Şimdi Ara

Distraint Türkçe yama (Resmi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://store.steampowered.com/app/395170/DISTRAINT/

Distraint türkçe yama yapmaya başladım bitince buraya atarım

EDİT: Çeviri işi bitti. Test ediyorum
    Edit 2:
    Türkçe dil desteği 29 Eylülde Deluxe Edition ile birlikte oyuna eklenecek. Deluxe Editionda birçok yenilik var oyunun mağaza sayfasından ayrıntılı bilgilere bakabilirsiniz. Bu arada mağaza sayfasındaki duyuru kısmındaki cümleler biraz devrik kusura bakmayın o kadar çevirebildim. Oyun içinde böyle bir sorun yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WallCrack -- 27 Eylül 2017; 23:20:27 >

• Sabırsızlıkla bekliyorum yaşasın piksel krallığı. :D Neden ilgi yok yahu güzel korku gerilim oyunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sayende haberim oldu bu oyundan kısa ama güzel atmosferi olan bir oyuna benziyor listeme ekledim.eline sağlık.
  • heyecanla bekliyoruz kardeş.
  • Başarılar :D
  • Arkadaşlar bayağı beklettim kusura bakmayın. Bekletmemin sebebi oyunun yapımcısından cevap beklememdi. Oyunun yapımcısından oyuna benim türkçe dil dosyamı eklemesini istemiştim oda kabul etti. Şimdi adamın yamayı oyuna eklemesini bekleyelim
  • Garip bir şekilde böyle bir sebep yüzünden beklendiğini tahmin ettim.Teşekkürler emeğinize sağlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe dil desteği 29 Eylülde Deluxe Edition ile birlikte oyuna eklenecek. Deluxe Editionda birçok yenilik var oyunun mağaza sayfasından ayrıntılı bilgilere bakabilirsiniz. Bu arada mağaza sayfasındaki duyuru kısmındaki cümleler biraz devrik kusura bakmayın o kadar çevirebildim. Oyun içinde böyle bir sorun yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WallCrack

Türkçe dil desteği 29 Eylülde Deluxe Edition ile birlikte oyuna eklenecek. Deluxe Editionda birçok yenilik var oyunun mağaza sayfasından ayrıntılı bilgilere bakabilirsiniz. Bu arada mağaza sayfasındaki duyuru kısmındaki cümleler biraz devrik kusura bakmayın o kadar çevirebildim. Oyun içinde böyle bir sorun yok :)

Bence böyle konularda, satın alma linkini de konunun ilk mesajına eklemelisiniz. Tekrar tebrik ederim :)

Resmi Türkçe altyazılı oyunların giderek çoğalması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: AsRuleS

quote:

Orijinalden alıntı: WallCrack

Bence böyle konularda, satın alma linkini de konunun ilk mesajına eklemelisiniz. Tekrar tebrik ederim :)

Resmi Türkçe altyazılı oyunların giderek çoğalması dileğiyle...

Teşekkürler

• Yapımcının diğer oyunu Silence of the Sleep ve çıkacak olan Distraint 2 oyunlarını da çevirebilir misin madem?
  • Elinize sağlık
  • Elinize sağlık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 2 tlye düşmüştü hemen satın aldım ve 2 saat gibi bir sürede de bitirdim. Oyun aşırı tatlı grafiklere sahip ve dram dozu epey yüksek, To The Moon oyununu oynayanlar yaklaşık olarak kafalarında bir şeyler oluşturabilirler. Etkileyici de bir finali var, umarım yapımcının diğer oyunlarını da çevirirsin, özellikle çıkacak olan Distraint 2 için kesinlikle irtibatta kal.

• teşekkürler yeni aldım bende

2 TL oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 11 Ekim 2017; 17:39:42 >
  • Keşke her yapımcı bu yapımcı gibi olsa :) Ülkemizde bir çok gönüllü çevirmen var. Yaptıkları alt yazıları biz kendimiz elle yüklüyoruz. Diğer yapımcı ve dağıtımcı şirketlerde böyle güzellik yapsa ya.
  • Arkadaşım ellerine sağlık yakın zamnda iki seriyide bitirdim, güzel bir deneyimdi. Türkçe yaması olmasa zannetmiyorum almazdım oyunu  Tekrardan Katkıların için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.