Max 20 tl diyor |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (40. sayfa)
-
-
Ziraat'ı da listeden çıkarttım..
Türkiye Finans ile deneyimi olan var mı ?
Ben hoşlanmıyorum fazla para işinden tamam gruptaki arkadaşlar paylarına düşeni verdiler ama belki o fazla çekilen 10-20 lira benim için çok önemli günü ucu ucuna kapatabilirdim o yüzden fazla çekmeyen banka arıyorum.
-
Bilmiyorum hocam bu iş tam olarak nasıl işliyor ?
Bir hesap yaptım cashback vs olursa yılda 300-400 lira daha az para ödüyor gibiyim ama Kimlik işi sıkıntı olabilir.
CashBack konusunda bilen birileri yazarsa sevinirim.
Kaç firma cash back veriyor ? Papara,Tosla, Başka firma var mı ?
Prosedür nasıl işliyor falan söylerseniz inceleyip değerlendirelim Bireysel olarak 1-2 hesap olunca çok fark olmuyor ama 4-5 hesap olunca fark çok çıkıyor.
HBO falanda gelecekmiş masrafları azaltmakta fayda var. Cashback yaparsam artan parayı gruptaki arkadaşların sürelerini biraz daha fazla uzatırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 17 Haziran 2022; 10:40:5 > -
ps4 , mibox, lg tv ,bunların hiçbirinde yoku düne kadar. hepsine geldi bende.
-
LG, Webos 3.0 altına destek vermiyormuş. Kullanamıyoruz yani.
-
Tv box alinirsa eksikler kapatilir.. zaten 3.0 li cihaz icin gerekli bencd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aylık alcam kanga zaten , 1 ay sonra sıkılırım almam daha :D
-
Ülkedeki dijital içerik yavaş yavaş Amerika menşeili şirketler tarafından tekelleştiriliyor.
Bir toplumun hücrelerine nüfuz edip, onu istediğin şekilde dizayn etmenin daha tatlı ve de üstelik kârlı yolu olmasa gerek.
Ekran başında oyuncak ata binip ülke fethettiğini sananlardansa kendisini Spider Man zanneden çocuklar yetişsin daha iyi.
-
Ortak bulmak da ortak olmak da sıkıntılı en azından ortak bulmak biraz daha sıkıntılı olur.
-
13,77 tl fazla çekti sanal karttan.
ben disneyden veya sanal karttaki limitten fazla para çeken ziraatten daha fazla kazanmıyorum.
seve seve o iadeyi bana ÖDEYECEKLER.
-
2017den eski samsung tvlere gelmeyecekmiş.
-
United States Of America menşeili her şeyi destekliyorum.
Türk yapımlarını da genellikle beğenmiyorum.
-
Bir yerde okudum, bir ana profil var onun dışında her hangi profilden girildiğinde yine hesap ayarları profil düzenlemeleri yapılabiliyor, ana hesabın kontrol etmesi gerekmez mi her şeyi, o zaman neden ana hesap var, diyor bence de sıkıntılı
Paycell %50 indirim dijital içinde disney+'da mevcut.
-
Mi stick ile izleyebilen var mı?
-
sorunsuz izliyorum,prime videoya göre yavaş açılıyor ama pek bir sorun yok yani
-
Bunun deneme süresi falan yok mu iptal etmek istiyorum
Yıllık ortak gruplara katılabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X