Şimdi Ara

Disipline gittim sonuçları ne olur? (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın donanımhaber üyeleri şimdi okulun ilk açıldığı haftanın ortalarında sigaradan yakalandım ve disipline verilmişim neyse bunu bende sonradan öğrendim gittim rehberlik hocası UYARI imzalattı birdaha bu hareketi yapmıyacağım falan yazıyordu üstünde neyse imzaladım çıktım bugün yani 1-2 hafta sonra bir daha aynı konudan yakalandım..Daha bir yere çağırılmadım ancak bunun sonuçları neler olabilir yaşanlar yardımcı olursa sevnirim 12. sınıfım ve bu KYK bursları ve KYK yurt sorun çıkarıyormuş ..Tek korkum bunlar.
    Tecrübeli arkadaşlar bir destek çıkarsa sevinirim

• sana her şey müstehak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyine destek çıkalım sanki çok iyi birşey yapmış gibi destek istiyor. Içmeyi biliyorsan cezasınada katlanacaksın. Madem bu kadar bir tarafın tutuşacaktı neden içiyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No VI -- 4 Ekim 2016; 16:24:43 >
  • Sen adam olmazsın. Bu sonucu çıkarttım. Boşa okuma bırak okulu bir iş bul çalış.
  • uyarıdan sonra aynı naneyi yiyip yakalandığıra göre işlem yaparlarsa siciline işlenir

gelecek yaşamında hiçbir kamu kurum ve kuruluşunda çalışamazsın

bu işi çocuk oyuncağı mı sandın liseli arkadayım

• Üstteki ego tatmincilerine bakma. Bunları yazdılarya şu an kendilerini süper insan sanıyorlar.

Git ilgili hocaya yalvar, ayaklarına kapan. Bir daha okulda içmeyeceğim, hayatım kayar disipline verirseniz falan de.
  • umarim hakkinizda cezai islem yapilir. okulda sigara icmek nedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serenade. kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim :) Bırak desinler rahatlasınlar ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: cileklivanilya

umarim hakkinizda cezai islem yapilir. okulda sigara icmek nedir.

Sanırım okulda çok iyi bir şekilde sadece derslerinizle ilgilenip hiç bir haytalıkta bulunmadınız :) Sizde ayrı bir tipsiniz tebrik ederim..
  • Serenade. kullanıcısına yanıt
    Hayatımda sadece bir kere disipline gittim oda istiklal marşıydı oda

Adamlae uyarmışlar seni. Yapmayacaksın o kadar. Cezası olduğundan haberdarsın. Git okul çıkışı iç içeceksen. Ama cool olacaksın ya olmaz o zaman.
    Umarım cezasını alırsın senin gibisine burs müstehak zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 4 Ekim 2016; 17:30:20 >
  • adam hem okulda sigara içiyor hem uyarı alıyor hem de tekrar aynı suçu işliyor

sonra gelip burda yardım diye konu açıyor

yorum yapanlar da umrunda değil

• Sigara kötü bir alışkanlık daha yaşın küçük. Yol yakınken bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Hayatımda sadece bir kere disipline gittim oda istiklal marşıydı oda

Uyarıldıysa yasaksa yapmayacak o kadar. Umarım cezasını alır

Sanki her yasağa her kurala uyan bir kitlenin içindesin bir arkadaşım..Geçmişinde hiç mi bir kuralı çiğnemedin. Her neyse dostum koyun gibi yaşa ^_^
  • Hocayla yalnız kaldığında ona küçük sürprizler yapabilirsin.

• sertanakk2 S kullanıcısına yanıt
    İyi güldüm liseli

• Okumayin sigara icince kendini ustun gorup bir halt oldugun sanan ve icmeyenleri koyun sanan liseli

• Siciline işlenecek gecmiş olsun bur ve kredi alamassın

• Bana kalsa okuldan atarim da birkac gun uzaklastirma alirsin

• Takam kafana

• Lisedeyken sürekli öğrenciler tarafından dalga geçilen bir hoca sınavda elimi onun yanında ceketin cebinde olduğu için kopya muamelesinden disipline sevk etti. Hocam cebimde birşey yok dememle birlikte sınav kağıdımı yırttı ve sınıftan attı. Gerçekten haksız yere disipline gönderilmiştim. Okuldaki 1 müdür yardımcısı çok babacan bir adamdı çağırdı beni savunma yazmamı istedi. Savunmayı gayet güzel yazdım. Baktı ve dedi ki oğlum disiplin kurulunda savunmanın bir önemi yok. Kesinlikle bakılmaz. Hocaların insiyatifine kalmış durumdasın dedi. Sadece prosedür olduğu için savunma yazdırılıyor dedi. Peki ne yapacağım gerçekten suçsuzum dedim. Hoca kötü bir gün geçiriyordu ve bana patladı dedim. Gerçekten okulda vukuatı olmayan birisiydim. O zaman hocalarla senin arandaki bir olay bu dedi. Bende okuldaki tanıyan tanımayan bütün hocalara olayı anlatmaya başladım. En son disiplin kurulu toplantısı beni çağırmadan kendi aralarında yapılmış. Ve sonuç itibariyle okulda bulunan 26 öğretmenden 23 ü tarafıma olumlu cevap verdi ve disiplinden ceza almadım. Hakkımda olumsuz oy kullananlar ise okul müdürü( küm olduğuna bakmaksızın herkese olumsuz oy verir) Diğer müdür yardımcısı ( müdürün akrabası) ve beni disipline sevk eden öğretmen.

Özet geçecek olursam; Ben suçsuzdum ve öğretmenlerle aram iyiydi disiplinden ceza almadım. Fakat sen aynı suçu 2 kere işlemişsin. Ve 2002 li yıllardaki öğretmen öğrenci disiplini bugünlerde o kadar yok. Ayrıca disiplin suçunu basite alma. Sabıka kaydında çıkıyor. Çok şükür kazasız belasız atlattım o zamanları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.