Bildirim
disk sürücüme çift tıklayarak giremiyorum yardım..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1. gizli dosyaları göster
2. Korunan işletm sistemi dosyalarını göster
3. sürücüdeki autorun.inf dosyasını sil.
4. trojandan kurtul! (Security task manager öneririm) -
çözüm için :
http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar
Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
Alıntı:@golevez33 -
quote:
Orjinalden alıntı: algorian
4. trojandan kurtul! (Security task manager öneririm)
+1
aynı olay usb de başıma geldi. Allah tan içinde önemli bişey yoktu. Zaten EXPLORER dan içine girebiliyordum ama çift tıklayınca senin ki gibi bir pencere açılıyordu. Attım formatı.. İşlem tamamdır. Ama arkadaşın dediği gibi yap. Düzelir....
-
quote:
Orjinalden alıntı: algorian
4. trojandan kurtul! (Security task manager öneririm)
aynen yaptım imaj (resim) düzzeldi ama hala çift tıklatınca arama diye başka bir sayfa açılıyor. -
HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell
Default Value (Varsayılan) kısmına gir içini boşalt
daha sonra başlat - çalıştır - regsvr32 /i shell32.dll -
quote:
Orjinalden alıntı: cellmaster
daha sonra başlat - çalıştır - regsvr32 /i shell32.dll
varsayılan kısmına gir.den kastın ne ? direk varsayılan diye bir dosya var onu mu siliyim ? buarada çalıştır "regedit" ile girdim bu HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell klasörlerine içinde de varsayılan diye bir dosya var sadece. bunu mu siliyim ? varsayılanın içine girmek nasıl oluyor? -
quote:
Orjinalden alıntı: KaFFa
quote:
Orjinalden alıntı: cellmaster
daha sonra başlat - çalıştır - regsvr32 /i shell32.dll
varsayılan kısmına gir.den kastın ne ? direk varsayılan diye bir dosya var onu mu siliyim ? buarada çalıştır "regedit" ile girdim bu HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell klasörlerine içinde de varsayılan diye bir dosya var sadece. bunu mu siliyim ? varsayılanın içine girmek nasıl oluyor?
Neden regeditle uğraşıyorsunuz anlamış değilim.. Yukarda autorun inf temizleyicisini denediniz mi? -
Sürücülere çift tıkladığında minik köpekciğin olduğu "ara" sayfası çıkıyorsa ve ayrı bir explorer penceresinde açılıyorsa aşağıda yazılanları deneyin,aynı sorun benim de başıma gelmişti ve böyle çözmüştüm:
Başlat'tan Çalıştır'a girilir,Regedit yazılır;
HKEY_CLASSES_ROOT\ Directory\ shell
buraya gelinir, şimdi sağ taraftaki Default değeri "none" değilse "none" yapılır (tırnaklar yok).
Aynı işlem
HKEY_CLASSES_ROOT\ Drive\ shell
için de yapılır,default değeri "none" değilse "none" yapılır.
Ayrıca;
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell
'e gelinir,sağ taraftaki default değeri "open" değilse "open" yapılır.
Eğer sürücülere çift tıkladığında "birlikte aç" çıkıyorsa @dejaay 'ın verdiği çözümü uygulayın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X