Öncelikle Tam olarak sorun çıkaran donanımımın özlelliklerini ve kullanış biçimimi yazayım.ordan başlayarak yardımınızı rica edicem
Kullanmış olduğum HDD SamsungHDD120IJ modeli bir Sata HDD Kullanış biçimim C:11 gb = Windows ve Programlar D:29 gb = Oyunlarım E:72 gb = Mp3lerim, Filmlerim, Program Setuplarım
Benim sorunum Windows disk birleştiricisini çalıştırdığımda aşagıda yazmış olduğum hataya vermesi; ''Dosya sisteminde karşılaşılan uyumsuzluklar dolayısı ile multimedia(E)(multimedia HDD min E kısmına verdiğim ad,system C gibi) birleştirilmesi iptal edildi.Bu uymsuzlukları onarmak için lütfen multimedia(E) üzerindeki CHKDSK veya SCANDISK' i çalıstırun ve sonra Disk Birleştiricisini tekrar çalıştırın ''
Öncelikle benim HDD mın E bolumunde disk alanından kazanmak için sürücüyü sıkıştır şeçeneği işaretli.sorunun nedeni bu olabilir mi? Bu değilse ne olabilir ve ben bu sorunu nasıl çözebilirim
Yardımlarınıza ve ilginize şimdiden Teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme