Şimdi Ara

Disney, Johnny Depp'in yeni Karayip Korsanları filminde kısacık bile gözükmesini istemiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Disney dev bir şirket vardır bir bildikleri diyorum yada beklentiyi biraz düşürüp yeni bir sayfa açarlar seriye, sonuçta Karayip korsanları filmi klasik bir düşman ve maceralar şeklinde ilerliyordu, yeni bir soluk iyi olur aslında, sinemayı çöz özledim, hiç aklıma gelmezdi , bir çok filmi kaçırdık virüs yüzünden, resmen 1 yıl evde oturup bir yaş daha yaşlandık, olacak iş değil,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam rolünün hakkını veriyor Disney kaybeder... Ne kadını tanırım ne aquaman i izledim ama johnny deep siz karayip korsanları bir hiçtir önce fantastik canavarlar sonra bu hollywood ne enteresan bir yer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 18 Aralık 2020; 9:9:33 >
  • aziz yıldırım disneyin başına mı geçti nedir. heykeli dikilecek adamları kovuyorlar orda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 18 Aralık 2020; 10:28:27 >
  • Johnny Depp yoksa biz de izlemeyiz :)

• Yani birkere Disney Johnny Depp bu seriyi bu kadar ilerletti ama sizin yeni filmlerinin eskileri kadar izlenmez haberiniz olsun para gelmiycek bude kapak olsun ??nasıl Johnny Depp oynamazzzzz!!!!!

• o zaman bizde karayip korsanları görmek istemiyoruz.

• Johnny Depp olmazsa Karayip Korsanları aynı tadı vermez ki. Johnny Deppsiz bir Karayip Korsanları, Karayip Korsanları olmaz bir kere

• Ne tuzsuz yemeği yemeksiz tuza daha çok benziyor.

• Johnny deppsiz karayıp korsanlarını asla izlemem kessin ve net

• Johnny depp yoksa bizde izlemeyiz kanıtlanmış kesin bişey yok amber bu corona zamanında evde partiler veriyor jonnysiz disnep yok benim için

• Bir şey bilmedikleri batırdıkları Star Wars filmlerinden belli. J. Depp ile bu filmi çekmeyeceklerse hiç çekmemeleri daha iyi çünkü daha önce 500 kere söylendiği gibi bu film bu adamın canlandırdığı karakter için izleniyordu. Margot gibi oyuncular bu tip filmlerde en fazla yan karakter ya da tamamlayıcı karakter olarak iş yapar. Filmi üstlenemez hele hele bu filmde hiç şansı yok. Ben şahsen bir kadın oyuncu karakter için film izlediğimi de pek hatırlamıyorum. Varsa da buradaki durum çok farklı. Özdeşleşilen ve uğruna izlenen şeyi yok ediyorsun akıl alır gibi değil. Arnold'suz Terminator, Keanu Reeves'siz Matrix, Jim Carrey'siz Ace Ventura/Dumb and Dumber gibi bir şey. Hatta bu verdiğim örnekler bile çok yetersiz. Limonsuz limonata, şekersiz/tatlandırıcısız pasta, susuz deniz, motorsuz otomobil, kanatsız uçak gibi saçma sapan bir şey. Bakın bu SJW akımı ayağına sinema ve dizi sektöründe inanılmaz aptallıklara tanık oluyoruz. Ghost Busters serisini bilirsiniz belki. En son sadece kadınlardan oluşan bir feminist Ghost Busters filmi çektiler sonuç beklendiği gibi film berbat bir şey oldu. Yani bazı şeyler zorlamakla olmuyor. Cinsiyet, ırk, cinsel tercih eşitliği yapacaz pozitif ayrım yapacaz diye zorlayarak yapımların içine edilmesine gerek yok. Doğallıktır önemli olan.

Bu arada sinema salonlarını ben de özledim ancak son dönem filmlerinden sinemasına gidilecek kadar kaliteli bir şey göremedim. Bir TENET vardı işte onda da pandemi var diye gitmemiştim sinemasına ancak filmi sonradan izledim ki maalesef bu film de balon olmuş. Yani en azından benim beklediğim kadar iyi çıkmadı. En son Şubat ayında gitmiştim sinemaya onda da mutlu ayrılmıştım. Ama pandemide sinemadan kopmuş olmam filmlerden kopmuş olduğum anlamına gelmedi. Evimizden izlemeye devam ediyoruz. Tabi kaliteli film bulması çok zor. Sinema sektöründe genel itibariyle inanılmaz bir kalite kaybı söz konusu.

@BekirTemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Aralık 2020; 10:55:28 >

• İğrenç olur johney Depp siz şimdiden diyim asla izlemicem büyük bir hata yaptınız bence

• Jonney Deep siz olmaz asla Karayip Korsanları demek Jonney Deep demek ??

• Sinema camiasi denince ilk akla gelen büyük yapımcılar ve film şirketleri belki biz kime rol verip, kimin yıldızını parlatıp, kimi bir adım öne çıkarırsak o kabul görür düşüncesiyle hareket ediyor olabilirler ama aslolan biz seyircilerin fikri değil mi belki biz onu görmek istiyoruz sonuçta Karayip korsanları filmini onunla benimseyip sevmedik mi???

• Johnny Depp olmassa ben hayatta karayip korsanları izlemem zaten o çıkarsa diğer seriler pek tutmaz diye düşünüyorum

• disney'de tam çöp firmaymış.

ulan o zaman karayip korsanları yapma filmin adını bahama korsanları falan yap. ama pardon o zaman eski filmin başarısını sağamazlar.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Eğer davası var diye adamı oynatmıırlarsa , dava boşanma davası olduğu için komik , Depp de artık istemiyor olabilir arka planda ne var bilmediğim için yorum yapamıyorum, sinemadan uzaklaştık derken yeni filmlerden, o üzüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 18 Aralık 2020; 11:17:27 >
  • Kamuoyu hocam. Toplumda inanılmaz bir aptallık var. Disney de topluma yaranacak diye ve/veya PR için bu aptallığa ortak oluyor. Son Karayip Korsanları filminin gişesinin bekleneni verememesi -aslında film zarar etmedi- buna bağlanıyor. Depp'in uğradığı bir iftira ya da iddiadan yola çıkarak güya toplumun onu cezalandırması söz konusu. Bir nevi linç kampanyası. Depp'in istememesinin hiçbir sebebi yok. İstemiyorsa da reddeder veya en kötü ihtimalle bir bahane uydurur, neden Disney'den böyle açıklamalar gelsin ki? Adam şu haliyle para basıyor zaten. Warner Bros da bu adamı Harry Potter spin-off'u Fantastic Beasts 3. filminden çıkarmış. Üstelik sahneler çekilmiş olmasına rağmen. Tabi Depp içinde bulunduğu sahnelerin filmden kaldırılmasına rağmen parasını alacakmış. https://www.donanimhaber.com/amp/johnny-depp-in-ayrilmasinin-ardindan-fantastic-beasts-3-un-yeni-vizyon-tarihi-aciklandi--126644

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Aralık 2020; 11:44:15 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Amber Heard , rahibe Teresa sanki de iftira iddia olacak :D kaybeden Disney olacak, oysa margot bile Depp i görmek ister

• Amber Heard, çok leş biri, hiç sevmem. Oyunculuk namına da bir numarası yok zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.