Şimdi Ara

dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kuzanim bilgisayarı açılırken bu hatayı veriyor ''dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter'' diye hata veriyor
    hata resmi

enter tuşuna bastığım zamanda ''dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter'' diye ekranın üst köşesinde aynı yazı geliyor
    hata resmi

olay böle arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• Muhtemelen yüklü işletim sisteminde bir arıza olmuş, sistem yükleme diskin takarak devam edin diyor. Yazılana göre sistemi yeniden kurmak veya işletim sistemi diskini takarak onarmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

arkadaşlar kuzanim bilgisayarı açılırken bu hatayı veriyor ''dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter'' diye hata veriyor
    hata resmi

enter tuşuna bastığım zamanda ''dısk boot faılure ınsert system dısk and press enter'' diye ekranın üst köşesinde aynı yazı geliyor
    hata resmi

olay böle arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Linke bakın yardımcı olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_1089273/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Muhtemelen yüklü işletim sisteminde bir arıza olmuş, sistem yükleme diskin takarak devam edin diyor. Yazılana göre sistemi yeniden kurmak veya işletim sistemi diskini takarak onarmak gerekiyor.

peki bu hatanın en temel nedeni ne olabilir
    formattan başka çözümü yokmu bunun ?
  • arkadaşlar yardım edin cevaplarınızı bekliyorum
  • konu güncel cevaplarınızı bekliyorum
  • Bu hata harddisk hatasıdır genellikle işletim sisteminden kaynaklandığını düşünmüyorum.Harddiskin kablolarını kontrol eder misin ? Olmadı yeni bir kablo al böyle dene yine olmadı işletim sistemini yeniden kur eğer yine olmadıysa yapacak bir şey yok harddiskini Allah rahmet eylesin demekten başka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENIMDE AYNI SORUNUM TABLETTE OLDU ACER A700 TABLETTE BOOTING FAİLURE CIKTI VE KILITLENDI COZEMEDIM VARMI COZEBILEN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.