Şimdi Ara

Disiplin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Facebook adresi üzerinden hocaya küfür ettim " Kapalı gruptan " ve biriside alakası olmayan kimya hocasına ispitlemiş hocada kız arkadaşın facebook undan gruptaki görüntüleri aldılar sonra yönetici gruptaki gönderileri sildi ceza alırmıyım alsam bile kendimi nasıl savuncam ? / Şuan okullar tatil fakat okullar açılınca kaydedilmiş görüntüyle ceza verebilirlermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanlight4 -- 10 Haziran 2012; 11:14:34 >

• up
  • kime ettigin kabak gibi ortada mi yoksa sıyırilacak gibi mi?
    icine oturmustur simdi senin
  • dil ve anlatımcı yavş*ğı dedim mi demedim mi hatırlamıyom ama an** sk**m o adamın dedim
  • Ben de 8. sınıfta teknoloji tasarımcının anasına küfür etmiştim, arkadaşın yazdığı duruma. Hoca da durumu yazan arkadaşta ekliymiş, görmüş yorumumu. Arkadaşla beni dsipline verecekti ama vermedi. Konuş istersen hocayla affeder belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 10 Haziran 2012; 13:37:50 >
  • sizin dil anlatimcidan bahsettigin ortada yani.Zamana birak okullar kapandi zaten ins unutulur gider arada.herkesin onunde her seyi konusmamak lazimmis.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.