Benden 279,90 Tl çekti |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (38. sayfa)
-
-
disney+ 279,90 çekiyor. bazı banklar yurt dışı işlem diye komisyon , kur frarkı veyabaşka bir isim altında haksız ücret alıyor. @TulparHAN
-
Arayıp kayıt oluşturun iade ediyorlar yasal hakkınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba beni kabul eder misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam fazla çekimi nasıl engelleriz veya hangi banka çekmiyor fazla ?
Bende Yapıkredi, Halk bank var HalkBank fazla çekti.
Yapıkredi henüz kullanmadım.
Türkiye Finans veya Akbank dan kredi kartı da alabilirim.
-
Yıllık üyelik için yer arıyorum.
-
Finansbank/Enpara ile sorun yaşamadım. Tosla Netflix ödemesi için bile komisyon alıyordu, Akbank'tan almayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu durumda bir de Türkiye finans var.
Maaş hesabı dışın da banka hesabı açmayı düşünmüyorum.
Diğer 2-3 banka maaş hesabıydı banka değişti. Popomu kaldırıp şubeye gitmeye üşendiğim için hesapları kapattırmadım.
-
Sanal kredi kartı kullanın. Limitini siz belirleyin. Limiti 280 TL yapın. Bir kuruş fazla çekemezler.
Edit: Akbankta hesabım var. Sanal kartım burada. Her alışveriş öncesi limiti ben belirliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 16 Haziran 2022; 10:31:3 > -
bana 280TL fiyat çıkarmadığı için aylık abone oldum.
yıllığa çevirince 280 mi ödeyeceğim?
müşteri hizmetleri numarasını arıyorum, düşmüyor.
-
3 yıldır hiç gerçek kart kullanmadım. Hep sanal kart kullanıyorum ama banka 290 bile çekecekse sanal kart 280 olursa çekmez..
Çekemez değil çekmez banka işlem yaptırmaz.
-
O yüzden çekilecek miktarın 1 TL fazlasını tanımlıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Engellemenin bir yolu yok sanırım fazla çekmeyen bankalar hangileri tam bilmiyorum ben iş bankası kullanıyorum o fazla çekmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
acele ettiniz disneyciler, %50 cashbacklar çıkmaya başlar, zarardasınız, ne kadar çok tv izlemek için para vermeye hazır insan varmış
-
20-30 LİRA Cash Back için hiç bir yere tc kimliğimi vermem tenezzül dahi etmem.
-
kartlar hazır beklıyor kanga hiçbir yere bilgi vereceğim yok, zaten kullandığım kartlar
-
5 kuruş için burada insanlar ortaklık yapıyor hiç tanımadığı kişilerler abonelik için ben de onu anlamadım, en iyisi cashback sen rahat ol birşey olmadı olmaz da
-
sanal kart kullandım sorun yok bende çekti 279 ve kullanıyorum
-
Yıllık abonelik olmasına çok takılmayın arkadaşlar öyle derya deniz içerik yok zaten. %50 indirimler aktif olunca aylık paket 17-18tlye gelir 2-3 ay kullansan yeni içerikler biter zaten. Sonuçta yeni bir platform biraz zaman tanımak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 16 Haziran 2022; 11:26:16 > -
POKUS TA %50 İADE GELMİŞ, ALIN SİZE YARI FIYATINA HEMEN ATLAYANLARA DUYURULUR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X