Müşteri hizmetlerinden rica ederseniz tanımlarlar. |
Disney+ platformundan Türkiye'ye özel ön kayıt kampanyası: Yıllık 279,90 TL (43. sayfa)
-
-
Komisyon almayan banka var mı acaba? Enpara ve Ziraat'ı öğrenmiş oldum. Cepteteb ve Bonus kredi kartlarında komisyon ödeyen oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
garanti bonusla sorunsuz ödedim
-
Ben axess free ile aldım komisyon almadı ama yurtdışı alışverişi olduğu için taksit yapılmıyor sanırım hiçbir bankada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cepteteb 279₺ çekmiş.
-
Teşekkürler. İndirimli hakkımı henüz kullanmadım. Birkaç güne deneyeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kampanya için gönderilen linke tıkladığımda ingilizce siteye yönlendirmesi normal mi. (vpn filan yok - kapalı)
-
enpara benden komisyon almadı 279.90 çekti.
-
enpara taksit yapabilen oldu mu
-
Üstte komisyon aldığını okudum. Neye göre değişiyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dönem içine yansıdı mı?
Halkbank da benden 279.90 çekti, ama dönem içinde 291 oldu...
-
yansıdı ve yine 279.9 gözüküyor
enpara kredi kartı
-
Yapamıyorsunuz.. Harcama yurtdışı olarak gözüktüğü için taksit yapamıyoruz dedi bana Enpara müşteri hizmetleri...
-
Paycell ile ödemenizi tavsiye ederim hem komisyon kesmiyor hem de 30 lira iade veriyor.
ben aradım rica ettim şimdi ama mümkün değil dediler
-
Teşekkürler
-
Kampanyalı fiyattan disney+ üyeliği isteyen olursa özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Bugün son günmüş. Ben iki emaille kayıt olmuştum, birinden üye oldum, diğerine de katılım linki gelmiş.
edit: paylaşıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 26 Haziran 2022; 18:37:50 >
-
Netflix ve Disney kullanıyorum. Disney içeriğini beğendim tavsiye ederim
279,90 TL çekileceği altta yazıyor. Emin olmak için kartın alışveriş limitini 280 TL olarak ayarlayıp devam edin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X