Şimdi Ara

Disk balata seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maliyet sorununuz yoksa disk ve balatada Ate öneririm,

• Ate çok iyidir ama her marka-model için getirmiyorlar.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

Balatanız ne markaydı?

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

En son mga balata kullandım. Walburg disk ile. Aynı anda değiştirin.

Mga balatadan memnun kaldım. Daha önce Kale de kullanmıştım o çok kötüydü. Yanık kokusu geliyordu.

Tabi paraniz varsa yetkili serviste orjinal diskte takabilirsiniz. Delikli diskin faydasi soğutması daha iyi tempolu dağ yollarındaki sürüşlerde frenler şişmiyor kolay kolay. Ama şehir içi panik frende 1 tik fren mesafesi uzayabilir.diskin Yüzey alanı ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 21 Ekim 2024; 6:0:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

Kendi tecrübelerime göre disk bağımsız olarak balata seçiminin frenlemeye etkisini çok gördüm. mga kalitesinde balatalar da kullandım, en son trw kullandım ve arada dağlar fark olduğunu gördüm. trw ya da benzeri kalitede bir balata ile kıyasladınız mı hiç?

• Ilk önce ferodo kullandım. Ömrü ķısa oldu birde ileri geri gelince balatadan tık diye ses geliyordu. Frenleme 10 üzerinden 8

Sobra bosch taktım ciyak ciyak ötüyor ama frenlemesi çok iyiydi. Frenleme 10 üzerinden 9

Sonra kale taktım fren ferformansıni begenmeddim birde koku yapıyordu. Yanık kokusu.Frenleme 10 üzerinden 7

Sonra trw taktım fren performansı 10 üzerinden 8 idi.

Mga ise 10 üzerinden 8 , sessiz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.