Şimdi Ara

Disney'in çektiği Mulan filminin resmi fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Walt Disney Feature Animation tarafından üretilen ve ülkemizde 1999 yılında gösterime girem Mulan filmi tekrar beyaz perdeye dönüyor. Disney merakla beklenen bu canlı aksiyon filminin 90 saniyelik resmi fragmanını yayınladı.

2020 yılında gösterime girecek

Tecrübeli yönetmen Niki Caro tarafından çekilen filmde Mulan karakterini Çinli oyuncu Yifei Liu canlandırıyor. Animasyon versiyonunda olduğu gibi, canlı aksiyon filminde de Mulan'ın sessiz bir kızdan, olağanüstü bir savaşçıya dönüşümüne şahit olacağız. Uzun sayılabilecek fragman bize aksiyon sahnelerinden de örnekler sunuyor.

Mulan'ın ilk canlı aksiyon filmi, sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Animasyon filmlerinin canlı versiyonlarının beyaz perdeye aktarılması çoğu zaman riskli bir iştir. Mulan'ın bu geçişte ne kadar başarılı olacağını film gösterime girince göreceğiz. Filmin ülkemizdeki gösterim tarihi ise 17 Nisan 2020 olarak belirtilmiş durumda.

• insanlar şaşırdı disney zenci veya meksikalı aktris kullanmayınca.

• Çizgi filmini ben epey sıkıcı bulmuştum o yüzden filminden de bir beklentim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

insanlar şaşırdı disney zenci veya meksikalı aktris kullanmayınca.
    Mulan'a hispanik ya da zenci hiç uymaz dostum.

• Çizgi filmini ilkokulda izlemiştim bence iyiydi kötü adamlar hunlar olmasaydı keşke

• Archer the Archer A kullanıcısına yanıt
    İlk Çağ'daki Orta Asya Türk-Çinli çatışmalarını tema ediniyordu film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archer the Archer

Çizgi filmini ilkokulda izlemiştim bence iyiydi kötü adamlar hunlar olmasaydı keşke
    İyi de hunlar zaten kötü adamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.