Arkadaşlar 2019 model Vestel 50U9500 SmartTV'ye sahibim. Netflix, Prime Video, EXXEN, BluTV vs. tüm uygulamalar mevcut. Disney+ henüz değil. Şimdi araştırınca Linux tabanlı TV'lere Disney+ gelmeyecekmiş. Benim TV Linux tabanlı mı oluyor? Eğer öyleyse bu çok kötü oldu... https://help.disneyplus.com/csp?id=csp_article_content&article=android-tv |
Disney+ Kardeşliği - Ana Konu (15. sayfa)

-
-
3 kişilik yerim var sadece eski ve referanslı üyeler.
Edit : Grup Tamamlandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genesa -- 14 Haziran 2022; 16:4:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 kişilik yeri olan var mı kampanyalı fiyattan ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
👍
279.90 tl değil mi ?
/4 bölseniz 70tl çıkıyor.. sizde nasıl 40tl oluyor üyelikler ?
-
Arkadaşlar aylık üyelik almayı düşünüyorum. 4 kişilik, aylık ödeme yapacağız. Şöyle 35₺/4 yapacağız her ay. Bence böyle daha mantıklı. Gelmek isteyenler yazsın bana.
7 profil veya 4 profil karmaşası var... 7 kullanıcılı oluyor mu ?
-
7 profil eklenebiliyor.Aynı anda 4 kişi kullanabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 aylık denemek için almak istiyorum uygunsa.
-
280 tl ye 1 yıllık hesabı açtım . ama sadece 2 kişi kullanacağız yani 4 de bölmeyeceğim çok sorun oluyor bunu kabul eden benim gibi düşünen referanslı eski üyeler buyursun 140 tl .
aşağıdaki gibi olacak
140 tl 2 ekran 2 profil
140 tl 2 ekran 2 profil
edit : hesap paylaşıldı teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 14 Haziran 2022; 14:12:28 > -
netflixte 5 kullanıcı yıllardır sorun olmadı.. siz nasıl bir sorunla karşılaştınız.. muhtemelen kullanıcılar birbirlerinin kullanıcılarına girdiler.
-
aynen hocam onun gibi farklı sorunlar. çok bir rakam değil zaten benim gibi düşünen birisi varsa buyursun . çokluk her zaman sıkıntı yaratır ki 1 yılda az bir zaman değil başımız ağrımasın az fazla verelim
-
4 aile üyelikli indirimli fiyattan bir kişilik yeri olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
350 lik fiyattan aldım kendim kullanacağım için. Ortak olmak isteyen olursa 80 tlden ortak yapabilirim. 3 kişilik yer var.
DOLDU.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 14 Haziran 2022; 14:10:0 > -
Ortak arayan varsa hemen olabilirim
-
Ben istiyorum
70TL üyelik için boş yeri olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X