hocam merhaba Sorun kullanmış olduğunu internet kaynaklı öncelikle güvenli internet varsa iptal edin 100 lü ip blok cgn de bu sorunları veriyor cep telefon internetinizi paylaştırın Tv ile muhtelemen açacaktır yayını baktın yayın açıldı çözüm vpn kullancan yada statik ip alıp bakacan.. |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (41. sayfa)
-
-
En yüksek iadeyi paycell mi veriyor ?
-
Yıllık aldığımızda en yüksek iade veya puan veren hangisi peki?
-
Pokusta yazan "Kampanya Netflix, Exxen, Gain ve BluTV aylık üyelik harcamalarında geçerli olacaktır." :-(
-
önceden parayı gömenler şikayet etti heralde neyse paycell vs cıkar yakında aceleye gerek yok
-
Bu %50 olayı sürekli devam ederse çok iyi birşey. 35₺ olan paket 20₺ ye gelir. 2 kişi girsen 10₺ den kafa rahat rahat izlersin hemde aileden başkasıds girmek isteyince problem oluşmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 18 Haziran 2022; 13:3:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cep tel bi deneyeyim, ama netfliks YouTube blutv vs. İzliyoruz sorunsuz bunda niye sorun çıktı anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Paycell de var fakat Paycell de kartına erişim problemi var kaç gündür düzeltecekler
-
Deneme süresi yok. Zaten yedi günde tüm içeriği bitiremezsiniz.
-
Sanal kart tabiki asil karta bagli olacak, nasil bir cevap bu..
şüpheli girişlerde ip yasaklıyor disney o yüzden,ben operatörden ip değiştirttim öyle girebildim
-
acelesi yok benım ıcın, şuanda zamanım yok zaten 1 ay sonra alacagım o da 1 ay süreli anca
-
Benim ödemem normal kredi kartından oldu. 279,90 TL yerine 349,90 ödeme alındı. Disney müşteri hizmetlerini aradım ve 70 TL iade işlemini başlattılar. İade olmuşmu diye kontrol ettiğimde provizyonda 349,90 TL olan tutar 367,22 TL. olarak dönem içi işlemlere geçmiş. Disney müşteri hizmetlerini tekrar aradım ve onlar 349,90 TL. çekildiğini, 70 TL iade işleminin yapıldığını söylediler. 17,32 TL. lık farkı onlarda çözemediler. Banka ile görüşmek için 70 TL. lik iadenin geçmesini bekliyorum şimdi.
Ziraat kredi kartı ile ödeme yapan arkadaşlar sizde durumllar nasıl? Hesaplarınızı kontrol edin.
-
Artik 280₺’ye uyelik yapilamiyor degil mi, bitti mi kampanya?
Benim LG 'de 2016 öncesi üretim ve webOS 3 güncellemesi almıyor.
Diğer uygulamaların hepsi canavar gibi çalışıyor Disney+ kusura bakmasın, 4K ve 3D özellikleri olan taş gibi televizyonumu bir platform yok diye değiştiremem.
Güncelleme ile verirlerse o zaman düşünürüm.
-
Mail gelenlere 26 Haziran’a kadar süre tanındı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X