Şimdi Ara

Disney, Johnny Depp'in yeni Karayip Korsanları filminde kısacık bile gözükmesini istemiyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamın çıkarıldığı hiç bir filmi izlemem arkadaş. yıllardır karayip korsanları bekliyoruz yedikleri saçmalığa bak. amber denen kevaşe her işine devam ediyor, madem yargı süreci bitene kadar onunda işlerine son verilsin? ortada devam eden bir yargı süreci var, adamı çoktan idam ettiler.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Depp kadının tipine düştü, sonuç bu, çok ibret var anlayana, sonuç olarak yazık oldu, büyük bir oyuncunun bu duruma düşmesi, çıkarttığı tipte her daldan bal alıp ayrıca aquaman gibi önemli filmlerde kendine yer buluyor , kadının buraya gelmesinde direk etki Johnny Depp zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 18 Aralık 2020; 13:3:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten öyle, filmdeki oyunculuklar arasinda en çok parlayanı denebilir sanırım.
  • Amber Heard gözüktüğü gibi değilmiş... Johnny Depp bu şaşkın çakma sarışın bakışlı için harcanmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297

Johnny depp siz karayip korsanı tuzsuz yemeğe benzer

Tam tersi, yemeksiz tuza benzer.  Johnny Depp olmadan Karayip Korsanları'nı korsan olarak bile izlemem.  

• quote:

Orijinalden alıntı: umcoder

Bir izleyici olarak ben görmek isterim. Davasıda pek umurumda değil sonuçta yüz kızartıcı bir durum yok ortada.Neyin tatavası yapılıyor çokta anlamadım. Neden bu adam diğer filmide kaybetti. Sırf o adam için fantastic filmlerinin ikisinide izlemiştim ki konuya hakim olayım.

Yüz kızartıcı bir durum var da, bu kendileri çok ahlaklı bireyler ve ahlak şövalyeleri olan Amerikalıları bağlıyor; dünyanın geri kalanını değil. Jack Sparrow karakteri sanki bir ahlak timsali de aktörü ahlaksız veya kötü bir duruma (gerçekte neler olduğu zaten çok belirsiz) düşemiyor. Çok komik gerçekten. 

• J. Depp’siz Karayip korsanları İbrahim selimsiz stolk’a benze
  • Karayip Korsanları = Johny Depp demektir

Kemal Sunalsız inek şaban filmi çekilebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Johnny depp siz karayip korsanı tuzsuz yemeğe benzer
    Deep napıyo ki bu film serisinde ? Hiç tv sinema izlemem de (deep'i biliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

Deep napıyo ki bu film serisinde ? Hiç tv sinema izlemem de (deep'i biliyorum)

Alıntıları Göster
    Bi izleyin bence karayip korsanlarını baştan sona neden deepsiz olmıcağını anlarsınız
  • quote:

Bi izleyin bence karayip korsanlarını baştan sona neden deepsiz olmıcağını anlarsınız

Alıntıları Göster
    Jony sinsle karıştırmışım ben hocam. O sandım da, oyunculuğu o kadar iyimiymiş de filmde de oynatmışlar diye düşünmüştüm

• Yaptıkları doğru değil ama bu nasıl bir linçtir arkadaş! Cinayet işlese bu kadar dışlanmaz bir insan. En büyük zararı kendileri görür. Bu serinin başarısınıdaki en büyük pay onun zaten. O olmadan, eski serilerin başarısına asla ulaşamazlar.

• O hatun da pek temiz değil. Depp ile birlikte gittikleri terapi seansının ses kayıtları düşmüştü internete. Bildiğin adama fiziksel şiddet uygulamış birden fazla kez. Karşılığında gördüğü tepkinin böyle olması doğru olmasa da normal açıkçası.

Ama sırf iki kişi arasında olan bir şey nedeniyle bir filme sahip olduğu popüleriteyi bağışlayan karakterin gözden çıkartılmış olması aşırı saçma.

• Johnny depp yoksa izlemiyoruz yıllarca karayip korsanları deyince akla direk bu adam gelir. Bari filmin adını değiştirin
  • Bu seriyi bu kadar başarılı kılan şey Johnny Depp'in oyunculuğuydu aslında o mimikler, hareketler asıl bağlayıcı olanı. Esas adam olmadıktan sonra yeni film de anlamsız doğrusu. Anlamsız bir film olacaktır izlenmez.

• mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Sonuç 4. filmden beri kötü zaten maalesef. Johnny Depp varken bile kötüydü yani.

• Elon musk in parmağı olabilir. Vay be.

• Adamin davasinda da zaten adam suclu degil ki, gayet hakli milletin bos bos duygu somurusu yapmasi iste, sacma sapan isler. O adam yoksa izlenmez, ciktigi gibi userscore 5 den yukari cikmaz. Disney'in zaten kendisi basli basina skandal, hangi lukslukle adama laf atiyor anlamiyorum.

• İşin komik tarafı istismara uğrayan taraf bu adam. Amber Heard bildiğin defalarca hastanelik etmiş, parmağının kopmasına vesile olmuş bir kadınken nasıl oluyor da bu tür yapım şirketleri haksızın yanında durup haklı olanı sektör dışına itmeye uğraşıyorlar anlamış değilim. Reddit'te de insanlar inanılmaz şaşkın ve öfkeli durumdalar. Amber Heard'ın filmlerde oynamaması için imza kampanyaları var ve üstelik 1.7 milyondan fazla imzaya sahipler, yine de Disney gidip fiziksel şiddeti gören tarafı filmlerinde istemiyor.  

https://www.change.org/p/dc-entertainment-remove-amber-heard-from-aquaman-2

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

izlemediğin film için yorum yapma o zaman...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.