|
Bildirim
Tabii e*meni lobisine boyun eğdik diyemiyorlar 👎
|
chp ve chp li sanatçılar neden tepki göstermiyor acaba, enteresan...
|
Siyasiler tepkilerini dile getirsinler lakin onu harici bu işi biz vatandaşlara bıraksınlar gereğini bizler yaparız ve yapıyoruzda.
|
Disney bilsin ki Atatürk ile savaşıp kazanan olmamıştır...
|
Disney üyeliğimi anında iptal ettim. Etmeyen de kendisine bu memleketin evladıyım demesin bir zahmet
|
Loki dizisi için ve diğer Marvel içerikleri için üyeliğim vardı. Hazır 2. sezonda geliyordu. İptal ediyorum. Umarım güzel bir iptal tepkisi toplar bu durum. Vatandaş olarak elimizden ancak bu geliyor. Abonelikleri iptal etmek ve sosyal medyada paylaşmak. Ülke yetkilileri uluslararası camiada umarım bu duruma değinirler diyeceğim ama konu Atatürk olduğu için mikrofonlara çıkıp bangır bangır durumu eleştirmezler. Göstermelik bir iki ceza keserler bir de kınarlar o kadar.
|
konu islam olduğu zaman kullanırlar ataturku yoksa umurlarında değil
|
RTÜK filmi FOX ekranlarında yayınlamaması lazım.
RTÜK Disney+ platformun lisansını iptal etmesi lazım. Ben her zaman dedim, Disney+ konusunda da yazdım. Bu firma beş kuruş etmez. Ama halka kendilerini öyle iyimser gösterdiler ki "ah sanki melekler." Dünya Atatürk dizisini izleyecekti. Şimdi? Yazık çok yazık. Aras Bulut beyefendi de çıkıp iki laf etmiyor. Gerçi neden etsin :) parayı peşin almıştır. |
Disney e daha yeni yıllık ödeme yaptım ama süre bitene kadar açıp izlememe kararı aldım. Sonrasında da zaten benim için bitmiştir. Büyük komutan M.Kemal ATATÜRK sen rahat uyu …
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Ağustos 2023; 19:02:42 > |
|