Şimdi Ara

Disk yönetimi Açılmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
26.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • virtualdjcubase V kullanıcısına yanıt
    Sorunu Windows 7 de yaşıyorsanız ben o sorunu çözememiştim. Ama bilgisayardaki tüm güvenlik duvarlarını devre dışı bırakmayı deneyin. Eğer sorun win 8 de ise sistemi sıfırlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klawye

Sorunu Windows 7 de yaşıyorsanız ben o sorunu çözememiştim. Ama bilgisayardaki tüm güvenlik duvarlarını devre dışı bırakmayı deneyin. Eğer sorun win 8 de ise sistemi sıfırlayın.

win 7 ve formatsız cozerim inaşllah tesekkurler
  • yardım lütfen
  • arkadaşlar çözdüm sanırsam çalıştıra services.msc yazdım sonra ordan "sanal disk" i bulup yeniden başlat dedim sorun ortadan kalktı 2 sene sonra hort oldu ama belki birinin işine yarar :DD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkdnzssmn -- 17 Temmuz 2018; 21:11:33 >
  • Arkadaşlar bu hatayı bende torrentle gelen aptalca bir antivirüs programı yaptı. Adaware miydi neydi onu kaldırınca kendine geldi bilgisayar, hata çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi questioner -- 31 Ocak 2020; 2:31:40 >
  • Aynı sorun bende de vardı. Bir kere bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra düzeldi bende sende de düzelebilir.
  • Aynı sorun bende de vardı. Bir kere bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra düzeldi bende sende de düzelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.