< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (28. sayfa)
-
-
349 görünüyor ama 280 çekiyor denilmiş ama 349.90'ın sağ üstünde %15 indirim yazıyor 279.90 çekmesi kadar doğal bir şey yok :)
-
Bana mail geldi. 1 yıllık abone oldum. Karttan 292,54 çekmiş görünüyor.
-
kişiye özel hocam kimse paylaşmaz. mail yakında gelir merak etmeyin
-
Ben her türlü siyah ekranla karşılaşıyorum, 1 saat önce de denediğimde aynıydı. Neden öyle bilen var mı?
-
Aylık fiyata oranla %15 indirim. 350₺nin %15 indirimli hali değil. ki o da 280 etmiyor zaten. :)
-
selam, içeriklerin çoğunda almanca altyazı veya almanca dublaj var mı
-
Grup kuruyorum.
2-3 Yıldır devam etmekte olan Netflix grubum var.
Daha öncesinde dergi üyeliği vs. gibi bir çok grup kurmuştum.
Hesap alındı.
Yer kalmadı. [/b]
En az 2 yıldır üye ve en az 1 referansı olan üyelerle alışveriş yapıyorum. Üye profillerini inceliyorum bilginize.
1 Yıllık üyelik 70 TL. Katalog çok güzelmiş bu arada inceleme fırsatım oldu.
Whatsapp grubu kurulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 14 Haziran 2022; 14:7:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
350 nin %85 i 280 yapmaz.
-
Grubumuz var hocam dilerseniz 05443377272 iletişime geçebilirsiniz
2 ayrı kartla ve hem elle yazarak hem google payden kartı seçerek denedim, ikisinde de başarısız. 2-3 denemeden sonra şimdi de kodun kullanıldı diyor. Adamalar ilk günden çuvalladı ya...
Bu arada hata mesajının hemen altında aylık 35 Tl Yıllım 350 Tl şeklinde alış opsiyonu görünüyor. Acaba alanlar hata mesajını görmeyip sonrasında burayı seçtikleri için mi fazla ücret çıktı diyorum. Bu aynı zamanda benim sorunumun da o fiyata üyelik tanımlanması olduğunu gösterir
-
paycell den disney üyeliği alınca 50 TL indirim yapıyor mu? sitesinde öyle yazıyor. deneyen var mı?
-
Hocam link gelmesi 24 saati bulabilir diye bir ibare vardı yani kayıt yapıldıysa gelir mutlaka
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım mailine gelen link ile kaydolun. O linke kupon kodu tanımlanmış, diğer türlü karttan 350 TL yi çeker
-
Disney+ Türkiye'de mail ile haberdar etmeyi aktif ettiği gün kayıt oldum ve böylelikle email listesinin ilk sıralarında olmam gerekir iken hala bir email gelmedi. İki gün önce kayıt olan arkadaşıma bile geldi..
-
Hocam mail gelen varmı nasıl birsey sabah bana böyle birşey geldi bu mu
Benim samsung tv de yok uygulaması. mi stick ile de uğraşılmaz. Uygulama yaptırırsa alırım artık.
-
hocam maile gelen linkten kayıt olduk zaten, tekliften yararlan şeklinde devam ettik ama ödemeyi kabul etmiyor.
-
279.90 dan üyelik yaptım. Gelen maile tıklayınca 279 gözüküyor üye olurken 300 küsür diyor ama parayı 279 tl den çekiyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X