Şimdi Ara

Disk balata seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fren disk + balata değişimi yapacağım. Diskler trw, balatalar ferodo düşünüyorum.kullanan var mı tavsiye eder misiniz.fabrikasyon motocraft balata ve ferodo arasında 2500 tl fiyat farkı var.

• Opar bu parçaları üretiyorsa Opar alabilirsin..

• 2016 focus aracıma ferodo taktırdım sessiz sedasız kullandım tavsiye edebilirim.

• Senkei kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.ferodo alacağım muhtemelen.

Opar önerisi yazan arkadaşada teşekkür ederim malesef üreticisi değil.

• ferodo iyidir güzeldir

boschdan uzak durun

önceki aracımda delphi takmıştım çok memnundum

kore gurubu içinde tavsiyem hi-q marka

• Disk olarak walburg öneririm. Titreme yapmaz özellikle delikli olanların soğutması daha iyi performanslı kullanımlar için. Balatada mga al. Ötmez ve yumusak balata

Ferodo disk almıstim hiç memnun kalmadım. 1000 km sonra titremeye başlamişti

Krafvoll aldım oda 1500km sonra titremeye başladı tempolu kullanımlarda. Dağ yolları vs gazlama. Ne zaman walburg delikli aldım sorun çözüldü.

Ferodonun sadece adı var , kalite yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 7 Ekim 2024; 18:27:16 >
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

Hi q , yes q dan uzak durun. Titremeye sebep veriyor. 2 defa disk tornalattim o çöp balata yüzünden. Meğerse balatadanmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk fren ses çıkartıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Kampana Fren Disk Fren Muhabbeti
    10 yıl önce açıldı
    Disk balata seçimi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Bosch diyeceğim korkuyorum topa tutulmaktan.
    Ferodo hiç mennun kalmadım ben.
    Bosch disk ve balata umduğumdan iyi çıktı.
  • Diski bilmemde balata olarak 8 senedir 5 ayrı aracımda kale kullanıyorum. Kaleden şaşmam
  • trw balata bosch disk kombinasyonu yaptım, pişmanım. balata çok iyi, frenleme bayağı fark etti ancak bosch diskler tam bir çöp çıktı. 1-2bin km den sonra yamuldular. fren yaptığımda dans ede ede yavaşlıyor araç şu an. bence trw balatalar trw disklerle kullanılmalı.

ayrıca ucuz balatalardan uzak durun derim hocam. inanın çok fark ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 8 Ekim 2024; 20:1:37 >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt

Ferodo balata ucuz değil ki üstat. Mevcutta daha ucuz olan bosch balata takılı ve çok sertler.

• labidu kullanıcısına yanıt

Hocam feredo'nun yanılmıyorsam W ile biten serilerinde ses problemi var. Ayrıca balatanın oturduğu braketler paket içerisinde yoktu sanırım. 200-300 fazla verip trw alın derim ancak trw alacaksanız iyi bir disk almanız lazım.

ferodo alacaksanız W ile bitmemesine dikkat edin, kutunun üstünde yazar kodu. FDB4185W örneğin. ve tavsiyem balata disk aynı marka alın.

ayrıca balata montajı esnasında balatanın ve balatanın oturduğu yerlere bakırlı gres sürün kesinlikle. chrisfix vb. kanallardan balata değişimi videosu izleyin, orada gösteriyor.

disk/balata değişimi yapa yapa tadı kaçmış birisi olarak yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 9 Ekim 2024; 23:33:41 >
  • Hiçbir arabada beni orjinali kadar memnum edebilen balata disk olmadı. Bazı parçalarda orjinallik takıntım var en başınıda fren çekiyor. Frende ucuz parça hiç denemedim hep kaliteli parçalar denedim ama bindiğim hiçbir marka otomobilde hiçbir marka parça orjinali kadar mutlu edemedi.

Üstat o zaman trw disk + trw balata en mantıklısı mı diyorsunuz.araç 2013 model. Orjinal motocraft balatalara 4 bin tl istiyorlar.

• SkyTraveler kullanıcısına yanıt

Bende sizinle hemfikirim ama maliyete değer mi bilmiyorum.

en mantıklısı hocam.

bir defa disk balata değişip kafanızın rahat olmasını istiyorsanız bu şekilde yapın derim.

bahsettiğim bakırlı gres ile temas noktalarını yağlamayı unutmayın. ayrıca kaliper pimi gresi ile kaliper pimini de yağlayın ve rahat çalıştığından emin olun. bu sayede balatalar düzensiz aşınmaz ve sıkma yapmaz.

Evet rakam olarak baya fark ediyor ama ben göze alıyorum
  • Fluence için ön diskleri Bosch aldım. Balata için ses yapmaz, az yakar, çok kaçar dedikleri için fazladna para verip Ferodo aldım. Takıldığı ilk günden beri cayır cayır ötüyor. Frene basmaya utanıyorum resmen.
    Aracın üzerinden kale marka çıkmıştı, hiçbir sorunum yoktu. Ferodo takıldığından beri jantlar da inanılmaz kirlenmeye başladı. Bir sonraki değişimde kale alıp geçerim, maceraya girmem kesinlikle.

Piyasada kaliteli yan sanayi disk kalmadı. Sanki hepsi aynı fabrikadan çıkıyor gibi. 1.000 km sonra sıcaktan kendiliğinden yamuluyorlar. 3 ayda 2 disk almıştım param çöpe gitti.

En son walburg delikli disk aldım hiç titreme yok. 3.000 km dir kullanıyorum birde performanslı sürüş yapıyorum yüksek hız ani frenleme vs. Walburg delikli alın keyfini sürün.

Disk balata seçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 20 Ekim 2024; 3:21:44 >
  • faruk F kullanıcısına yanıt

Mga balata alın geçin. Hem ucuz hemde ötmüyor. frenlemede başarılı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.