Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 8'in tanıtım tarihi açıklandı: İşte resmi görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi Mi Band 8'in tanıtım tarihi açıklandı: İşte resmi görüntüleri

Xiaomi merakla beklenen Mi Band 8'in 18 Nisan 2023 tarihinde tanıtılacağını duyurdu. Çinli şirket yeni akıllı bilekliği kamera odaklı Xiaomi 13 Ultra ve Xiaomi Pad 6 tablet ile birlikte görücüye çıkaracak. Bu vesileyle Mi Band 8'in tanıtım posterleri de yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, Google TV'li ilk akıllı TV'sini piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Resmi görseller çok büyük bir tasarım değişikliğine işaret etmese de bazı farklılıklar var. Yeni model kayış bağlantısı için özel yuvalara sahip olacak ve farklı malzemelerden yapılmış kayış seçenekleriyle sunulacak. Xiaomi bunların hızlı ve kolay şekilde değiştirilebileceğini söylüyor.

Daha önce sızdırılan detaylar

Posterler herhangi bir ek ayrıntıdan bahsetmese de daha önce internete sızdırılan bilgiler Xiaomi Mi Band 8'in Bluetooth 5.1 modülü ve 3.87V polimer lityum iyon pil içereceğini ortaya koymuştu. Ayrıca önceki modelden biraz farklı sensörlerle donatılacağına yönelik bilgiler de gelmişti.

Xiaomi Grubu Başkanı Lu Weibing sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada cihazın "daha şık, daha profesyonel ve daha eğlenceli bir Xiaomi bilekliği" olacağını belirtti. Ancak deneyimli yönetici ürünün teknik detaylarından bahsetmedi. Neyse ki öğrenmek için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.

Kaynak:https://weibo.com/1892653244/MBMLoqwjG

• Bunlarda GPS var mı spor yapanlar için strava gibi uygulamalar düzgün çalışıyor mu bilen var mı?

• şu çin malı zavazingolar bile 800'den başlıyor. yazzık

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Eşimde var bunun eski modeli. Bildiğim kadarıyla bu bant modellerde gps yok
    Gps için huawei watch gt 3 se ye bakabilirsin.
    Ben huawei band 6 kullanıyorum. Aplikasyonu yeterli ama strava ve komoot la bağlantı seçeneği de var. Xiaomi Mi Band 8'in tanıtım tarihi açıklandı: İşte resmi görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 13 Nisan 2023; 15:37:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 20 Side çıksa aynı gram değişiklik yok inanmayan tek tek modelleri inceleyebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 çıksın alacam :)

• Mi Band 6 kullanıyorum, buna geçmeyi düşündürtecek bir yenilik göremedim açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NFC Gelmedikçe değerlendirmeyeceğim, bu modelde de var mıdır bilemiyorum.

Şu anda Poco x3 pro ile çok rahat ödemelerimi yapıyorum, bileklikten yapmak çok rahatlatacak.

• Band 5 almıştım zamanında pekte kullanmadım duruyor bir köşede öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan bir tasarım olmuş alınmaz

• Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    NFC var ama sadece çinlere satış olcak diyor doğru mu bilmiyorum mi band 7 nfc de öyleydi, sanırım burda nfcsiz satış olcak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.