< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (23. sayfa)
-
-
En azından Amazon Prime, bu ve türevlerinin olmadığı bir platform. Disney+ Henüz aktif olmadan kaliteyi yere çekmeyi başardı.
-
çok güzel haber, 7.filmi heyecanla bekliyoruz.
-
Disney'in içeriğini bilmiyorum ama yukarıda bir arkadaş bahsetmişti 1000 küsür adet türkçe dublaj vs diye. Öyle olursa amazon prime ile karşılaştırılamaz bence. Prime içerik olarak aşırı zayıf. Netflix ile fiyat farkına oranlarsak okey o fiyata o kadar içerik denir. Ama çıktığında alan biri olarak içerikleri bitireli çok oldu primeda. Şu an otomatik ödemede olduğu için yenileniyor öylesine her ay. Bence amazon prime bir hışımla çıktı ama içerik açısından aşırı zayıf kaldı.
Bir içerik ile bütün bir platformu gömmek saçma. Netflixte de vardı Recep İvedik. Çıktığı günden beri izlerim hala da içerik bulabiliyorum Netflixte. Çıksın bakalım Disney+ ona göre başlanır içeriğe göre.
Tabi herkesin tercihi. Bana göre kaliteli 1 yapım yerine orta kalitede 5 yapım olsun platformda tercih ederim. Çünkü hızlı tüketiyorum ben dizi ve filmleri. Başkasının önceliği başka olabilir.
-
Sizce disneyin bu hareketinden sonra, exxen/blutv içerikleri gibi cehennemfilmlerine telif atarlarmı? Yoksa netflix gibi chill mi takılırlar
-
Benim için tr dublaj olması mühim değil o kadar. 8 lira ucuz gerçekten ama Disney de 4 kişi kullanıma aylık 5 lira gibi bir fiyata tekabül ediyor. Ben prime ın içeriğinden daha fazla olacağını düşünüyorum Disney'in içeriğinin. Ama tabi bunu 1 hafta sonra göreceğiz. Prime ın film içeriği aşırı kötü mesela. Onun dışında korku gerilim film ve dizileri yok denecek kadar az.
-
Hocam zevkler ve renkler tartışması sinemaya çıksa çoluk cocuk gidiyor genelde bu tarz filmlere yani Disney ama Türk bir yönetici var başında, Türkiye hizmetlerini Türkler yönetiyor bir yabancı gözüyle Recep ivedik ne ifade eder hiçbiriey, keşke yabancılar yönetse aradaki farkı o zaman görürüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon isterse Netflix’i de bünyesine kadar lakin lojistik firması yavaş yavaş ilerliyor önceli Prime videoda değil bence :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi box s var evde ben üye olsam sorunsuz izleyebilir miyim, TV eski olduğu için box s alıp baglamıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 8 Haziran 2022; 14:36:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X