Şimdi Ara

Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
6
Favori
189.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler nedir imageshack ten cektiğimiz ne olacak arkadaşlar şimdi burdaki anlatım yandı mı yaniii...
  • Bu konuyu aradığımda bulmakta zorluk çekiyorum. Üst konu olmasını talep ediyorum.

Bence bunu hakediyor. Çok güzel bir çalışma. Bunun için konuyu hortlattım
  • kardeş..konuya tam vakıf olamadım.
    şimdi pc de hiç bir şey yokken yani xp yokken disket olmadan sata disk e xp yi nasıl kuracağız..
    cevabı özele de yazarsan sevinirim.
  • arkadaslar benim anakart asus cb-5216a.1.5 bunun sata dosyasını varsa upload edebilirmsiniz ben bulamadım
  • merhaba arkadaşalr ben yeni bir masaüstü aldım ama işletim sistemi kurulu oladan kendim yaaprım sandım sata 2 hdd var anakartta uyumlu ama bir türlü kuramadım sistemi disket sürücümde yok onuda söyleyeyim sistem hata veriyor , disk bu numarayı desteklemiyor diyor kırmızı bir not çıkıyo tab tşuna basınca.başta windows xp yi kurmak için entere basıan kadar gitti ama daha sonra kitlendi orda ne yapmam gerek sizce aldığım yer meicidiye köye taşımak zor geliii :)
  • sağolasın gardaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AHILI

sağolasın gardaş

gercekten cok iyi olmus ellerine saglık bu arada fiesta cd ve dvd sinde sata driverlar ekli ugrasmak istemeyenler fiesta kurabilir ...

buarada AHILI
    ahılı kasabası var sen oralımısın kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

bir sürü sataya xp yükledim. Bir tanesi disket istemedi Hangi satalarda veya anakartlarda istiyor?

Ben de @bilalso gibi WinXP kurarken disket falan istemedi. Kurarken F6 tuşuna falan da basmadım. Normal IDE harddisk gibi kurdum. Gayet normal çalışıyor. SATA sürücüleri kurmak şart mı? Bir problem olur mu?
    (Kurulum CD'si olarak SP2 entegre edilmiş Windows XP kullanıyorum.)
  • saaaooolll çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orjinalden alıntı: bilalso

bir sürü sataya xp yükledim. Bir tanesi disket istemedi Hangi satalarda veya anakartlarda istiyor?

Ben de @bilalso gibi WinXP kurarken disket falan istemedi. Kurarken F6 tuşuna falan da basmadım. Normal IDE harddisk gibi kurdum. Gayet normal çalışıyor. SATA sürücüleri kurmak şart mı? Bir problem olur mu?
    (Kurulum CD'si olarak SP2 entegre edilmiş Windows XP kullanıyorum.)

SP2 entegre edilmiş XP yeterli SATA driverına sahiptir.
  •  Disket sürücü kullanmadan SATA'ya XP kurulumu

benim işlemci Pentium D 2.66 Ghz x64 mü seçiyim alttakinimi
  • İstersen özel [Gokhan B.]
    ilgilenebilirim bu konuyla yani msn de
  • arkadaşalar naapmışsınız sizler yaaa!
    hiç birine gerek yok ki! yeni alınmış sata harddiskler idelerde oldugu gibi direk windows xp kurulamaz bu dogru ancak yapmanız gereken sadece windows xp cdsinden ön yükleme yaptıktan sonra acılan mawi ekranda aşagıda yazan önergeleri takip ederseniz tam hatırlamiorm ama F6 olması lazım ona basınca aynı zmnda xp kurulurken hdd ye de boot atmasını sağlamış oluyosunuz we xp sorunsuzca yükleniyo! böle disket misket neyim şeylere hiç ihtiyacınız yok! kulaanızız direk tersten tutmussunuz siz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lykian -- 28 Ocak 2007; 23:40:20 >
  • denemekteyim olursa büyük dertten kurtaracaksın beni allah razı olsun senden
  • vallaha yaptım cok tesekkür ediyorum allah razı olsun babasın
  • Tesekkurler paylasim icin fakat alinti yaptiginda kaynagini yazmalisin...
  • recep kardeş bu teşekkür bana mı yoksa konuyu asıl açana mı mrk ettim?
  • dostum bi tesekkürde sana etmek istiyorum eger bu sorunu halledersen arkadasın dedigi gibi cd ye sata driverı yükledim hersey güzel hatta otomatik şifre istemeyen cd li yaptım sata acık ken xp kuruldu donanım aygıtlarından ses sürücüsünü bilinmeyen aygıt olarak görüyor arkadasım 2 cd yaktım aynı xp ye ellemeden satasını kapatıp xp kurdugumda normal sesi vardı sese çözüm bulursan dostum sende sana felaket dua edecem
  • lykian dostum kur dosyaları yüklerken nasıl boot veriyorsun ve satayı tanıtıyorsun f6 ya basarak onu merak ettim yerimde olsan kim kulagını tersten tutardı görürdük bende laptop var ve flopy sürücüsü yok nasıl önyükleme yapacam bu yöntemde ses sürücüsünü bilinmeyen gördü satasız kullanacagım sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 4 Şubat 2007; 2:51:16 >
  • sonunda seside cıkardım allaha sükür herseyi kurdum süper oldu vallaha satalı ve seside cıkıyor oleeeyyy
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.