Şimdi Ara

Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
19
Favori
85.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
106 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok heralde ama gelir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Normalde iyiydi, bu işe Çok iyi, ben hemen alırım

• 4'lü üyelik oluşturacak eski üyelere dahil olurum. Pm.

• Yurtdışında yaşayan ve 2 yıldır kullanan biri olarak, paranızın hesabını yapan biriyseniz yıllık abonelik almanızı tavsiye etmem.

Çok güzel içerikler var ama sayı olarak az olduğu için yıllık 1-2 ay yetiyor. Hadi en fazla 4 ay olsun. Indirim için yüzde 20 az ödeyip zarar etmeyin. Internetten içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Bazı arkadaşlar Netflixi bitirecek falan yazmışlar. Eminim o arkadaşlar Amazon Prime'ın içerik sayısını da az buluyordur. Disneyde daha az değilse bile en fazla Netflixin 10'da biri kadar içerik vardır. Kaldı ki bu içeriklerin çoğu eski yapımlar, daha önce izlediğimiz Star Wars gibi klasikler. O yapımları da izlemediyseniz veya tekrar izlemek istediyseniz de Türkiye'de torrent kullanımı yasal sorun oluşturmadığı için mutlaka indirip izlemişsinizdir.

Kendi yaptığı diziler var az sayıda ama güzel. Ama Netflixe SJW diye eleştiri getirenler muhtemelen Disneyi hiç tanımıyor. Kendileri sırf daha fazla kesime (Star Wars için çocuklar) ürünü satabilmek için film, animasyon ve oyunlarda bir sürü sahneyi kesen, kan dökülmesini yasaklayan, hatta bazı projeleri sırf Star Wars'un genel pazarlamasına zarar verebilir diye tamamen iptal eden, derdi imaj hakkı ve oyuncak satmak olan paragöz bir firma.

Hamilton diye bir müzikal var. Disney Plus çıkınca görürsünüz, Amerika'nın kurucu önderlerini tamamen siyahi oyuncular oynuyor. Çok güzel yapım ama Disney Plus geliyor, Netflix bitiyor diye nedense sevinen arkadaşlar aradıklarını bulamayacak bence.

Netflixe olan öfkenizi de anlamakta zorlanıyorum. Netflixin 78 liraya sattığı en yüksek paket Avrupa'da 18 Euro'ya satılıyor. Adamlar çok uzun süre döviz kurunu sabitledi ama hayır işi yapmadıkları için ayarlama yaptılar. Netflixten önce ATV seyrediyordu koca ülke, bunu da unutmayın.

• thedarknes27 T kullanıcısına yanıt
    Linkte favrori cihazlarda ps 4 ile ps 5 var

• Kayıt oluşturdum. Bir aksilik olmazsa 14 haziranda üyeliği başlatırım. Burası da ortaklık konusu olsun bari buradan ortak buluruz

• İçeriklere bir bakın, bodoslama girmeyin. Netflix kadar içerik yok disney de, olanlarda PG13.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 28 Nisan 2022; 11:40:27 >
  • disneyplus netflix'i şu haliyle bitirmesi imkansız. ama 2-3 yıl sonra ne olur bilemem. içerik sayılarını bir karşılaştırın. disneyplus huraa diye takım tutar gibi atlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 28 Nisan 2022; 11:45:15 >
  • thedarknes27 T kullanıcısına yanıt
    Normalde Disney+'ın PS4 uygulaması var. Ama Disney+ olmayan ülkelerde o uygulama gözükmüyor. Ben yurtdışında yaşıyorum. Ps4'ümü kardeşime verdiğimde olmadığını fark etmiştim. Sony izin verdiğinde TV&Video altında gözükecek. Muhtemelen Türkiye'ye geldiği gün uygulama da PlayStationda aktive edilir.

• Netflix uzun süredir ses getirecek doğru düzgün projelere imza atmıyor. Bir de yapılan son zam tuz biber oldu ki kan kaybetmeye başladı. Sürekli saçma sapan dizilerle insanları oyalamak yerine doğru düzgün başyapıtlar ve imdb'de yer alan top 500'ü kütüphanesine katması belki çözüm olacaktır.

• kbere K kullanıcısına yanıt

Merhaba

Phineas and Ferb de var mı içerik olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filim izle com larda tüm içerikler sebil hd kalitesinde. Sadece biraz bekliyorsun. 2 ay geriden takip et, o meblağları vereceğine.

• 2 ortak aranıyor yıllık için whatsapp grubu kurulacaktır.

Edit :doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 28 Nisan 2022; 14:15:42 >
  • Taleb olmayan ürünün fiyatı düşer.

• ocean72 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında var ülkemizde de disney channel duyrusuna göre bu zamana kadar disney'de yayınlanmış tüm disney orjinal yapımları olacak

• kbere K kullanıcısına yanıt
    ve de 78TL ye 5 kişilik aile paketi sonuçta , 5 arkadaş kullansan kişi başı aylık 16TL ediyor düz hesap xD onu da bir zahmet verin arkadaşlar. Bende aile paketi var 1.5 senedir falan ben + kardeşim ve 3 tane üni öğrencisi kuzenim var onlar kullanıyor. ee ben çalışıyorum çok şükür iyi de bir maaşım var , aylık 78 TL koymaz kısacası bana bu TL şartlarında ve diğer ülke fiyatlarına bakınca ucuz bile. Papara zaten 20TL'sini geri veriyor. :D 58TL ye 5 kişi netflix kullanmış oluyoruz işin özeti. Adamlara teşekkür edin hizmeti için :D

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Stremiooo sen ne güzel uygulamasin öyle...

• Aylık 23.33TL geliyor çok uygun içerik daha kaliteli yapımlar var

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığında Papara değil de mcc kodundan dolayı pep ile alınabilir

Veya paycell ekler paparanın exxen'i eklemesi bile aylar sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 28 Nisan 2022; 12:10:16 >
  • luis1907fb L kullanıcısına yanıt

Teşekküler..uzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.