Şimdi Ara

div x

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam bir kaç gündür div x ile ilgili yazılarınızı okuyorum merak ettim ve bir tane aldım fakat görüntü alıyorum türkçe alt yazısı olmasına ragmen cd içine baktım txt dosyası var türkçe fakat izleken ekrana çıkmıyor ne yapabilirim acaba şimdiden tşk

• Hangi programla izliyosun? Alt yazıyı da seçmen lazım. Bazı programlar alt yazı aynı isimde ise gösterebiliyor. Media player ile alt yazı göremezsin.. Bsplayer kullanmanı tavsiye ederim..
  • microdvd player kullanarak sorunu halledebilirsin.programı bul kur sonra msg at ben annatırım nasıl kullanılcanı
  • öncelikle mediaplayer ile de altyazılar gözükür.
    Vobsub programını kullanarak.
  • o programı indirdim ama asistan nasıl altyazıların gözükmesini sağlayacaz
  • altyazının ismi ile filmin ismi aynıysa ve aynı klasördelerse otomatik olarak açılır ve altyazılar çıkmaya başlar
    sen sadece yuları aşağı ve türkçe fontlarını halledersin
    ama eğer değilse o zaman divxg400 isimli bir program var o media player açıldığı an otomatik olarak sağ alt köşede açılır sana sadece altyazı dosyasını seçmek kalır
  • tamam tamam buldum acıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    x
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • selam demet microdvd nin nasıl kullanılacagı ile ilgili bi maiş atmıssın.programı kruduktan sonra calıstırdıgında calıcı cubungunda bi i dügmesi var ona tıklıyosun.filmin yerini gösteriyosun tamam dediginde aynısı tekrar karsına cıkıyor yine filmi gösterip tamam diyosun aynı ekran 3.kez karsına geliyor bu sefer de altyazıyı gösteriyosun ve film altyazılı sekilde calısıyor.
    eger altyazıyı film esnasında kaldırmak isteresen orada subtitle tusu varonu kullanabilirisin.
    eger filmin video ve ses dosyları ayrı ise o zaman ilk cıkan ekranda film dosyasını ikincişsinde ses dosyasını ve 3.nde ise altyaqzı dosyasını ögstermelisin.
    kolay gelsin . :))
  • Merhaba,

Bu güne kadar birçok program denedim.Bence bunlardan en iyisi BsPlayer dı.Alt yazı için tek yapman gereken filmi açtıktan sonra mause ın sağ tuşuna tıklayıp (player üzerinde) load subtitles demen.Gene aynı şekilde subtitles başlığı altında (görüntünün üzerine tıkladığında belirir) altyazıların yerini ayarlayabilirsin.Altyazıların font unuda değiştirebilirsin.Dikkat et başlangıçta alt yazı siyah olabilir.Onu beyaza çevir.Kolay gelsin.
  • sorulan ilk soruya cevap verilmedigine gore demek ki problem cozulmus. ee bize de nargile tutturmek kaliyor :-)))
  • bence radlight bu işin en iyisi ve en basiti
  • Redlight en kötüsü en dandiği.En kullanışlı olanı BSPLAYER her türlü ayarı player üstünden yapabiliyorsun.
  • en guzel divx 5.0 alpha
  • Merhaba,

Radlight görünüş olarak iyi olabilir.Ama gerçekte en kötüsüdür.Yanlış anlamayın kullanışlılık olarak değil içerdiği programlar açısından.Radlight ı üreten firma son derece güvenilmez.Programları birçok casus eklenti içeriyor(spyware).Bu casus programlar internet bağlantınızı gereksiz yere kullanıp hızınızı düşürüyorlar.Yok benim internetim hızlı o kadar da önemli değil diyenler olabilir.Fakat bu spyware ler sizin kişisel bilgilerinizi internete sızdırır yada sörf yaparken birçok reklam penceresi açar.Örneğin bir araba sitesine girdiniz diyelim.Hemen başka bir pencerede başka bir firmaya ait bir reklam belirebilir.Ayrıca Radliht sisteme yüklendiği anda Ad-aware programını siler(Spyware arındırma programı).Nede olsa içindeki casus eklentiler silinecek öyle değil mi!
    O yüzden ben Bsplayer ı kullanıyorum.Gayet memnunum.Radlight ve vplayer dan başka iyi bir player varsa yazın deneyelim.Saygılar...

• Divx için bence en iyi program Bsplayer hem boyutu küçük hemde cok kolay ve kullanıslı cok basit bir arayüzü var kolay kolay da sorun cıkarmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.