Şimdi Ara

Disk Birleştiricisi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben disk birleştiriciyle ilgili bir sorun yaşıyorum. Fotoğrafta da göründüğü üzere //?/Volume diye değişik bir dosya ismi var ve bunu iyiletir deyince diski birleştirmesi gerekiyorken hiçbir tepki vermiyor ve bu en son W10 güncellemesinden sonra ortaya çıkan bir sürücü. Sonra E sürücüsünü iyileştir diyorum birleştiriyor diyor ama işlem bittiğinde yine %1 parçalanmış görünüyor. Ne yapmam lazım ?

• Volume içerisinde sistem ve güncelleştirme dosyaları olur normalde dosya yöneticisiyle bakmak isteseniz de giremezsiniz. Orası için yapacak birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesm aynı sorunlar bende de vardı öncelikle belirtelim o volume diskler 8den 8.1e geçerken geliyor yanı kaç kere format atip 8.1e gecersen o kadar volume disk gelir. Hiçbir zararı yok bu disklerin elleme böyle kalsın. O parçalanmayı da birleştirmesine ama hiçbir zararı yoktur.. Ben bu yüzden servise vermiştim HDD değişti hepsi gitmişti haliyle.. Sonra W8 gelen diske 8.1yukleyince yine 1tane eklenmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hokumush -- 8 Aralık 2015; 0:31:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.