Şimdi Ara

Dişlerimde Sararma Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dişler zaten çarşaf gibi beyaz olmaz ki? hafif sarımsı+beyaz olur..
  • ya diş deyince benim bir hocam var o geliyo aklıma.adamın dişlerin kahverengiden siyaha çalıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: guestiks

çözüm bende kardeş miswak kullanacaksın her akşam 10 dakika kullan bişey kalmaz

iyi de 10 dk.lık bir zamanı nereden bulacaklar ki
    bilgisayarın başında oyun oynamak varken
    aç açına oturmak dersleri asmak varken sen kalkmışsın diş ere misavak kullanın 10 dk. demişsin yaw kardeşim adamların çoğu yemek yemiyor tuvalete gitmiyor bilgisayarın başından kalkmamak için ve hatta bazılarının annesi yanına yemek getiriyor yesin diye bir eli klavyede bir eli yemek kaşığında gözüde ekranda olduğundan yemek kaşığını ağzı yerine kulağına götürüyor....hımmm gülersiniz gülersiniz hayatın gerçekleri bunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Dayı

quote:

Orjinalden alıntı: guestiks

çözüm bende kardeş miswak kullanacaksın her akşam 10 dakika kullan bişey kalmaz

iyi de 10 dk.lık bir zamanı nereden bulacaklar ki
    bilgisayarın başında oyun oynamak varken
    aç açına oturmak dersleri asmak varken sen kalkmışsın diş ere misavak kullanın 10 dk. demişsin yaw kardeşim adamların çoğu yemek yemiyor tuvalete gitmiyor bilgisayarın başından kalkmamak için ve hatta bazılarının annesi yanına yemek getiriyor yesin diye bir eli klavyede bir eli yemek kaşığında gözüde ekranda olduğundan yemek kaşığını ağzı yerine kulağına götürüyor....hımmm gülersiniz gülersiniz hayatın gerçekleri bunlar

ben serumla besleniyorum

• Telaşa Kapılmana Gerek Yok Sonbahar da Mevsim İtibarıyla Sararırlar , 1 - 2 Hafta içinde de Dökülürler 6 Ay içinde yeniden çıkarlar Yaprak Misali
  • ben serumla besleniyorum

hehehehe senin diş sorunun olmas ozaman nasılsa dişleri kullanmıyosun direk serum olayı yani
  • dişler inci gibi zaten.
  • buyrun AMWAY distiribitorü benm varmı isteyen alış fiyatına veririm donanımhaberdeiklere.??? pm atabilirsinizzz
    quote:

Orjinalden alıntı: inferno_x

bir amerikan firması var amway diye onun diş macunu çok güzel.ismi glister.yalnız marketlerde satılmıyor AMWAY DİSTRÜBÜTÖRÜ BULMAN LAZIM ALMAK İÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loneranger -- 15 Aralık 2006; 18:57:48 >
  • evet aynı dert bende de var.bir farkla ben kazara havuz temizleyicisi ile agızımı çalkalamak gibi bir dalgınlık yaptım ne yaptımsa olmadı şimdi dişler FREDİNİN dişleri gibi gülmeyi unuttuk şöyle agzımızı gere gere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

Bütün diş macunları hikaye;
    evde temizlikte kullanılan "cif" kulak karıştırdığımız ucu pamuklu çubuklarla az bişey alıp dişlerinizi ovalayın bembeyaz olduğunu göreceksiniz yalnız yutmayın hemen ağzınızı bol su ile yıkayın..

ben çay ve sigaranın sararttığı dişleri hep böyle beyazlatıyorum tabi arasıra diğer zamanlarda diş macunu ve fırça kullanıyorum

dişlerim yeşile döndü napcam ben ya uka keşke fotosentez yapabilseydim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.