

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

benim küçükken kırıldı dolgu gibi birşey yapıldı daha önce 2 kere düştü şimdi uzun süredir düşmedi sapasağlam. yaptığı malzemeye göre değişiyor sanırım sağlamlığı. başka yerde yaptırdım bunu cidden sağlam oldu.
    @mert969
    ilk zamanlar bende korkuyordum elma falan çok rahat ısırıyorum artık sıkıntı etme düşmez

Sizin ön diş miydi hocam yoksa yan dişler miydi?

ön diş

• beyler cuma günü ön dişimde çürük var geçen dişçiye gittim kompozit dolgu yaptırmaya karar verdim 70 tl ile önce temizleyeecek sonra reçineye şekil verecek sıkıntı olmaz diye düşünüoyurm sıızn ffikirler neler
  • Evet arkadaşlar dişçiden geldim. Sanırım kırılan yerde daha önce dolgu varmış dolgu kırılmış. Eski dolguyu komple çıkardı biraz da çürük var dedi onu da temizledi sonra yeni dolgu yaptı. 2 saat bir şey yeme dedi ama 2 saati geçmesine rağmen ağzımda uyuşma devam ediyor 2-3 saat sonra yemek yerim artık. Şimdilik bir sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kahvaltı yaparken kanal tedavi olan dişim kırılmış parçayıda yutmuşum sanırım çünkü dilime gelmedi hiç sigara yaktım dumanı çekerken dilime bişey battı kesildi dilim kanal tedavi olan dişimin yarısı gitmiş
    daha öncede 1 kez kırıldı aynı diş tekrar dolgu yaptılar acaba 1-2 gün gitmesem bişey olurmu odişe yoksa hemen gitmem lazım mı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.