Şimdi Ara

DisplayMate: Samsung'u tebrik ederiz, en iyi ekrana sahip akıllı telefon iPhone X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oled en iyisi ipon da yanıyorsa Apple ınsuçu Samsung da yanmıyor çünkü.

• Samsung fanboyları bug’da kalmış. Ahahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Yan yana koyunca oled - lcd farkı bariz ortada beyaz konusunda.

DisplayMate: Samsung'u tebrik ederiz, en iyi ekrana sahip akıllı telefon iPhone XDisplayMate: Samsung'u tebrik ederiz, en iyi ekrana sahip akıllı telefon iPhone X

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Ekran yanmasına yazılım güncellemesi ile şu şekilde çözüm bulunur:

İkonlar veya ekrandaki sabit nesneler sürekli titreme hareketi yapar ve fark edemezsiniz, fakat bu şekilde ekran yanması engellenir. Çoğu televizyon kanalının logosu bu yüzden titrer fark etmesenizde.

Nerden biliyorum bunu? Galaxy S2 kullanırken yaşanan sorundu.

Ekran yanması genelde bildirim panelinde oluyor. Iphone X de ekran çıkıntılı olduğu için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de temele aldım sizin yazdığımızı okuyunca. Biraz yadırgadım başta ama renkler çok gerçekçi gelmeye başladı gözüme. Teşekkürler.

Konuya dönersek de apple i kalibrasyonu için tebrik etmek lazım. Ekran yanması apple 'ın değil teknolojinin suçu. Yazılımsal önlemler alırlar yakında.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Hocam ben de temele aldım sizin yazdığımızı okuyunca. Biraz yadırgadım başta ama renkler çok gerçekçi gelmeye başladı gözüme. Teşekkürler.

Konuya dönersek de apple i kalibrasyonu için tebrik etmek lazım. Ekran yanması apple 'ın değil teknolojinin suçu. Yazılımsal önlemler alırlar yakında.

Rica ederim. yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Koskoca site editörleri bile telefonları alıp şu şudur diye geçiştirip boş muhabbet yapıyorlar. Halbuki insanların renklerden şikayet ettiklerini onlarda biliyor. Biraz araştırsalardı displaymate samsung ekranlarına en iyi ekran ödülünü verirken ekranı temel modda kullandıklarını bilselerdi bunu herkese söylerlerdi. Editör mü editör işte. haberleri kopyalayıp yapıştırıyorlar. Başka birşey göremedik. Anca böyle birileri uyarırsa kullanıcılar rahata kavuşuyor.

uyarlanabilir ekran=%130 abartı renk
    temel mod: aşağı yukarı %100 orjinal renkleri verir. Bİlmeyenlere yeniden duyuralım rakamlarla gösterelim hatta linkinide atayım okumak isteyen varsa okuyabilir

www.displaymate.com
    Galaxy S7 and S7 Edge OLED Display Technology Shoot-Out
    http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm

İncelemenin içinden baktım. s7 edge için photo modu %100 renk, temel mod %101 veriyormuş. İkisinide birbirne tercih edebilirsiniz.

Display mate bütün testleri temel modda mi yapıyor? Bana yanlı bir inceleme gibi geldi açıkçası. Yazılımı ekarte edip ekranları test etmeleri lazım. O zaman display olur. Bu durumda firmanın bize verdiği görüntüyü yorumluyor.

Temel modda renkler güzel beyazlar biraz soğuk gibi ama gözü yormuyor hiç. Ben cıvıl cıvıl da seviyorum ekranı ama gerçekçi olması daha çok tatmin etti. Çok teşekkür ediyorum tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Yan yana koyunca oled - lcd farkı bariz ortada beyaz konusunda.

DisplayMate: Samsung'u tebrik ederiz, en iyi ekrana sahip akıllı telefon iPhone XDisplayMate: Samsung'u tebrik ederiz, en iyi ekrana sahip akıllı telefon iPhone X

hocam ben de ip7 var ve ekran sarı yani beyaz diyemezsiniz tam olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Display mate bütün testleri temel modda mi yapıyor? Bana yanlı bir inceleme gibi geldi açıkçası. Yazılımı ekarte edip ekranları test etmeleri lazım. O zaman display olur. Bu durumda firmanın bize verdiği görüntüyü yorumluyor.

Temel modda renkler güzel beyazlar biraz soğuk gibi ama gözü yormuyor hiç. Ben cıvıl cıvıl da seviyorum ekranı ama gerçekçi olması daha çok tatmin etti. Çok teşekkür ediyorum tekrar.

Uyarlanabilir ekrandada test ediyorlar. Fakat direk renklerin ve bazı şeylerin bozulduğunu gösteriyorlarlar tabloda. En tutarlı sonuçlar temel mod ve photo modunda çıkmış .Zaten uyarlanabilir modu dikkate alsalardı en iyi ekran ödülünü vermezlerdi. Çünkü renk değerleri ve bazı değerler berbat çıkıyor. En tutarlı temel ve photo modu.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    O dediğin sensör Lumia 1520 ile 2013 te konuldu daha telefonlara, assertive Display adı da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Display Mates 'in Samsung'u ilk yalaması değil. Teşekkür eden bir test firması düşünürmüsünüz.

• iPhone X 64GB 6099?

iPhone X 256GB 6899?

Samsung Galaxy Note 8 64GB 4999?

Samsung ve Apple fanboy yorumlarını okumak paha biçilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

ekran konusunda samsung zaten bunu ekran modlarıyla ayırdı. Telefonu Temel moda alırsanız ekrandaki beyaz renk biraz sarıya kaçar ama renkler tam olarak oturur. Fakat siz illahaki beyaz renk görcem diye renk gamutu%130 olan ekran moduna alırsanız sadece beyazı beyaz görüp bütün renkleri saçmasapan görürsünüz. Ben yıllardır s7 edgeyi temel renkleriyle kullanıyorum. %130 renk gamutu olan moda alınca artık gözlerim kabul etmiyor. Hmen temele geri dönüyorum.

Hocam bu dediğiniz olay bütün amoled ekranlı samsunglarda mı geçerli yoksa sadece s7 edge demi ? Temel ekran ayarına aldığımda çok acayip geliyor gözüme. Çok sarımtırak gibi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

quote:

Orijinalden alıntı: vamp

ekran konusunda samsung zaten bunu ekran modlarıyla ayırdı. Telefonu Temel moda alırsanız ekrandaki beyaz renk biraz sarıya kaçar ama renkler tam olarak oturur. Fakat siz illahaki beyaz renk görcem diye renk gamutu%130 olan ekran moduna alırsanız sadece beyazı beyaz görüp bütün renkleri saçmasapan görürsünüz. Ben yıllardır s7 edgeyi temel renkleriyle kullanıyorum. %130 renk gamutu olan moda alınca artık gözlerim kabul etmiyor. Hmen temele geri dönüyorum.

Hocam bu dediğiniz olay bütün amoled ekranlı samsunglarda mı geçerli yoksa sadece s7 edge demi ? Temel ekran ayarına aldığımda çok acayip geliyor gözüme. Çok sarımtırak gibi..

Zamanla gözünüz alışır. Sıkılırsanız eski haline alırsınız. Bazı arkadaşlarım bu şekilde yanlış renkleri seviyor. Kimiside doğru renkleri arıyor. Samsung telefonların hemen hemen hepsinde isimleri değişik olmasına rağmen ekran modu seçeneklerinin en altında bulunan %100 renge en yakın olan moddur.

• Display Mate,Samsung'a çalışıyor benden demesi.

Evet aynen dediğiniz gibi gözüm alışıyor. Bi deneyelim bir süre bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codename_lord -- 8 Kasım 2017; 5:29:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah sabah şoka girdim şimdi... Bu haberi yapan Ekrem71 değilmiş. Kıyamet mi kopacak acaba?

• Yuh ya ustunde centik olan ekranın nesi birinci oluyor

• Siz resmen Apple tarafından para almışsınız, sürekli iphone haberi yapıyorsunuz..
  • Bu testleri yaban siteler hepsi yalaka o markalardan para aldığı için öve öve bitiremiyolar ekran testlerinde birinci kamerada birinci ama günlük kullanımda pak bariz bir fark yok Samsung gü da tebrik etmişler ozaman kamera testlerinde en başarılı kameralı telefonlarda sony sensör var niye acaba sony tebrik etmiyorlar bunlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.