Grubunda yer olan varsa dahil olabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ | Ana Konu | (356. sayfa)

-
-
-
Zaten yarısı Atatürkten çıktı geri kalanları da böyle böyle dağıtalım defolup gidelim diyorlar herhalde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzleme listesine eklediğim her şeyi göremiyorum arkadaşlar sizde de bu problem var mı? Yani kısıtlı sayıda gösteriyor, yeni bir şey eklersem listeye girdiğimde eskilerden biri görünmemeye başlıyor artık.
-
Disney uygulaması telde tv de giriş de hata veriyor sorun ne olabilir. Uygulama açılmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skelton Crew güzeldi yeni sezon gelirmiki
Android box'ta uygulama hiç açılmıyor, siyah ekran kalıyor. aynısını yaşayan var mı?
-
beyler üyelik parasını çekmedi. üyelik yenile uyarısı geliyor tıklıyorum ama sürekli anasayfaya geri atıyor. orada da tekrar üyelik yenile sayfasına atıyor. çözümü bilen var mı
Reklam olayıyla büyük sıvadılar bence böyle saçmalık olmaz
-
Üyeliği iptal edince aylık 209 TLye 3 ay boyunca reklamsız üyelik alın teklifi yapıyorlar. Daredevil ve andor için hesabı açık tutmak isteyen varsa onu kullanabilir. 3 ay sonra da blu tv max’a dönüşür zaten.
İyi ki reklamlı olmadan önce yıllık gruba girmiştim. Seneye kadar kafam rahat :)
Dizney - olmuş artık atmos falan kalkmış az önce Daredevil: Born Again ses detayına baktım
Commercial name : Dolby Digital Plus with Dolby Atmos
Codec ID : A_EAC3
Duration : 46 min 55 s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 768 kb/s
yani bu bize özel heralde eski dobly saçmalığı başka ükelerde atmos devam yok reklam falan biz torrent devam o zaman. Hem para ver hem ezik muamelesi gör hass!
-
The purisher dizininde yeni sezonlarım geleceği yönünde haberler umarım gelir
Mufasa: The Lion King | On Disney + March 26
Disneyyoutube
Let’s bring it home! #Mufasa: The Lion King is coming to @disneyplus on March 26! Exploring the unlikely rise of the beloved king of the Pride Lands, “Mufasa: The Lion King” enlists Rafiki to relay the legend of Mufasa to young lion cub Kiara, daughter of Simba and Nala, with Timon and Pumbaa lending their signature schtick. Told in flashbacks, the story introduces Mufasa as an orphaned cub, lost and alone until he meets a sympathetic lion named Taka—the heir to a royal bloodline. The chance meeting sets in motion an expansive journey of an extraordinary group of misfits searching for their destiny—their bonds will be tested as they work together to evade a threatening and deadly foe.https://www.youtube.com/watch?v=y60bEoIiYW0
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X