Şimdi Ara

Disipline gittim sonuçları ne olur? (ACİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Serenade.

Üstteki ego tatmincilerine bakma. Bunları yazdılarya şu an kendilerini süper insan sanıyorlar.

Git ilgili hocaya yalvar, ayaklarına kapan. Bir daha okulda içmeyeceğim, hayatım kayar disipline verirseniz falan de.

Ego tatmini ne alaka la ? Bununla mı ego kasacaz ? Ne saçmalıyon ? Birde takdir edip madalya mı takalım? Daha 18 yaşına bile basmamış kişi okulda sigara içiyor. Hadi yaşı geçtim okul nedir ? Açıkla bana okulda sigara içmek nedir ? Bu çocuğun nesine destek çıkalım ? Madem sigara içiyorsun birde okulda cezayıda göze almışsındır bir yerin tutuşmayacak. Madem tutuşuyor,korkuyorsun içmeyeceksin. Bozacının şahidi şıracı ben kime laf anlatıyorumki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sertanakk2

quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Hayatımda sadece bir kere disipline gittim oda istiklal marşıydı oda

Uyarıldıysa yasaksa yapmayacak o kadar. Umarım cezasını alır

Sanki her yasağa her kurala uyan bir kitlenin içindesin bir arkadaşım..Geçmişinde hiç mi bir kuralı çiğnemedin. Her neyse dostum koyun gibi yaşa ^_^

Ooooo cool oldun ya sen şimdi kural çiğnediğinde,sigara içtiğinde Yeni nesile bakın kural çiğnediğinde cool olduğunu sanıyor

• Adam hem sigara içiyor hem kyk bursunu düşünüyor. Sen kyk bursunu hak ediyor musun? Kendin cevaplasana bu soruyu. Devlet sana o parayı daha kaliteli sigara al diye mi versin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deneyimsiz Adam -- 4 Ekim 2016; 18:11:51 >
  • Amk liselisi. Keşke disiplinden adam gibi bir ceza çıksa ama çıkmaz rahat ol. Sen de iki hafta sonra bir daha yakalanırsın. Mal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Okumayin sigara icince kendini ustun gorup bir halt oldugun sanan ve icmeyenleri koyun sanan liseli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan atilsan uzulmem.

• Daha çok küçüksün ya not worth

• Hadi içiyorsun bari yakalandıktan sonra içme kurallara saygı duymuyorsun bari geleceğini düşün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertanakk2

Sağol kardeşim :) Bırak desinler rahatlasınlar ^_^

şu liseli arkadaş burdaki herkesten daha olgun anlayışlı çıktı iyimi yorumlardan rezalet akıyor yemin ederim bu arada benim düşünceme görede hocanla konuşursan sıkıntı çıkmaz
  • Malesef hemen hemen isteklerin tersinde bir şey çıktı :) O cool görünmeye çalışan diyen eleman..Senin bir derdin olmadığına eminim ancak bir insanın başında ailesi yoksa..Bazı şeyleri dertlenip kendini bazı şeylere verebiliyor..Bunu senin anlaman gerçekten zor çünkü bana göre sana sevgi veren ilgi gösteren ebeveynlerin vardı ben bugüne kadar kendi başıma geldim..Kimseden yardım almadan Şimdi sen bu yorumu yazdın bazı şeyleri düşünmeden çok mu lazımdı..Bireyi genellemek senin hakkına düşmez kimin ne yaptığı..Bu devirlerde evet farkındayım bir çok liseli öğrencinin sigara içtiğinin bizim okul 1300 kişiyse ben bunun yarısını tuvalette görüyorum..Bizim en eski lise oldugundan ilk başta kışla olan okul yatakhanesini tuvalet yaptıklarından oldukça büyük ondan dolayı yarısı diyorum..Elbette bir de bu olaya bu olsun şu olsun diyenler var :) Bugüne kadar ne laflar işittim aldırmadım bu insanlara olgunluk vericek bir yapıda bulunulmamış örneğin..''Liseli arkadaş'' hitabını çok büyük bir insanın kullandığını zannetmiyorum :)
    Son olarak..İnsanların ne durumda oldugunu bilmeden , ne yaşadığını görmeden..Ölçmeden değerlendirmeyin..Şimdi bu kendini büyük gösteren ancak davranışlarıyla (yazılarıyla) yaşlarının adamı olmadığını söyler dururum..Aileniz var saygı nedir öğrenin :) İyi forumlar iyi geceler..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.