Şimdi Ara

Disney+ Kardeşliği - Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.024
Cevap
174
Favori
115.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar üyelik alıyorum. Netflixde ki gibi diğer üyelerin hesaplarına girmeyecek, saygı gösterecek ve de en önemlisi şifresini kimse ile paylaşmayacak 3 eski üye ile başlayabiliriz.

Not: Ücret 70 TL ve de peşin alınacak. Yok ben üyeliği görmeden vermem diyenler yazmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 13 Haziran 2022; 12:14:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortak arayan varsa yeşilendirirse sevinirim

• Arkadaşlar bizim grup tamam mesaj atılmasın diye yazıyorum

• 2 kişilik yer var, ödeme 14 Haziran peşin.

• disney+ üyeliğine katılmak istiyorum. grubunda boşluk olan varmı

• grup tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerli34 -- 13 Haziran 2022; 17:31:56 >
  • 14 Haziranda başlayacak olan Disney Plus ortak arkadaş arıyorum .Ücret Indirimli Fiyat üzerinden kişi başı yıllık 70TL olacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 kişilik grup açıyorum 1yıllık kişi başı 70 tl netflix hiç bir sorun yaşatmadım kimseye bu zamana kadar 👍 0537 273 02 93

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 13 Haziran 2022; 11:24:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Grup dolmuştur.

Yarın başlatacağım Disney + üyeliğine 2 kişi ortak arıyorum. Fiyat senelik 70₺ olacak. Forumda 200+ referansım bulunmakta, netflix ve youtube premium gruplarım sorunsuz bir şekilde kullanılmaya devam etmektedir. Sadece eski ve referanslı üyeler ile grup oluşturulacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moddy21 -- 13 Haziran 2022; 12:52:24 >
  • Disney+ için 1 kişilik yerim var, yıllık kişibaşı indirimli fiyatı 70 TL yapıyor, Telegram üzerinden de yazabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, Disney Plus üyelik grubuna katılmal istiyorum. Sadece mobil cihazdan (telefon) kullanacağım. Herhangi bir paylaşım yok. Tercihim grup yöneticisinin eski veya refaranslı satışları olan üye olması. PM atarsanız gün içerisinde dönüş yaparım

@--mlh-- ile iletişime geçilmiştir. PM atan arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellkatze -- 13 Haziran 2022; 15:30:27 >
  • Selamlar,

Grubumuza indirimli fiyat (70 lira) üzerinden katılmak isteyenler PM atabilir.

• hellkatze H kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 2 arkadaş alıyoruz dilerseniz sizi de ekleyebilirim.

• Disney+ grubuna katılmak istiyorum, yeni grup kuran veya grubunda açık olanlar DM den yazabilir.

• Disney plus hesap acıcam yarın ortaklık düşünen dm atsın
    Grup Dolmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42A59A911 -- 14 Haziran 2022; 13:56:3 >
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Bende var dm atarsın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.